Originally Posted by
wladcas
Kadro güzel de Sarmianto fos transfer olmuş ne kadar cüzzi ne olsa

Bence Sarmiento çok iyi transfer tanıdığım bildiğim bir oyuncu 

Originally Posted by
Juan Diaz
Bence sarmiento iyi olmuş özellikle bekler ve orta sahana riskli pas verdirirsen daha doğrusu bu adamı fırsatı yapp içe kat et dersen veya pm çalıştırıp kanallar içinde boş alanlara hareketlen + ofsayt taktigini boz dersen müthiş işler yapabilir
OK hazırlıyorum abi Bilal'in yerine.

Originally Posted by
richard castle
Abdulkadir' in özelliklerine baktım da stoper bile oynayabilir alıştırsan sanki. Turgut ve Sercan katkısı ile Mezenga daha çok gol atabilir. Transferleri beğendim.

Teşekkürler hayır SO devam 

Originally Posted by
alonso88
Yeni okudum kariyerini. İlk sezon olması gereken performansı göstermişsin zaten. Eminim ki yönetimin beklentileri karşılanmıştır

Yeni sezon transferleri çok iyi. Sercan önemli bir katkı sağlayacaktır. Ligin ilk maçlarını merakla bekliyorum.
Teşekkür ederim 

Originally Posted by
19karabulut07
Sarmanito 10 numaraymış diğer transferlerde ideal hani

Sağol abi :d

Originally Posted by
William Rookwood
Sarmiento çok iyi transfer, bombayı sona saklamışsın.

Evet hocam öyle oldu biraz 

Originally Posted by
3842
Sarmiento'yu eskiden Galatasaray'a alırdım, sonra kayboldu gitti garibim.

Bende Antalya kariyerimde almıştım baya verimliydi.

Originally Posted by
Banega
Sarmiento tam kontra atak futbolcusu.Büyük takımlara karşı çok iş yapar 
Teşekkürler bencede 
1.Hafta
Kırmızı kart görünce daha iyi oynadık 2-2'yi de bulduk ama Tsigalko'nun çok büyük hatasında Sercan'ın golünü yedik ilk maç kırmızı kart görmesek puan alabilirdik.
2.Hafta
Sinirden adeta kudurduğum bir maçta yenildik golü bulduk aynı adam yine bir penaltı golüyle takımına maçı kazandırdı hakem maçı hediye etti diyebilirim.
3.Hafta
Yine 2 penaltı çalındı arkadaş anlamıyorum bilemiyorum nasıl yapıyorlar böyle ya.
4.Hafta
Sonunda ilk galibiyetimizi aldık Sercan ve Efe'nin etkili performansı beni çok sevindirdi onun dışında yine çok gol yedik defansı biraz daha sıkı tutmamız gerekiyor.