-
İkinci sezon sona erdi. Kötü bir sezonu geride bıraktık, düşmeye daha çok yaklaştık. Şimdi eleme maçı oynayacağız, eğer kaybedersek dibin de dibini görmüş olacağım. =)
Sinir krizleriyle dolu bir sezonu geride bıraktım, sadece Türk oyunculara yöneldiğim için ve takımın da kalitesi belli olduğundan dolayı seçeneklerimiz çok az. Kaleci transferi bile yapamadım, ligin en kalitesiz kadrosuna sahiptik neredeyse.
Taktik oturtmak da çok zor çünkü verdiğin taktiği anlayacak oyuncular yok takımda. İşler kötü gidince İsveç'te bir fırın açtım, gece kalkıp ekmeklerimi yapıyorum, öğleden sonra kahvede okey oynadığımız adamlarla akşamüstü idman yapıyoruz, böyle bir ortamda da başarılı olmak zor.
Oyuncuları takımda tutabilmek için iş garantisi veriyorum, 5 tane oyuncuyu fırınımda çalıştırıyorum, başkan da sağ olsun 10 oyuncuya sahip çıktı.
Şimdi iki maçımız var kritik, eğer bu maçları kazanırsak acaba köprüyü geçene kadar ayıya dayı mı desek konulu bir toplantı yapmayı planlıyorum başkanla yoksa çok sabır gerektiren bir süreç bizi bekleyecek.
-
-
5 seneye kadar bir lig terfi edebilmeyi umuyorum abi, bir lig atlasak gerisi çorap söküğü gibi gelecek.
Amatörlüğün zirve yaptığı nokta, 12 adet mutlak gol şansı var, kaçan goller insanı sinir hastası yapar, kornerden topu direk auta atan oyuncularla bu kadar oluyor. =)
Az kalsın küme düşüyorduk, ikinci maçta duraklama dakikalarında gelen golle averajla kümede kaldık. Önümüzdeki sezon mecburen Türk kaleci bulamadığımız için yabancı kaleci takviyesi yapacağım, kaleciler için istisnai bir durum olacak.
Halit başkan bu işlerden bunaldığını ve görevi bırakmak istediğini söyledi, hayır sever esnaftan kimse çıkmayınca kulübün başına elin gavuru geçti. Biz takımı Türkleştirmek için çalışırken başkanı yabancı oldu, uygulayacağımız politika konusunda çelişmeyiz umarım yeni başkanla.
-
-
İsveç beni benden aldı abi, takıma konsantre olamıyorum, kendimi kaybettim, takım da kendi halinde kümede kalma mücadelesi veriyor kaç sezondur.
-
Geç Djurgarden'e Bak Keyfine Hem Kızları Güzel Hemde Takım Güzel
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "
A.Çehov"
-
Ligi orta sıralarda bitirebilsem toparlanacağız, her sene düşme korkusu yaşadığımızdan sıkıntı, rahat olsam, konsantre olmak da rahat olacak her şeye.
-
Abi son anda iyi kurtarmışsın takımı
Türk oyuncu politikasına devam mı?
-
Küme düşene kadar devam.
-
Bir sezonu daha eleme oynayarak ligde kalıp geçirdim. 4. sezonda ligin dibine demir attık, son 3 maça gelirken kıpırdanma oldu, hedef yine elemelere kalıp seneye 5. defa yeniden yapılandırmayı gerçekleştirmekti.
O kadar kötü sonuca rağmen, kovulmadım, son maçı zorla kazandık, umudumuz sürerken görevime son verildi. Neden? Başkanın bir oyuncuyu istememesi ve benim de o oyuncuyu takımda tutmam. Fikstüre bakarsak, ligde kalma ihtimalimiz yüksekti ama kovuldum, şoktayım...
-
Kovulmak kötü olmuş, çok güzel bir misyonda ilerliyorduk :/
-
Hocam esnafı toplayın yeni başkanı dövdürün
-
Esnaf fena öfkeli, zaten bir maçı kaybedip küme de düştüler, oysa ki ben ne de güzel takımı geliştirmeye başlamıştım, ilk sezon geldiğimde tam 50 adet kombine satmıştık, beni kovduklarında ise tam 52'ye çıkmıştı kombine kart sahibi seyircimiz. Beni engellemeselerdi, çok büyüyecektik çok bu ivmeyle.
-
Konya Zaten Kıymet Bilmez Hocam Sen Djurgarden'den Teklif Bekle Ya da Cilveleş Kulüple
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "
A.Çehov"
-
Kovulman kötü olmuş.Gurbetçi işçilerle işin zor olacağı belliydi zaten.
-
Teklif beklerken 2021 senesine geldik, muhtemelen kariyere noktayı koyacağım.=)
-
Kariyere noktayı koydum ama felsefemizde değişim yok, Almanya'dan Türkspor takımıyla aynı hedefe ulaşmak için yolumuza devam edeceğiz, tamamı Türk oyunculardan kurulu bir takımla Bundesliga şampiyonluğuna ulaşmak hedefimiz. =)
Mesaj Yetkileri