Sayfa 7 / 13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 363 sonuç

Konu: Da Vinci | Floransa'yı Yaktı Şimdi Boşta (5. Sezon)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    İyi gene de ben tamamen gitti sandım korktum.
    Tamamen gitse ağlardım heralde

32. Hafta vs Inter (Crash Dumps yüzünden tekrar oynandı)

Hakemin verdiği penaltı ve kırmızı kart maçın seyrini değiştirdi, bu sefer kazandık.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çeyrek Final 2. Ayak Maçı

Maçtaki öncelikli hedefimiz gol atmaktı. Rakibin inanılmaz baskısı karşısında geri çekilmek zorunda kaldık, artık hedef gol yememekti. Geçen sezonki City maçına benzedi, deli bir baskı oluşturup kaleyi ablukaya aldılar ama gol yemedik, üstüne bir de son dakikalarda gol atıp turu geçtik.

Şampiyonlar Ligi'ndeki hedefimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz, Yarı Final dedik, oldu. Ama buraya kadar gelmişken daha ilerisini neden istemeyelim ki ?

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

İspanyollardan turu geçen alır kupayı

Nesil
    2012

Vay vay vay Yarı finale baksen bende @Benzema'nın görüşüne katılıyorum yedirmezler size

Juve'yi eler geceriz ama yukarida dedikleri gibi final'de isimiz zor olur

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Zor rakipler ama neden olmasın.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Arsenal'a bak kasap gibi oynamışlar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Serie A

Spoiler: 33. Hafta vs Ternana 

Spoiler: 34. Hafta vs Palermo 

Spoiler: 35. Hafta vs Cagliari 

Son 3 haftaya 4 puan farkla lider olarak giriyoruz. Palermo ve Cagliari maçları Juventus maçları öncesine geldiği için as oyuncuları dinlendirmeye çalıştım. İki maçta da zorlansak da son dakikalarda gelen goller bize altın değerinde 6 puan kazandırdı.

Kalan maçlardan 2'sini kazanmamız takdirde şampiyon olacağız.

Sırasıyla Catania ile deplasmanda, Atalanta ile evimizde ve Roma ile Roma cehenneminde oynayacağız. Roma dışındaki maçlar kolay gibi görünse de Atalanta ilk yarı bizi 3 farklı mağlup etmişti.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    İspanyollardan turu geçen alır kupayı
    Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Vay vay vay Yarı finale baksen bende @Benzema'nın görüşüne katılıyorum yedirmezler size
    Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Juve'yi eler geceriz ama yukarida dedikleri gibi final'de isimiz zor olur
    İspanyollardan Barça geçti turu, bakalım

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Zor rakipler ama neden olmasın.
    2 yıl üst üste Premier Ligi domine etmiş ve bu sezon da haftalar öncesinden şampiyonluğunu ilan eden bir Manchester City'yi yendik bu sezon. Geçen sezon da elemiştik. Ben de sana katılıyorum, neden olmasın ki ?

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Arsenal'a bak kasap gibi oynamışlar
    Kaleye yaklaşamayınca hırçınlaştılar, normal bence

Ki öyle oynamasalardı daha önceden golü de bulurduk bence

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yarı Final

Hedefimiz evimizde gol yememekti. Burada gol yeseydik Torino'da İtalya'nın en çetin savunmasıyla karşı karşıya kalıp gol atamadan elenecektik büyük ihtimalle. Atacağımız bir gol pastanın kreması olurdu, sıkıcı geçen maçta gol olmadı. İstediğimizi almıştık.

Yılın belki de en önemli maçıydı. Juventus savunma yaparak maça çıkmamızı bekliyordu, tam tersi hücum yaparak çıktık maça. Afallayan Juventus karşısında ilk dakikalarda gol fırsatı bulsak da gole çeviremedik.

26. dakikada ceza sahasının yayının oralarda Ljajic topla buluştu. Ceza sahasına sokulan Ljajic'i Lichtsteiner indirdi, penaltı olmuştu. Beklentimiz bir de sarı kart çıkması ve oyuncunun oyundan atılması yönündeydi ama hakem elini cebine götürmedi.

Ljajic kendi yaptırdığı penaltıyı kaleci Consigli'nin üzerine nişanladı, öne geçme fırsatını tepmiş olduk.

Bu dakikadan sonra Juventus'un direnci artmış kalemize akın akın gelmeye başlamıştı. İlk yarıyı gol yemeden kapatabildik. Morali yerle bir olan Ljajic'i çıkarıp yerine süper yeteneğimiz Rebic'i aldık.

İkinci yarı baktık hücumda etkili olamıyoruz, defansı sağlamlaştırma kararı aldık. Sarı kart cezalısı Kyriakos oynayamadığı için oynayan Casasola iyi işler yaptı. Otamendi de sezon boyu devam eden müthiş formunu devam ettirdi.

Son dakikalara yaklaşırken pek etkinlik gösteremeyen Cuadrado ve Valero çıktı, yerlerine Dusan Tadic ve Nenad Kristicic girdi. Maçı uzatmalara götürmeyi başardık, bu arada Juventus'un 2 golü ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

Uzatmalarda daha iyi basan daha dinamik görünen taraf bizdik, oyuncularımız Juventus'lu oyunculara göre daha diri kalmıştı.

Uzatmaların ikinci yarısında, 108. dakikada Kristicic sol köşeden bir serbest vuruş kullandı. Devre arası transferimiz Luuk de Jong ( Skywalker ) yapıştırdı ve Consigli'yi mağlup etti.

Son dakikaya kadar savunma yapma zamanıydı şimdi. Son dakikaya kadar başarılı olduk. Juventus'un son dakikada attığı gol şeref golü olmaktan öteye geçemedi ve Torino sessizliğe boğuldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Barçalarız !

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Barçalarız !
    Dediği gibi !

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Barça'yı finalde yeneriz kupayı müzemize götürürüz rahattt !

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

İyi bir kariyer

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Finalde kaybetmek kötü olacak :F

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Barça'yı yenmek zor be beni finalde yenmişlerdi hala kin var içimde onlara karşı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Barçalarız !
    Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Dediği gibi !
    Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Barça'yı finalde yeneriz kupayı müzemize götürürüz rahattt !
    Büyük bir iddiam yok ama Barça yıllardır bizim gibi takım görmemiştir Kendi topumuzu oynayacağız, gençler gününde olursa bir şansımız var.

Fakat ondan önce düşünmemiz gereken çok kritik lig maçları var

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    İyi bir kariyer
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Finalde kaybetmek kötü olacak :F
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Barça'yı yenmek zor be beni finalde yenmişlerdi hala kin var içimde onlara karşı
    Dediğim gibi biz topumuzu oynarız, üzerimizde baskı yok. Baskı Barça'nın üstünde olacak, hakem bir iki güzellik yaparsa neden olmasın?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kupa Bizim Mancini kardeş

Mancini'nin Napoli'sini mağlup ederek İtalya kupasına uzanıyoruz. Umarım bu önümüzdeki maçlar için takıma moral olur.

Nesil
    2012

Juve ile ilk maç harbi güç savaşı olmuş tipik İtalyana maçı , tur atlamak mükemmel Fİnal görmen iyidir dikkaet edersen Final diyorum çünkü ihtimal vermiyorum seneye bizim o kupa ( Totem yapıyom çaktırma )

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Juve ile ilk maç harbi güç savaşı olmuş tipik İtalyana maçı , tur atlamak mükemmel Fİnal görmen iyidir dikkaet edersen Final diyorum çünkü ihtimal vermiyorum seneye bizim o kupa ( Totem yapıyom çaktırma )
    İstediğin gibi totem yap hocam, benim şansım yaver gitmez Avrupa'da

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Serie A

36. Hafta vs Catania

37. Hafta vs Atalanta

Bitime bir maç kala son maçlarda son dakikalarda bulduğumuz gollerle şampiyonluk yolundaki avantajımızı devam ettirdik.

Son maç Roma'dayız.

Juvetus ise Inter'e konuk olacak.

İkili averajda üstün olduğumuz için Roma'dan çıkacak 1 puan Şampiyonluk anlamına gelecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Serie A

38. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Final

Gençler aslanlar gibi oynadı hepsiyle gurur duyuyorum.

Bu sezon geçtiğimiz 3 sezonda yaptığımız yatırımların meyvesini aldık ve sezon başında koyduğumuz hedeflerin hepsini gerçekleştirdik. Önümüzdeki sezon daha güçlü bir kadro oluşturup Şampiyonlar Ligi'ni almaya geleceğiz.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Hayırlı olsun şampiyonluk , ŞL'de önümüzde ki sezonlara artık

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Lig şampiyonluğu çok iyi olmuş Barça maçını kafaya takma derim ama 89.dakikada gol yiyip kupayı vermek çok kötü bir duygudur heralde

Tebrikler sampiyonluk icin Final'de de az daha dayanabilseydik keske.. uzatmalarda skor farkli olabilirdi

Nesil
    2012

Lig için tebrikler Messi aynı kıyağı zamanında banada yapmıştı hemide 90+4'de kötü oluyor be

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Sağlık olsun bir dahakine diyelim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Lig şampiyonluğu çok iyi olmuş Barça maçını kafaya takma derim ama 89.dakikada gol yiyip kupayı vermek çok kötü bir duygudur heralde
    Maçta o kadar etkili olmasak ve başa baş bir oyun oynamasak üzülmezdim, Messi'nin attığı golde Alex Sandro'nun büyük hatası vardı. Tecrübesizliğine bağlıyorum

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Tebrikler sampiyonluk icin Final'de de az daha dayanabilseydik keske.. uzatmalarda skor farkli olabilirdi
    Uzatmalara gitse kesin alırdık maçı

Lig için tebrikler Messi aynı kıyağı zamanında banada yapmıştı hemide 90+4'de kötü oluyor be
    Messi işte, boşuna dememişler bu adam neyin nesi diye

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Şampiyonlar ligi olmamış ama olsun. Ligde şampiyon olmak çok iyi olmuş son maça bakarken kaybettiğini görünce aha gitti şampiyon dedim ama İnter süpriz yapmış
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Sayfa 7 / 13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri