Orta dereceli başlamışız , ısınma turları sonrasında zirveyi alırız.![]()
Orta dereceli başlamışız , ısınma turları sonrasında zirveyi alırız.![]()
Maçlar güzel
Başlangıç fena değil. Bakalım lig nasıl gelişecek. Başarılar![]()
Orada seni en çok zorlayacak Mallarco ve Zaragoza var onun dışındakileri aşağı alırsın her türlü gidiş gayet güzel sürpriz yaşamayız gibi
Fena gitmiyoruz aslında, puanlar birbirine yakın olduğu için liderlik koltuğuna oturabilirsin.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Aynen en çok onlar zorluyor zaten , kadro kaliteleri bize göre çok iyi diğer takımlarla o kadar sıkıntı olmuyor en kötü ligi 2. bitirsekte yeter bize direk çıkalım üst lige riske girmeden .
Aynen de öyle bir durum var ki 1 galibiyetle lider olurken 1 mağlubiyetle 3-4 sıra aşağı inebiliriz
Deportivo ne yapmış öyle yav![]()
Maçlar genel olarak güzel, daha ligin başı sayılır ama bu sene LaLiga'ya çıkmamız lazım![]()
Bu sezon şampiyonluk gelir hocam takipteyim başarılar![]()
Iyi gidiyoruz bence, umarim performansimizi surdururuz. Sezon sonunda da direk cikarsak daha iyi olur![]()
Ersen Martin'in Bir Ara Forma Giydiği Kulüptü O Zaman La Liga'daydı Ama Takım O Sezon Küme Düşmüştü
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Playoff'dan da olsa bu sezon La Liga'ya çıkacağını düşünüyorum. Deportivo ise iyice dibe vurmuş. Umarım küme düşmezler bir kez daha.
TariboWest
Başarılar dilerim.Şampiyonluk bekliyoruz.
İnşallah oluruz hocam , teşekkürler
En iyisi direk çıkmak , hiç riske gerek yok dediğin gibi
Aynen abi burada oynadı Ersan'da , hatta Ersan'a hala borçlarını ödeyememiş kulüp .
En kötü play off da olsa çıkmamız lazım , Deportivo nedendir bilmiyorum kadroları da fena değil ama kötü gidiyorlar , menajerleri de kovuldu sonları iyi değil .
Teşekkürler , inşallah şampiyon çıkarız .
Erdoğan ilerisi için takımda gelecek vaadeden bir oyuncumuz var mı , şuan için bulunduğumuz pozisyon iyi yanlız bu lig seni yanıltmasın burası PTT 1.lig'den daha kolaydır
Öyle başını alıp giden bir takım yok, bütün takımlar birbirine yakın.Bu yüzden ilk 2'ye girmeye bak![]()
Başarılar Erdoğan (:
Abi şöyle söyleyim , lig çok zor değil belki ama kadro kısıtlı , yaşlı ve rotasyonda kullanacağımız oyuncu yok .
Bazı maçlar yedekleri dolduramıyoruz , takım yaş ortalaması da 27.5 .
Genç oyuncuya gelirsek takımda 3 tane genç oyuncu var , 2 tanesi kiralık .
Bonservisi bizde olan en önemli genç oyuncumuz Joselu ( Forvet ), sezon başından beri üzerine yoğunlaşıyorum biraz geliştirdim iyide verim alıyorum , takımın geleceği o şuanda ,
Profili de şöyle :
Hedefimiz o zaten ilk 2 ye bir girsek bir daha bırakmayız da puan farkı az olduğundan her an her şey değişebilir ligde
Eyvallah üstat
Joselu seni 2 sezon götürür , yaş ortalamanda bence çok iyi o aşamadaki takımı birden gençleştirmek ters tepki yapar 3 tane sağlam genç bulup geririsini 26 yaş üstü yaparsan birde bunlar İspanyol olursa tadından yenmez![]()
Joselu çok iyi gelişim gösteriyor 3-4 sezon rahat işime yarar , yaş ortalamasına gelince kadronun yaşlı olması sorun değil de oyuncuların çoğu vasat , üst lige çıkarsak illa ki yerlerini doldurmam lazım ama bu sefer bir kaç gencin yanında dediğin gibi tecrübeli bir kaç oyuncu da alırım işimi görür .
Uyruğa gelince zaten AB statüsü için çok yabancı almamam gerekte kadro İspanyollardan oluşursa daha iyi mi olur , yani takımın uyumu falan ?
22-23-24 Haftalar
25-26-27-28 Haftalar
Lider Cordoba seriye bağladı 6-7 maçtır kazanıyor puan farkını da açtılar şampiyon şimdiden belli oldu gibi .
İkincilik yarışın da büyük rekabet var , son maçlarda bizde toparlandık , iyi bir seri yakalayabilirsek belki ikinci olarak direk çıkabiliriz .
Senin de dediğin gibi lider belli olmuş. Zaragoza dan beraberlikle kurtulsaydık iyiydi ama genel olarak baktığımızda iyi gidiyoruz. İkinci olacağız inşallah![]()
Cordoba almış başını gitmiş boşver
2.'lik için ümitleniyoruz artık, umarım ümitlerimizi boşa çıkarmazsın![]()