Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Avrupa'ya Konya Kültür ile Türk Damgası

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Avrupa'ya Konya Kültür ile Türk Damgası

1989 yılında İsveç'te yaşayan gurbetçilerimizin kurmuş olduğu Konyaspor Kültür takımı ile hedefimiz sadece Türk oyuncularla mücadele edip avrupanın zirvesine ulaşmak.

Yolumuz meşakkatli ama motivasyonumuz yüksek. İsviçre'de dördüncü lige tekabül eden İsveç İkinci Ligi Kuzey Sveland Grubundayız. Takıma kümede kalmak için mücadele eder öngürüsünde bulunmuş medya.

İsveç tatilim sırasında farkettiğim bu kulübün patronuyla tesadüfen bir mekanda karşılaşmam sonucu olaylar gelişti. Sohbet sohbeti açtı ve başkan Halit Uludağ, hedeflerinden bahsetti. İmkansızlıkları giderebileceğini, paranın bir şekilde bulunabileceğini ama bize vizyon sahibi, büyük düşünen ve kendisini bu yola adayacak bir lider gerektiğini belirterek, kardeşinin şu anda takımı yönettiğini ama profesyonel bir isimle yola devam etmek istediklerini söyledi.

Tatilim sona erip Türkiye'ye döndüğümde şansımı anadolu takımlarında denemek istedim, yardımcı antrenörlükten yukarıya bir teklif alamadım, antrenör olarak bir kaç alt lig takımında çalıştım ama istediğim ortamı bir türlü bulamadım. Sezon devam ederken iyice bunaldım ve plan yapmadan el çantamı alıp mart ayının ilk günü ilk İsveç uçağına atlayıp Halit beyin ofisine ulaştım.

Sonrasını tahmin edebiliyorsunuz, başkanı ikna eden en önemli sözüm Türk olmayan hiç bir oyuncunun artık bu kapıdan giremeyeceği sözü oldu. Mevcut yabancı oyuncularla yollarımızı ayırmalarını ve hemen geç kalmadan sezon hazırlıklarına başlamak istediğimi söyledim.

Yarı profesyonel olan kulübün 500 kişilik bir stadyumu var. Öncelikle bu sezon gelecek planlarımızı yapıp ligde kalmak. Profesyonel olabilmek için çalışmak ve yavaş yavaş zirveye ulaşmak. Avrupada Türklerin gururu olmaya hazırız...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim Serkan abi.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Başarılar.
    TariboWest

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Avrupanın ücra yerlerinde kariyer yapılası müthiş takımlar var çok iyi bir tespit olmuş başarılar (:

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Başarılar ,

Başarılar.

Nesil
    2013
    Yer
    İZMİR

Başarılar...

sakary Ali Misafir

Bu takımın nasıl bulunduğunu merak etmiyor değilim

Başarılar,keyifli olacak gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Teşekkürler arkadaşlar hepinize.

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Avrupanın ücra yerlerinde kariyer yapılası müthiş takımlar var çok iyi bir tespit olmuş başarılar (:
    Teşekkürler amaç keyif almak olunca, ilginç takımlar oldukça fazla. =)

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Bu takımın nasıl bulunduğunu merak etmiyor değilim
    Benim açımdan mı? Tatilde buldum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar hocam.Çok ilginç bir seçim

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Başarılar dilerim.Hiç adını duymamışdım.Sayende öğrenmiş oldum.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar aynen ben de adını hiç duymamıştım iyi oldu bu kariyer

Basarilar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kadromuzda Türk oyuncularımız mevcut, Türk vatandaşlığı bulunmayan oyuncularla da yollarımızı ayırdık, kalitelerine bakmadan, ayrılmak istemeyen oyuncuları da kadro dışında bıraktım.

Bu yönde bir ayrımcılığı İsveç'te yaptığım için bir süre ülke gündemine de oturduk.

500 kişilik stadımızda 50 adet kombine sattık. Türk esnafa bize destek oldukları için teşekkür ederiz yoksa bu 50 kombineyi de satamazdık.

Hazırlık maçları pek iç açıcı geçmese de ligde ilk 5 maç sonunda iyi yerde sayılırız. Takıma şampiyonluk için 1'e 22 oran veriliyor. Hedefimizde zaten şampiyonluk yok, ligde kalmak kısa vadede hedefimiz.

Orta vadede kalıcı oyuncularla terfi etmek ve personeli de tamamen Türkleştirmek.

Uzun vadede hedeflerimizi zaten biliyorsunuz. İkinci ligde altı grup var, sadece grup liderleri terfi ediyor. Sadece gurbetçi oyuncuları alabildiğimiz için ilk sezon terfi etmek zor. Yine de mücadeleye devam edeceğiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Başarılar üstat. ilginç bir kariyer olacak

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

18 puanlık ilk devrenin son altı maçından 13 puan çıkartarak otoriteleri şaşırttık. İki forvetimizin uyumu, rahat goller bulmamızı sağlıyor. Ligde de üst sıralarda kendimize yer edindik, şimdilik iyi gidiyoruz.

Şu anda en büyük sıkıntımız kalecimizin 3 ay sakatlığından sonra yedek kalecimizin de son maçta uzun süreli sakatlık geçirmesi. Kadro dışı bıraktığımız yabancı bir kaleci var, onu oynatmak zorunda kalacak olmak bana sıkıntı veriyor şu aşamada.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Hiç duymadığım bir takımdı duymuş olduk

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Last edited by benzema35 : 05.Ocak.2014 at 23:31

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çok güzel kariyer fikri hocam, işler de iyi gidiyor. Fakat yükseldikçe daha iyi oyunculara ihtiyacın olacak, bizim çocuklar sıcacık evlerinden çıkıp gidecekler mi İsveç'e? Görmek lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Anadolu'nun yıllanmış yıldızlarından bakalım ilk kimi getirebileceğim bu İsveç'e ben de merakla bekliyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

Bu arada kulübün başkanı Halit Uludağ, menajeri ise Hasan Uludağ. Ne güzel iş

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Bu ne takım la.Başarılar

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu Serkan küçükken de böyleydi. Hep dandirik kariyerler yapardı. Büyüdü, kocaman adam oldu ama hala devam ediyor.

Başarılar Serkan.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

26. Default

Takipteyim , başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Baba oğullar mı yoksa kardeşler mi bilmiyorum ama kulübü bir profesyonele vermeye karar vermişler. Yarı amatör profesyonel.

Abi huylu huyundan vazgeçmezmiş ama yapacağım alacağım Real Madrid'i, açacağım bir kariyer bundan sonrakinde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kayıplar öyle üst üste geldi ki, bir türlü çözüm bulamadım, çabaladıkça daha çok battım. Son 11 maçta sadece bir galibiyet aldık, az kalsın düşme korkusu yaşayacaktık. Oyuncuların amatörlüğü sanırım. Bana da tecrübe oluyor, ligi, oyuncuları az çok tanıdım. Şimdi yeni sezon için yeni kadro kurmak gerekiyor ama yeni sezonun başlamasına da 6 ay var, arada başka turnuva çıkmazsa eğer.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Biraz daha zorlasan kümeye gidecekmişsin. Tüh bir takımı bile düşürmeyi başaramıyorsun, Real Madrid ten bahsediyorsun birde.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Üst lige çıkmadan düşersek kariyer biter abi, hele bi terfi edeyim, sonraki sezonlar nasılsa düşerim, piyasada Konyaspor'a gelecek amatör oyuncu bulamıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri