Sayfa 439 / 480 İlkİlk ... 339389429437438439440441449 ... SonSon
13,141 ile 13,170 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Önder Özen zaten sadece konuşuyor. Daha icraatını göremedik adamın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Önder Özen zaten sadece konuşuyor. Daha icraatını göremedik adamın.
    abi az daha sabır seneye bjk iyi bir takım olucak.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Dany çok kötü bir oyuncu değil ancak büyük takımlarda oynayacak bir oyuncuda değil. Beşiktaş bu yıl Avrupa'ya gitmediği için Dany o bölgede rotasyon oyuncusu olarak oynayabilir.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

dany bence yanında dengeli bi stoper varken çok yarar sağlayabilir bizde semihle profilleri aşağı yukarı aynıydı tutmadı

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Lescott alınsaydı defansif anlamda çok iyi olurdu.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

@william

ben mesajı yanlış yere göndermişim anında düzelttim sen ne ara gördün de cevap verdin
    Last edited by Facx : 02.Şubat.2014 at 00:52 Reason: düzeltmiş mesajını silinebilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dany, dün izlediğim Beşiktaş'ın defansını toplayan adam olacaktır. At fava bekle

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Transferin şifrelerini anlattı!

Özen, Jones ve Dany transferlerini %100 Futbol'a değerlendirdi. Beşiktaş'ın kadrosunu "uysal" diye tanımlayan ve Jones'u bunun için aldıklarını belirten Özen, Dany olası tribün tepkisi konusunda Orman'ın kendisini uyardığını söyledi.

%100 Futbol'a telefonla bağlanan ve Güntekin Onay ile Rıdvan Dilmen'in sorularını yanıtlayan Özen, Jones ve dany konularında çok ilginç açıklamalar yaptı.

Jones'u sadece futbolu için değil, aynı zamanda sahadaki lider tavrı ve yenilgiyi kabul etmeyen 'winner' karakterinden dolayı aldıklarını söyleyen Özen, tecrübeli oyuncunun sahada liderlik sözü verdiğini ifade etti.

Dany konusunda da samimi açıklamalar yapan Önder Özen, bu transferde Biliç ile birlikte pek çok parametreyi gözden geçirdiklerini ve ikisinin de Kamerunlu oyuncuyu çok istediğini dile getirdi. Galatasaray'dan geliyor olmasından dolayı tribünlerin Dany'ye tepki gösterebileceği konusunda Başkan Orman tarafından uyarıldıklarını da açık yüreklilikle dile getiren Özen, yine de Dany'nin Beşiktaş ve taraftar konusunda çok motive olduğunu ve bu nedenle transferi yaptıklarını belirtti.

İşte Özen'in açıklamaları:

"JONES'U SAHADAKİ TAVIRLARI İÇİN DE ALDIK"
    "Çok büyük bir sürpriz olmazsa transfer bitti" diyen Özen ardından Jermaine Jones transferini değerlendirdi. Jones'un bir Şampiyonlar Ligi oyuncusu olduğunu ve Dünya Kupası'nda forma giyeceğini belirten Özen, "Bizim takımımız kaliteli ama uysal bir takım. Yeteneklerinden bir gram şüphem yok ama saha içinde uysalız" şeklinde ilginç bir tanımlama yaptı. Beşiktaş'ın bu özelliğini Jones'a anlattığını da aktaran Önder Özen sözlerini şöyle sürdürdü: "Ondan bir söz aldım. Gerekirse saha içinde takıma liderlik edecek. Beni ikna etti bu konuda. Onun sadece futbolculuğuna değil sahadaki tavırlarına da ihtiyacımız vardı. Onun gibi bir 'winner' oyuncuya, kaybetmeyi reddeden bir oyuncuya ihtiyacımız vardı."

"JONES'U KİRALAMADIK, BONSERVİSİYLE ALDIK"
    "Bu transferi çok ama çok ucuza hallettik" diyen Özen, Jones'u kiralamadıklarını, bonservisiyle aldıklarını söyledi. "Jones'un bonservisini 200 bin dolara aldık Schalke'den" diyen Özen, Jones ile 2 kontrat yaptıklarını, sezon sonu isterlerse 2. kontratı devreye sokacaklarını ve Jones'u takımda tutacaklarını belirtti.

"LESCOTT'U ALSAK DA DANY'İ YİNE ALIRDIK"
    Jermaine Jones'un fiziksel olarak oynamaya hazır olduğunu da söyleyen Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, Galatasaray'dan kiraladıkları Dany için ise umutlu konuştu. Lescott transferi gerçekleşmeyince Dany'nin alındığı yönündeki kanının yanlış olduğunu ifade eden Özen "Biz Lescott'u alsak Dany'yi yine alırdık. Öyle bir düşüncemiz vardı" dedi.

"TRANSFER NASIL YAPILIR CITY'DEN ÖĞRENDİK"
    Lescott ve kulübü Manchester city hakkında ilginç açıklamalar da yapan Özen "Bir transfer nasıl yapılır, nasıl yürütülür Manchester CVity'den öğrendirk. Hep çizdikleri profilde gittiler, hiçbir sözlerinden dönmediler. Nasıl bir senaryo çizdilerse o senaryo adım adım yürüdü. Sadece Porto'dan istedikleri oyuncuyu alamadıkları için Lescott tranfseri olmadı." dedi.

"TARAFTAR TEPKİSİ KONUSUNDA BAŞKAN BENİ UYARDI"
    Dany transferini yaparken çeşitli parametreleri gözden geçirdiklerini söyleyen Özen bunların şöyle sıraladı:
    - Bütçe uygunluğu: Bir maliyeti yok. Kiralama bedeli ödenmedi.
    - Kalan kontrat adeti: Kulübün 6 tane yabancı kontratı var, sezon sonu açıkta kontrot bırakmak için kiralık kontratı yapıldı.
    - İkamet: Dany ev ve şehir değiştirmeden sadece Florya'dan Ümraniye'ye geçiş yapacak.
    - Oyuncunun motivasyonu: Beşiktaş'ta oynaya konusunda müthiş motivasyonu var.
    Bu arada Özen'in "Ben Dany'nin çabuk bir oyuncu olduğuna inayırum. Siz de katılıyor musunuz Rıdvan hocam?" sorusuna Dilmen de "Ben katılıyorum" yanıtını verdi.

Özen, olası taraftar tepkisi konusunda Başkan Fikret Orman'ın kendisini uyardığını da belirtti. Ancak Özen, Dany'inn Beşiktaş'ta ve Beşiktaş seyircisi önünde oynamayı çok istediğini, Biliç ile taraftar tepkisi ihtimalini çok konuştuklarını ama oyuncuyu çok istedikleri için transferi yaptıklarını söyledi.

Kaynak: NTV Spor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Lescott'dansa Dany i tercih ederim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Önder Özen ve Bilic'in onayıyla alınan Eneramo ve Franco transferlerini de biliyoruz,bu yüzden yine bu ikilinin isteğiyle alınan Dany transferi hala büyük soru işareti.Hocanın söyledikleri mantıklı şeyler aslında ama tepkinin en büyük sebebi rakibimizin göndermeye çalıştığı oyuncuyu almak,bu iki isim gelecek tepkileri göze alıp bu transferi onayladıysa,bize bundan sonra bu transferin başarılı olmasını ummak düşer.Olmazsa da o zaman tepkimizi gösteririz.Şu aşamada artık tepki göstermenin pek bir manası yok doğrusu.Neyse hayırlı olsun.Umarım teknik ekibin beklentilerini karşılar bu transfer.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Önder Özen ve Bilic'in onayıyla alınan Eneramo ve Franco transferlerini de biliyoruz.
    Abi Sezer diyecektin sanırım

Danny'i Sanırım Bir Tek Ben Seviyorum Heralde

İnşallah Bonservisini Alırız Antep'ten GS'ye Giderken Tüh Demiştim Ama Geç de Olsa Takımda İzleyecek Olmaktan Memnunum Danny Beşiktaşın Tam Aradığı İsim ve Vazgeçilmezimiz Olur

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Abi Sezer diyecektin sanırım
    Yok,Sezer direk başkanın insiyatifiyle alındı.Bu transferde Fikret Orman uyarmış teknik ekibi,buna rağmen alalım diyince karşı çıkmamış.Bu yüzden Sezer'i dahil etmedim.Eneramo ve Franco örneklerini ise Dany transferini de Bilic&Önder Özen ikilisinin isteğiyle alındığı için söyledim.Eneramo Bilic'in talebiyle alınmıştı,taraftarın öngördüğü gibi katkı sağlayamadan gitti.Franco da Önder Özen imzalı bir transfer,o gitti izledi,beğendi,transfer etti.Adama güvenmedikleri için Necip bile stoper oynadı.Bu kadar kötü madem bu adam,alındığı zaman bu nasıl fark edilemedi anlamak zor.Şahsen Önder Özen ve Bilic'e olan desteğim devam ediyor ama ilerleyen aşamada alınan sonuçlara göre fikirlerimiz değişebilir tabii.Beşiktaş gibi bir kulüpte kimsenin sonsuz kredisi olamaz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Bence Danny gayet iyi stoper tamam çok heyecan verici hareketleri olabiliyor fakat Beşiktaşlılar alışıktır kalp krizi riskine. Galatasaray Danny'i istemiyor diye almamazlık etmek saçmalık asıl. Mata'yı da Chelsea istemiyordu ama Manu aldı şuan aklıma gelen ilk örnek bu oldu uç olabilir biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Dany Beşiktaş'a yarım dönemlik süreçte faydalı olacaktır. Ancak seneye Avrupa kupalarına katılım durumunda daha iyi bir stoper gerekir. Dany gibi stoperler ancak vasat takımlara karşı sırıtmazlar, en iyilerin olduğu Avrupa kupalarında Real Madrid facialarını doğurma potansiyelleri oldukça yüksektir.

Fiziksel ve teknik açıdan hiçbir problemi olmayan bir oyuncu Dany. Mental olarak ise facia. Ancak Franco ile karşılaştırmak da saçma, Dany ligde iş görebilecek kapasitede stoperlerden biridir, yarım dönemlik süreçte Beşiktaş'a ilaç olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Özen sadece konuşuyor zaten şuanda.

Ben henüz vay be diyebileceğimiz bir katkısını görmedim. Severim kendisini hem de çok severim bir şeyler yapacağına inanıyorum da ama yönetim mi istediğini yapmıyor yoksa kendisinde mi sorun anlamıyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Dany savunma yönü hızı vücudunu kullanışını felan beğeniyorum ama bazen gereksiz riskli çalımlara giriyor o huylarını sevmıyorum ınsallah alırken önder hoca konusmustur olum yatma öyle hareketler diye

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

https://twitter.com/NounkeuD/status/329691753382825984

Hadi topu Beşiktaş'a attık.Forma bile adamın üzerinde fail duruyor.Allah yardımcısı olsun Beşiktaş taraftarının.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    https://twitter.com/NounkeuD/status/329691753382825984

Hadi topu Beşiktaş'a attık.Forma bile adamın üzerinde fail duruyor.Allah yardımcısı olsun Beşiktaş taraftarının.
    Defol git buradan tosuncuk.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Defol git buradan tosuncuk.
    Tamam abi vurma gidiyorum
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Twitter'da çok küfür ediliyor Dany'e, sanki adam zorla gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Onlar bağnaz kesim. Alana değil gelene laf ediyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Tipe bak hiç yakışmamış yalnız forma

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Onlar bağnaz kesim. Alana değil gelene laf ediyorlar.
    Bu olay bir troll çalışması. Küfür ederek Dany'yi gelmekten vazgeçirmeye çalışıyorlar
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

nedense hala dany'i savunma ihtiyacı duyuyorum. beşiktaş defansına ilaç olabilecek tipte bir oyuncu.

belki kızacaksınız ama 32'lik lescott'ın gelmesinden iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

aslinda olay dany nin iyi olup olmamasi degil, galatasarayin gozden cikardigi bir oyuncuyu alarak onlarin kontenjan bosaltmasina yardimci olmak. taraftari esas kizdiran konu bu. ben de dany bjkye faydali olur diyenlerdenim.

Yönetim Zamanında Fenerbahçe'ye Çok Çalışmıştı Galatasaray'a Köstek Olmuştu Artık Biraz da Galatasaray'a İyilik Edelim Demişlerdir Kesin

Danny Bence Galatasaray'ın Bize Nefis Bir İkramı Galatasaray Pişman Olacaktır Bu Hamleyle

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Yönetim Zamanında Fenerbahçe'ye Çok Çalışmıştı Galatasaray'a Köstek Olmuştu Artık Biraz da Galatasaray'a İyilik Edelim Demişlerdir Kesin

Danny Bence Galatasaray'ın Bize Nefis Bir İkramı Galatasaray Pişman Olacaktır Bu Hamleyle
    Onlar GS'ye iyiliği, 4 kupalı şampiyon takımı dağıtarak yapmaya başlamışlardı zaten, bu ilk değil yani. Şu anki GS basket takımına bakan herkes görür bunu.

Forma da hiç yakışmamış hacı, çıkar formayı üstünden. Geri dön GS'ye.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Cenk Toşun'u kapmış Beşiktaş biz alamadık baya üzdü bu haber beni.

Mesaj Yetkileri