Cenk ne zaman gelicek peki ?
Sezon sonunda gelecekse eğer Antep başkanı niye bize teşekkür etti ? Sezon sonu sözleşmesi bitecekse eğer bedavadan gelecek zaten bize. Ben anlamadım bu Cenk Tosun transferini.
Cenk ne zaman gelicek peki ?
Sezon sonunda gelecekse eğer Antep başkanı niye bize teşekkür etti ? Sezon sonu sözleşmesi bitecekse eğer bedavadan gelecek zaten bize. Ben anlamadım bu Cenk Tosun transferini.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bence teşekkür etmesinin sebebi, oyuncunun kafasını karıştırarak takımdan ayrılmasını sağlamak yerine kurallar gereği sezon sonunda sözleşmesi biten bir oyuncu için sezon sonunda takıma katılmasını sağlamasıdır. Böylelikle her iki kulüpte el sıkışarak, Cenk Tosun'un Gaziantep'te oynayacağı kalan maçlarında oyuncunun kafasının rahat olmasını ve takıma katkı sağlayabilecek düzeyde olmasının sağlanmasıdır.
Ancak kural gereği elbette Cenk Tosun istediği kişiyle görüşebilir ve anlaşma sağlayabilir. Biz ülke olarak bu kurala tam olarak adapte olamadığımız için bir çok sorun yaşanıyor. Ali Turan ve Tarık Çamdal örneğinde olduğu gibi.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern