Anket Sonuçlarını Görüntüle: Devlerin Arenasında Çaylakların Akıbeti Sizce Ne Olur?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Tereddütsüz averaj takımı olurlar

2 10.53%
  • Her ne kadar mücadele etseler de sonunculuktan kurtulamazlar

3 15.79%
  • Çaylaklar yeni bir sürpriz yapıp grubu 3.sırada bitirir ve Avrupa Liginde yollarına devam ederler

4 21.05%
  • Dahi Diaz şapkadan tavşan çıkarır ve Fc KooTeePee ile üst tura yükselir

10 52.63%
Sayfa 5 / 17 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 503 sonuç

Konu: Devler Liginin Çaylakları | Fc KooTeePee [4.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    ligte 5. sıradayız bence ligte daha iyi olabilirz yarı pro olmanın kotulugunu yaşıyorsun bu ligte yarı pro olmamalıydı
    Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Kert Kürt Kupada iyi iş çıkarmışsın.
    İnişli çıkışlı gitmişsin ligde. Sadece liderin yükseldiğini varsayarsak bu sene çıkmak biraz zor gibi duruyor.
    Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Üst lige şampiyon takımın çıkması kötü olmuş , Play Off falan koyar insan
    Quote Originally Posted by Kesemen View Post
    Kadrodan daha fazla verim almamız lazım ancak yarı pro yuz düşmesek bu sene seneye hallederiz.
    Sadece şampiyon takımın üst lige çıktığı bir ligde kadro kalitesi olarak gerilerdeyiz. Bu açığı kapatmak için gerekli antrenmanlari da yarı pro olduğumuzdan yapamıyoruz. Mali durum hiç lafını etmiyorum itibar da düşük gelmek isteyen yok hedefimiz 3 yıl derken gelişigüzel soylemedim planlarimiz dahilinde suan herşey. Akşam eve gidince nasil pusuya yattigimi açıklarım (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Takip edenleri sıkmama adına özellikle ilk sezon hızlı geçtik. Daha doğrusu maçları fikstür halinde paylaştım. Biliyorum ücra bir ülkenin alt kümesinde adı duyulmamış bi takımız. Maddi durum itibar vs boğuşuyoruz sadece. Kimsenin ligi bilmedigini topcularını bilmedigini tahmin edebiliyorum bu yüzden sıkmak istemiyorum direk tek tek maçlarla boğmadım. Ama bu takımla hedefimiz Avrupa kupaları. Kazanmak değil katılmak. Grup aşaması görmek bizim için oldukça tatminkar olacaktır. Hayal kurmaya gerek yok yani (: Ama sezonlar ilerledikçe sizleri de heyecanın içine dahil edebiliriz umarım. Sezonu bitirdik. Şampiyon olamadıktan sorna 2. ile 8. arasında gözümde pek fark yok esasında. Sadece alacağınız prim oynar oda fazla bişi vermiyorlar zaten (:

Maçların birçoğunu asistana verdim. Gelecek sezon için planlamalarımıza koyulduk bile..
    Spoiler: Fikstür 

Spoiler: Puan Durumu 

Spoiler: Oyuncu Verileri 

Spoiler: Premier Lig Puan Durumu 

Dediğim gibi epi topu 25 bin alabildik (:
    Spoiler: Alınan Prim 

Ağır favori bu sene neden hayal kurmadığımızı gösterdi (:
    Spoiler: Haber 

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Haka varken zaten çıkamazdık , primler de fazla oynamadığından ligi bitirdiğimiz yer fena değil .

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Haka varken zaten çıkamazdık , primler de fazla oynamadığından ligi bitirdiğimiz yer fena değil .

Herşey kontrol altında evelAllah yakında birtakım süpriz gelişmeler olabilir (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Lig normalde bitmişti ama bizim için yeni başlıyordu. İlk sezon öncesi Haka'nın üstünlüğünü çoktan kabul etmiş ilk seneyi kadronun ve taktiğin uyum sağlamasına adamıştık. Hem ben Fince öğrenecektim hem ligi tanıyacaktım. Planlarımızı yapmıştık ve herşey kontrol altında gidiyordu. Gelecek sezon için taktiğimizi ve eksik bölgelerimizi belirlemiştik. Tek sorun halen sözleşme yenilememiş olmamdı. Sözleşme bitimime nerdeyse 1 ay kalmıştı ama yönetim gelecek sezon planlarını bana soruyordu. Anlıyordum ki yakında yeni bir sözleşme teklifi gelecekti. Takımın 1 ay sonra top başı yapmasını istemiştim. Ligin başlamasına nerdeyse 6 ay vardı ama ben oyunculara 1 ay tatil vermiştim. Aralıkta yani 5 ay kala top başı yapacaktık.

(Bikaç gün sonra)

Tahmin ettiğim gibi yeni sözleşme önermişlrdi. Biraz nazlanarak maaş artımı istedim kırmadılar böylece KooTeePee takımı ile nikah tazeledik.
    Spoiler: Sözleşme Yenileme 

Başkanın güvenini kazanmış olacağım ki klübe para akıtmaya başladı. Tabi karşılığı da olacaktı onun güvneini boşa çıkarmamam gerekiyordu. Takımı üst sıralara oynatacağıma söz vermiştim
    Spoiler: Başkandan Jest 

Spoiler: Beklentiler 

Oppa kâr yapmışız
    Spoiler: Klüpten Haberler 

Haka seninle 1-2 yıl sorna görüşeceğiz diyerek reddettik maçı
    Spoiler: Hazırlık maçı Teklifi 

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post

Herşey kontrol altında evelAllah yakında birtakım süpriz gelişmeler olabilir (:
    Süpriz süpriz ne olabilir ki transfer desem takımda bütçe yok merak ettim baya

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Mali açıdan takım ilerleme kaydetmiş. Bu yıl kadronu daha iyi güçlendirirsin.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Bu sene fırtına çıkar mı acaba Diaz ? Bir süpriz yapar mısın ?
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Yeni sezonu merakla bekliyoruz

Nesil
    2012

Takımı Borsa'ya aç Juan

Bu sene kalitemiz artar ama sanki bu sene degilde bir sonraki sezon cikariz gibi

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

bu sene çıkıyoruz mu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Süprüz, başkan araba almış

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Süpriz süpriz ne olabilir ki transfer desem takımda bütçe yok merak ettim baya
    Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Süprüz, başkan araba almış

Süpriz süpriz olsun

Mali açıdan takım ilerleme kaydetmiş. Bu yıl kadronu daha iyi güçlendirirsin.
    Quote Originally Posted by Selim Atalay View Post
    Bu sene fırtına çıkar mı acaba Diaz ? Bir süpriz yapar mısın ?
    Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    bu sene çıkıyoruz mu
    Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Yeni sezonu merakla bekliyoruz
    Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Bu sene kalitemiz artar ama sanki bu sene degilde bir sonraki sezon cikariz gibi

bakacağız hedef olarak 3 yıl belirldik ama ilk yıl hayal kurmadık. Şimdilik herşey planlar dahilinde (:

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Takımı Borsa'ya aç Juan

borsaya çok para lazım Halil bu parayla pek bişi kaldıramayız borsadan hele birde kaybdersek vay halimize

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Süprüzü bekliyorum gözlerim kapalı.
    TariboWest

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Süprüzü bekliyorum gözlerim kapalı.

Beklentiyi çok yükselttik sanırım umarım bu muydu süpriz denilmez (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Çok zevkli bir kariyer hocam.Benim zamanımı çok alıyor bu oyun maalesef. Sürpriz i bekliyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İlk sezon geride kalırken önümüzdeki yıl çalışmalara 1 ay sonra başlayacağımız bilgisini yönetime iletmiştik. Aralık ayında sahaya inmiştik. Ama geçen sezon gibi yükleme yapmıyorduk antrenmanlarımız normal seyrinde devam ediyordu. Takımdan birkaç sözleşmesi biten oyuncumuz ayrılmıştı o kadar. Bu yüzden takım uyumu ve takımın taktiğe uyumu oldukça üst seviyedeydi. Herkes geçen yılki gibi hareketli transfer saatleri ve kondisyon yüklemesi beklerken biz sadece çift kale maçlarla devam ediyorduk yeni szon hazırlıklarımıza.

Ocak ayı gelip transfer sezonu açıldı. KooTeePee olarak suskunduk. Başta Kotkan şehri halkı olmak üzere herkes şaşkındı hatta klüp başkanı bile şaşkındı. Nihayet resmi transfer dönemide sona eriyordu. Bu suskunluğun tabii ki nedeni vardı. Sürekli dediğim gibi herşey planımız dahilindeydi. başta premier lig ekipleri olmak üzere kalieli ve sözleşmesi bitecek oyuncuları geçen yıldan listeye almıştık ve sözleşmesi bitenlerle sürekli dirsek teması halndeydik ama ne varki itibarımızdan ötürü pek gelmek isteyen yoktu. Suskunluğumuzun sebebi buydu şayet masaya oturan olursa hemen kadromuza katacaktık.

Biz pusuda beklemeye devam ediyorduk ancak yeni sezonda yaklaşıyordu. Tek bir hazırlık maçı yapmamıştık ve şubatıda yarılamıştık. Aramıza katılacak yen oyunculadan ötürü hem taktiksel uyum hem de takımın birbirine olan uyumu azalacaktı. Tüm bunları gözönüne alınca biran önce hamle yapmamız gerekiyordu. Bizde bize gelmeyi kabul eden oyuncularla hemen masaya oturduk. Listemizdekilerden de bize gelmek isteyen olursa onlarlada sornadan masaya oturma kararı aldık.

Spoiler: Tommi Poso 

Spoiler: Jaakko Rantanen 

Spoiler: Tony Odorisio 

Spoiler: Jaakko Hietikko 

Spoiler: Juri Kinnunen 

Spoiler: Nosh A Lody 

Spoiler: Obi Metzger 

Spoiler: Jere Pyharanta 

Spoiler: Kim Raimi 

Spoiler: Pauli Kuusijarvi 

Spoiler: Jukka Sinisalo 

Spoiler: John Weckström 

12 oyuncu katarken kadromuza geçen yılki sorunu yaşamamak adına olurda kadroda düşünmediğimiz yada verim alamadığımız oyuncular klübe külfet olamsın sonra birde esih olayları ile uğraşmayalım diyerek bikaç oyuncu ile kotnrat dışı anlaştık yani bonservisini almadık. Bizim için oynayacak ama başka bi klüp sözlşem önerebilecekti. Sözleşmelerinden de anlayacağınız üzere bunlar Rantanen, Kinnunen, Raimi ve Kuisijarvi

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Transferleri sen yaptıysan her zaman iyidir Yeni sezonda başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Çok zevkli bir kariyer hocam.Benim zamanımı çok alıyor bu oyun maalesef. Sürpriz i bekliyoruz
    eyv kardeşim (: benim için büyük süpriz ama sizler ya bumuydu diyebilrsin bilemiyorum
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Transferleri sen yaptıysan her zaman iyidir Yeni sezonda başarılar.

Heralde hiç profillere bakmadan yorum atmışsın sen yapmışsan güzeldir bakmama gerek yok dercesine

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hazırlıklarımızı tamamlamış sezona giriş yapmaya hazır ve nazır durumdaydık ama diğer yandan dediğim gibi listemizdeki kaliteli oyuncularla sürekli dirsek temasındaydık nihayet bir golcü bize gelmeyi kabul etti ve kadromuza katmıştık

Spoiler: Ville Salmikivi 

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Baya bi hazırık maçı yapmışsın.Yeni sezonda başarılar dilerim

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Bu sezon tam anlamıyla hazırlık dönemi geçirmiş takım.Geçen seneden çok daha iyi olacak, umarım yükselir takım

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Hazırlık dönemi süper geçmiş

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar yeni sezonda

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Hazırlık dönemi iyi geçmiş , lig başlasa da sürprizi görsek

Hazırlık dönemi muntazam. Hiç kayıp yok. Takım uyumu tavanda gibi umarım lige de yansır bu durum

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

yeni sezonu bekliyoruz Diaz. Patlatırsın sen sürpriz sonuçları Yeni sezonda başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Baya bi hazırık maçı yapmışsın.Yeni sezonda başarılar dilerim
    Quote Originally Posted by Banega View Post
    Bu sezon tam anlamıyla hazırlık dönemi geçirmiş takım.Geçen seneden çok daha iyi olacak, umarım yükselir takım
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Hazırlık dönemi süper geçmiş
    Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Başarılar yeni sezonda
    Hazırlık dönemi iyi geçmiş , lig başlasa da sürprizi görsek
    Quote Originally Posted by alonso88 View Post
    Hazırlık dönemi muntazam. Hiç kayıp yok. Takım uyumu tavanda gibi umarım lige de yansır bu durum
    Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    yeni sezonu bekliyoruz Diaz. Patlatırsın sen sürpriz sonuçları Yeni sezonda başarılar

Perşembenin gelişi çarşambaan belli olurmuş Bu yıl herşey planladığımdan çok daha başka işliyor (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Liglere başladık ama ne başladık.. Takım olarak beklentimin çok üzerinde ilerliyoruz. 9'ar maçlık üçer periyottan oluşan ligde ilk 9 maçta bu sene o sene mi ? dedirttik. Planlarımızın çok üstünde işler yaptık şimdiye dek. Benim bile beklemediğim derecede güzel oynuyoruz maşAllah. Geçen sezon sonu geçtiğimiz kontra taktiğinden tam anlamıyrla verim alıyoruz. SJK ve ROPS profesyonel olan klüpler SJK geçen yıl Hakayı epey zorladı Rops ise geçtiğimiz yıl premier ligden düştü ciddi rakiplerimizi net skorlarla geçmeyi bildik

1.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

2.Hafta

3.Hafta

4.Hafta

5.Hafta

6.Hafta