1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: Football Manager 2014 İndirim Haberleri - İlk Mesaj Sürekli Güncellenmektedir

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İş bankasının internet bankacılığına baktım ancak bulamadım. Daha önce 3D Security ile alışveriş yapmıştım. Bu sitenin 3D değilde 3pay adında bir ödeme şekli var sanırım ona uygun olmayabilir. Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    İş bankasının internet bankacılığına baktım ancak bulamadım. Daha önce 3D Security ile alışveriş yapmıştım. Bu sitenin 3D değilde 3pay adında bir ödeme şekli var sanırım ona uygun olmayabilir. Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
    Sanırım Aradığımız Cevap Burada Gizli

Kredi kartı ile işlem yapabilmek için 3pay hesabım olması gerekiyor mu?
    Evet. Kredi kartınız ile ödeme yapmak için 3pay'e üye olmanız gerekmektedir. Üyelik için tıklayınız.
    3pay üyesi olarak kredi kartı ile işlem yapmak istediğimde benden cep telefonu numaram isteniyor. Neden?
    3pay üyeleri herhangi bir web sitesinden ödeme yapmak için kişisel 3pay hesaplarına giriş yaparlar. Bunun için kullanıcılar, cep telefonu numaralarını 3pay ekranına girer, gelen mesajı onaylayarak veya cep telefonunuza gelen mesajdaki kodu ekrana girerek sisteme giriş yapmış olurlar. Sonrasında hangi yolla (mobil ödeme, kredi kartı, 3pay kart) ödeme yapmak istediğini seçer
    İstediğim ürünü mobil ödeme ile satın almak istiyorum. 3pay hesabı oluşturmam gerekli mi?
    Hayır. Mobil ödeme ile alışveriş yapmak isteyen kullanıcılar 3pay hesapları olmadan da kolaylıkla işlem yapabilir. Kullanıcıların GSM hattının alışveriş yapmaya uygun olması gerekir.
    3pay hesabımla ilgili sorunlarım / problemlerimi nereye yöneltmeliyim?
    Ödeme ile ilgili sorunlarınız ve önerileriniz için Mikro Ödeme firmasına [email protected] adresinden ulaşabilir, bu linkteki formu doldurabilir ya da müşteri hizmetleri numarası olan 0532 755 88 55’den irtibata geçebilirsiniz.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri