Anket Sonuçlarını Görüntüle: Devlerin Arenasında Çaylakların Akıbeti Sizce Ne Olur?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Tereddütsüz averaj takımı olurlar

2 10.53%
  • Her ne kadar mücadele etseler de sonunculuktan kurtulamazlar

3 15.79%
  • Çaylaklar yeni bir sürpriz yapıp grubu 3.sırada bitirir ve Avrupa Liginde yollarına devam ederler

4 21.05%
  • Dahi Diaz şapkadan tavşan çıkarır ve Fc KooTeePee ile üst tura yükselir

10 52.63%
Sayfa 3 / 17 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 503 sonuç

Konu: Devler Liginin Çaylakları | Fc KooTeePee [4.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Ait Olduğun Yere Dönmen Güzel Finandiya'dan İyi Adamlar Çıkar Ben İnanıyorum...

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Hocam kaleci isimden kaybediyor Şaka bir yana, transferler güzel.Yıl sonuna kadar kilit oyuncuyu kandırırız sözleşme konusunda

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Ait Olduğun Yere Dönmen Güzel Finandiya'dan İyi Adamlar Çıkar Ben İnanıyorum...
    çıkabilir ama bize gelmez mutemelen (:
    Quote Originally Posted by Banega View Post
    Hocam kaleci isimden kaybediyor Şaka bir yana, transferler güzel.Yıl sonuna kadar kilit oyuncuyu kandırırız sözleşme konusunda

İnş kardeşim (:

================================================== =======================
    Kilit dedinde bi bilgilendirme daha yapayım. Klüp yarı pro olunca oyuncularla ya kontrat dışı yada yarı zamanlı sözleşme imzalayabiliyorsunuz. e tabi biz yarı zamanlıyı seçtik. Ama yarı pro kontrat önerirken ya as takım ya kilit oyuncu rolü verebiliyosunuz. Şuan takımın nerdeyse hepsi kilit oyuncu rolünde 3-4 taneside as takım oynamıyorum diye isyan çıkarmasalar Ha birde yarı pro olunca full time antrenman yaptıramıyoruz oyuncu gelişimi kısıtlanıyor. Popülarite gelir profesyonel olma gözlem ağı vs vs herşey üst lige çıkmamıza bağlı. Bu süre ne kadar gecikirse klübü toplamamız o derece zorlaşıcak. Umarım 3 sezondan daha önce çıkarız

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Kadromuz geniş ancak genç gördüm mü alıyorum almaya çalışıyorum. Aslıdna kadronun genişliğine pek güvenmiyorum. oyuncularımız fiziksel olarak pek sağlam değiller. Sakatlık ve kondisyon düşüklüğü korkusu 25 olan planımdaki sayıyı iyice genişletti. Hoş potansiyelli gözükse de bu yıldızlar kadromuz ve gözlemcimizin yeteneginden ötürü oluyor ama potansiyelli gibi görününce umutlanıyoruz
    Spoiler: Tuuri Nummi  

Nisan sonunda başlıyor lig ama mart sonu gibi sanırım Finlandiya kupası maçımız var. yarı prof olunca antrenman yapamıyoruz pek kadromuzda geniş. Taktik uyumu ve oyuncuların birbirine alışımı epey zor olacak bizde sürekli maç yapıyoruz.

Ocak ayı hazırlık maçları

Bu güncelleme ile beraber güne nokta koyalım yeterince oynadık. Hayırlı geceler (:

Efsane bir kariyer daha geliyor gibi Başarılar

Nesil
    2012

Başarılar genç

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Vay yeniden Kutipi Başarılar.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hazırlık kampın güzel geçmiş.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by alonso88 View Post
    Efsane bir kariyer daha geliyor gibi Başarılar
    Eyv inş takipçilerde okurken tad alırlar
    Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Başarılar genç
    Saol ihtiyar (:
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Vay yeniden Kutipi Başarılar.
    Eyv kardeşim (:
    Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Hazırlık kampın güzel geçmiş.
    Daha o kampın bi kısmı lig nisan sonu başlıyor akşam eve gidiyim iki buçuk üç ay daha idman yapacaz

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu arada Afrikalı oyuncuları açmanı öneririm çok işe yarıyor böyle parasız liglerde. Helsinki dışında diğer takımlarda kuruş yok çünkü.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bu arada Afrikalı oyuncuları açmanı öneririm çok işe yarıyor böyle parasız liglerde. Helsinki dışında diğer takımlarda kuruş yok çünkü.
    17 ülke 35 lig açık

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    17 ülke 35 lig açık
    Kaç yıldız veriyorla o kadar Data'ya merak ettim

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Benim Gibi 6gb Bir Pc Varsa Kesin 1 Yıldız Vermiştir

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Efsane olacak kariyer efsane

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Böyle oyuncuları nasıl buluyorsun anlamıyorum
    Hoşgeldin, başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Benim Gibi 6gb Bir Pc Varsa Kesin 1 Yıldız Vermiştir

işyerinde fazla bakamıyorum yeni geldim eve. Yıldız konusunu hatırlamıyorum ama zaten makinam aman aman egil düşüktü yani. Ama öyle kasılam falan olmuyor. Hızı fena değil yani oyunun. Sadece transferlerin son günü biraz uzun sürüyor ister istemez Normalde 10-15 arası lig açarım belki alıştığımdan hız normal geliyordur. Ama şükür sıkıntı yok

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Efsane olacak kariyer efsane

Bakalım yine pılımızı pırtımızı toplayıp kaçmayız umarım

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Böyle oyuncuları nasıl buluyorsun anlamıyorum
    Hoşgeldin, başarılar
    Hoşbulduk kardeşim saolasın (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

(Antrenörlerle Toplantı)

+ Beyler kaleci eksikliğimiz var

- Hocam 20 yaşında bir kalecimiz var

+ Yedek kalecimiz olduğunun ben de farkındayım ama maalesef ilerisi yok. Kütt bizi en fazla 2 sezon idare eder. Şartlarımızı gön önünde bulundurursak şuan yaşı 23-24den fazla olmayacak bir bi kaleci bulmamız geleceği garanti altına almamızı sağlar.

- Hocam yeterince içerdeyiz para yok kasada. Başkanın da ek bütçe vereceğini sanmıyorum

+ Haklısınız beyler. Kiralık falan kulağınıza gelirse hemen haber edin bana

( 3-4 gün sonra )

- Hocam tam sizin isteklerinize göre bir kaleci bulduk. Umarım beğenirsiniz. Burada oynadığı maçların olduğu bir Cd ve hakkında birkaç döküman mevcut.

(1 saat sonra )

+ Beyler hiç mi paramız yok başkanı benden iyi tanırsınız bütçe oluşturamaz mıyız ? Bu kalecinin bonservisini alırsak 10 yıl kaleci aramayabiliriz.

- Hocam başkanımız aslında iyi biridir fakat klüp ve ülke şartlarını göz önüne alacak olursak gelirimiz fazla yok epey de içeri girdik başkan istese de yeterli bütçeyi sağlayamaz.

+ Umarım aylık ücret istemezler. opsiyonuyla kiralayalım. Sezon sonu sözleşmesi de bitiyor belki devre arasında şehrin zenginleri yardım eder yada ligdeki pozisyonumuz iyi olur başkan kredi falan çeker bişiler yaparız. En olmadı sezon sonuna kadar kimse almasın diye dua edecez.

(3 gün sonra)
    Spoiler: Saku-Pekka Sahlgren 

Hiç bir aylık ücret ödemeden ve aylık maaş yardımı yapmadan sezon sonuna kadar kiraladık. Opsiyon bedeli 35 bin. Sözleşmesi de sezon sonu bitiyor

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sağlam kaleci almışız bu ligin Tolga Zengin'i olur.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

( Toplantıların ardı arkası kesilmiyordu ligin başlamasına oldukça fazla zaman olmasına rağmen bu şehir için elimizi taşın altına çoktan koymuştuk. )

+ Beyler gerçekten bu takımın nesi var biriniz bana açıklasın. Ligin başlamasına tam 4 ay varken biz top başı yaptık. Millet sıcacık yatağında uyurken biz karda kışta iskandinavya şartlarında gecemizi gündüzümüze katıyoruz ama bi gram ilerleyemiyoruz. Koskoca ocak ayı geçti takım halen dökülüyor. maç kondisyonu artmıyor. Takım uyumu ve taktik uyumu 1 milim ilerlemiyor.

- Hocam yarı profesyonel olduğumuz için pek fazla antrenman yaptıramıyoruz. Oyuncularda tatil günlerinde sanırım lige daha epey süre olduğu için biraz gevşek davranıyorlar

+ Öyle mi !! Hemen bana 19 yaş altı takım fikstürünü hocasını topçularını çağırın.

- Hocam aklınızdan ne geçiyor bilmiyoruz ama umarım bizim aklımızdan geçenleri düşünmüyorsunuzdur

+ Size söylediğimi yapın ! Bu takıma bu şehre borcum var !

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ligde takımlar kendi aralarında 3'er maç yapıyorlar Bu bence çok sıkıcı, inşallah sen de sıkılmazsın. Şayet ben önceki seride Aalborg kariyerimde bunun sıkıntısını yaşamıştım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

(Yarım saat sonra)
    - Beni çağırtmışsınız bay Diaz

+ Evet hocam hoşgeldin. Konuyu uzatmadan direk giriyorum mevzuya. As takımdaki bütün oyuncuları takımında kullanabilirsin. Yardımcıma (asistan menajer) gerekli talimatları vereceğim. Talimat derken senin işine karışmayacağım. hepsini dilediğin gibi oynatabilirsin. Sanırım işin ciddiyetini kavrayamadılar. bu ay gerek as takım gerekse sizin takıma elimden geldiğince hazırlık maçları ayarlayacağım. Bunların pestilini çıkartıyoruz hocam.

As takım fikstür

19 yaş altı fikstür

Nihayet taktik uyumu artıyor ve oyuncularımın maç kondisyonları yükseliyor. kadromuz epey geniş olunca ister istemez böyle bir yola başvurduk. 1 maç oynamasalar düşüyor fitlikleri. Pestillerini çıkarmaya devam. tabi bu bize pahalıya mal oluyor sakatlıklar veriyoruz. Hazırlıklarımızı lige yakın biraz hafifleticez. Sakatlıklarımız da düzelir diye umuyorum.
    Spoiler: Sakatlıklar 

En ilginç sakatlık ise kalecimizin başına geldi sanırım. El kesiği nedir yahu ? Gece birileri gelip sahaya cam mı kırdı (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Sağlam kaleci almışız bu ligin Tolga Zengin'i olur.
    Aynen ama tapusunu bi alsaydık (:
    Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Ligde takımlar kendi aralarında 3'er maç yapıyorlar Bu bence çok sıkıcı, inşallah sen de sıkılmazsın. Şayet ben önceki seride Aalborg kariyerimde bunun sıkıntısını yaşamıştım

Ben Lyngby ile oynaıştım alışığım yani (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ama gel görki takımın yıldız diye nitelendirilen oyuncularıyla yıldızımın hiç barışmıyor. biri sözleşme yenilemeye yanaşmaz biri ben buraya alışamadım der

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Hocam git sokakta gördüğün herkesten 1 € iste oyuncu alacaz de 35 bin çıkar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Suomi Cup 4.Tur (Finlandiya Kupası)

Spoiler: ISTATISTIK 

İlk resmi maçımızda ayaklarımızın yere sağlam basması gerektiğini gördük. Henüz taktik oturmadı. Diğer yandan oyuncuların prestilini çıkarmaya devam ediyoruz.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Sudet maçı sıkıntılı kazansak da 120'de atmak...Ülkeye alışamama sorunu canlar yakmaya devam etmez umarım.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Hocam git sokakta gördüğün herkesten 1 € iste oyuncu alacaz de 35 bin çıkar

sadece 235 bin yetmez maaş bütçesinden de 100 binin üzernde içerdeyiz

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Sudet maçı sıkıntılı kazansak da 120'de atmak...Ülkeye alışamama sorunu canlar yakmaya devam etmez umarım.

Aynen şuan fince bilmiyoruz handikapımız var ama takımın taktiğe uyumu şuan makul düeye çıkıyor. Ben inanıyorum gençlere yani inanmak zorundayım (:

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Lig maçı kadar hazırlık yapmışız ancak Finlandiya ligi geç başladığından dolayı yapılan hazırlıklar faydalı olacaktır.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Sudet'e de koyarlar !

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yalnız Fc Paşa güzel isimmiş.