Son maçlar kötü olmuş, toparlanmamız lazım, konumumuz iyi.
Son maçlar kötü olmuş, toparlanmamız lazım, konumumuz iyi.
Braunschweig Ligde Kalmanın Mutluluğunu Yaşıyor !
30. Hafta Puan Durumu
Son ikide olmayacağımız kesinleşti. Çok olağan dışı şeyler olmazsa playoff da oynamayız diye düşünüyorum. İlk 6'ya girmemiz zor gibi. Avrupa'da olmayacağız ama sıralamada en iyi yerde olup sezon sonunda kasaya fazla para koymaya çalışacağız.
Last edited by GeorgeWeah : 03.Şubat.2014 at 02:21
TariboWest
Ligde kalman iyi olmuş.Artık yavaş yavaş yükselebiliriz![]()
Bir kere bende bu takımla oynamıştım bütçe falan yok 2-3 tane genç vardı sadece Ademi falan , ilk sezon için kadromuza göre iyi yerde bitirmişiz .
Edit : 4 hafta kalmışta şuan da ki yerimiz falan normal![]()
31. Hafta
Goller : Dedryck Boyata, Mateo Pavlovic ( KK )
32. Hafta
Goller : Omar Elabdellaoui
33. Hafta
Goller : Orhan Ademi
34. Hafta
Goller : Ermin Bicakcic, Dedryck Boyata ( 3 ), Omar Elabdellaoui, Orhan Ademi
Puan Durumu
Ligi 7. bitirmemiz sonucu 34.77 m € yu kasamıza koyduk.
Yönetim stadyuma yerden ısıtma sistemi kurulacağını açıkladı.
Oyuncu Verileri
Orhan Ademi ve Damir Vrancic takımı sırtalayan isimlerin başında geldi. Ademi attığı 11 gol, Vrancic ise yaptığı 16 asistle takıma büyük katkı verdiler. Bunların yanı sıra Omar Elabdellaoui, Mirko Boland ve ikinci yarıda takıma katılan Dedryck Boyata gayet iyi performans sergiledi. Ayrıca Giefer, Bicakcic, Pfitzner ve Deniz Doğan de öne çıkan isimlerden oldu.
Last edited by GeorgeWeah : 03.Şubat.2014 at 03:35
TariboWest
Güzel bir kariyer oluyor şampiyonluk bekliyoruz![]()
Son maçlarda patlama yapmış resmen takım , 7.lik için iyi para vermişler yalnız bu sene AL'ye gideriz belki iyi bir kadro kurup .
Fazla gelirden dolayı vergi sıkıntısı çekiyoruz.
Hedeflerimizden uzak kalıp kovulmamak için yönetime ligi orta sıralarda bitirebileceğimizi söyledik. Daha fazla bütçe alabilirdik fakat tersi olması durumunda sürpriz yaşayabilirdik.
Şimdilik bu kadar. Transferlere yarın başlayacağım. İlk işimiz sözleşmesi sona eren ve boşa çıkacak oyuncular olacak. Daha sonra transfer ve kiralık listesinde bulunan oyunculara bakacağız. İyi geceler...
TariboWest
Seneye ŞL bileti alan 4 takımdan biri olursun bu yıl ucu ucuna avrupa kaçmış bitirdiğin pozisyon çok çok iyi bence![]()
Son maçlar süper.2 puanla kaçırmışsın Avrupa ligini. Seneye en az Avrupa ligi bekliyoruz hocam![]()
Orhan Ademi ve Omar Elabdellaoui 4 Yıl Daha Braunschweig'de !
Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan iki genç oyuncumuz ile yeni sözleşme imzaladık. Böylece transfer teklfinde bulunan takımlara karşı elimizi güçlendirdik.
TariboWest
Aslında 3.lük çokta zor olmayabilir ama tabi henüz erken böyle bir başarı için. Başarılar yeni sezonda.
Başarılar demişmiydim hatırlamıyorum ama demişsem yada dememişsem yeniden başarılar bu aralar pek foruma giremiyorum girince anca kendi kariyerimi güncelliyorum
Ligi guzel bir yerde bitirmisiz, butce de guzel. Bu sezon AL biletini aliriz bence.
2014-2015 Sezonu Transfer Dönemi
Küme düşen Werder Bremen'in 4 oyuncusu ile anlaştık.
Sebastian Mielitz
Gebre Selassie
Philipp Bargfrede
Mateo Pavlovic - Kiralık
Manchester City'nin iki genç yıldızını kadromuza kattık.
Dedryck Boyata
Mohammed Abu
Ve Diğer Transferler
Giannis Maniatis - Kiralık
Van Aanholt
Joona Toivio
Emmanuel Mayuka - Kiralık
Nadir Minotti - Kiralık
Geçen sezon kiralık oynayan Raffael Korte'yi as takıma aldık. Bu arada Raffael Korte takımdaki Gianluca Korte'nın kardeşi.
Transfer Özeti
Yaptığımız transferlerle iki ayrı takım kurduk. Bu sezonki ilk 11
Bu da alternatif oyunculardan kurulu 11
Zemin ısıtma sistemi yerleştirildi.
Transferde fazla para harcamamak adına makul transferleri gerçekleştirdik. Kadro kalitemiz daha iyi olabilirdi fakat hem finansımız zayıflayacak hem de takım uyumu daha geç gerçekleşecekti. Geçen sezondan daha kaliteli oyunculara sahip olduğumuz kesin. Artık takım olmayı başarmamız gerekiyor...
TariboWest
Yönetim kombine satışlarını açıkladı.
Braunschweig'e Almanya Kupası'nda Şok !
İlk yarısını 2-1 önde kapattığımız maçın ikinci yarısında 2 gol birden yedik ve Almanya Kupası'na erken veda ettik..
TariboWest