Lider arayı baya açmış. Bu yıl ikinci olarak bitirip üst lige yükselmek lazım.![]()
Lider arayı baya açmış. Bu yıl ikinci olarak bitirip üst lige yükselmek lazım.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Takım uyumu için aynı dili konuşulması önemli faktör Arjantine'de yönelebilirsin onlarda İspanyolca konuşuyor , Ligde herşey olabilir dikkatli olmak lazım
Zaragoza'dan keşke 1 puan çıkarabilseymişiz ama 2.lik için favoriyiz bence![]()
2.lik için şansın yüksek. Maç eksiği sende. bunu avantaja çevirmen gerek...
Artık şampiyonluk imkansız gibi , Zaragoza maçında 1 puan çok avantajlı olurdu malesef alamadık , yeni bir seri lazım ikicilik için
Zaten yakalayamayız artık onları ,
Bakalım inşallah bir sakatlık yaşamadan ikiciliği kaparız
Play-Off'a bırakmadan çıkarsak çok iyi olur , bir kerede stres yaşamadan çıkalım şu üst lige
Artık kritik maçlar kaldı iyi oynayıp ikinciliği kapmak gerek , Transfere gelince dikkat edeceğim hep o tür şeylere bu sefer . .
İkincilik için favoriyiz ama üst sıradaki takımlarla maçlarımızı olması işi biraz zorlaştırıyor
Aynen , küçük bir avantajımız var iyi yönde kullanırsak güzel olur .
2.lik yarisi ligin son haftasina kadar surecek gibi.. 3 maclik seri guzel olmus, keske Mallorca'dan da 1 puan kapabilseydik![]()
Mallorca mağlubiyeti dışında son 4 hafta çok güzel geçmiş, Ponferradina bizi fazla zorlamaz bence![]()
Ponferradina galibiyeti güzel olmuşbirde önümüzdeki fikstürü merak ettim
![]()
Cordoba ile içieride oynamanın avantajı olacak adamlar çıktı çok sallamazlar umarım , 2 Deplasman 3 içiride fikstür lehimize
Cordoba dan galibiyetle ayrılabiliriz bence de fikstür lehimize
İkinci olman güzel olmuş.Kolay gelsin![]()
İçeride oynamamız avantaj ama bizden güçlü takımları yenemiyoruz ev deplasman fark etmiyor , inşallah pek tınlamazlarda alırız maçı , diğer takımları normal şartlarda yenmemiz gerek zaten .
İnşallah yeneriz ikincilik koltuğumuz büyük tehlike altında , 3 puana çok ihtiyacımız var .
Eyvallah , önemli olan ikincilikte kalabilmemiz![]()
38-39 Haftalar
40-41-42 Haftalar
Ligi 2. tamamlayarak direk olarak La Liga'ya çıkmış bulunuyoruz ..
TAKIMIN EN ÖNEMLİ OYUNCUSUNUN ÖNCEKİ VE ŞUANKİ PROFİLİ ŞUANKİ
ANTRENMAN VE KOÇLARLA BU KADAR GELİŞTİRE BİLDİK !!
Avrupa ve Diğer Liglerde ki Şampiyonlar
Tebrikler kardeşimson şampiyonları belirtmen güzel olmuş Dortmund ŞL'yi almış Beşiktaş Şampiyon olmuş güzel bir sezonu geride bıraktık La Liga daha bir heyecanlı geçecek
![]()
Tebrik ederimYeni sezonda başarılar
![]()
Vaayyy Beşiktaş'ım şampiyon olmuş
Oyunda bile insanı duygulandırıyor, heyecanlandırıyor
Gerçekte şampiyon olabilme ihtimalimiz yok çünkü..
2. Olup üstü lige çıkmayı başarmışsın Erdoğan, eğer ki çıkamasaydın senin için çok büyük kayıp olurdu bu sene![]()
Tebrikler kardeşimEee ? Moraes'i alıyormuyuz
![]()
Tebirkler hocam La liga'ya çıkmışızJoselu'ya dikkat ettim kayda değer bir gelişim göstermiş inşallah La Liga'da da bizi üst sıralara taşır
![]()
Tebrikler.La Liga'da başarılar. Transferlerini bekliyorum. Bir Türk forvet iş yapar.
![]()
TariboWest
Eyvallah abi , daha önce koymuyordum koyayım dedim
Dordmund hem ligi hem ŞL'yi almış daha ne olsun , bu arada La Liga pek iyi geçmeyecek gibi bizim açımızdan
Teşekkür ediyorum
Bjk başarmış sonunda
Valla iyi oldu ilk seneden kayıpsız çıkmak , artık üst ligde kalıcı olmaya çalışacağız .
Eyvallah kardeşim , yok ya ne Moraes'i başkan kuruş vermedi
Teşekkürler hocam , Joselu'yu iyi geliştirdik bu yokluk içinde bizim bu sene ki en önemli kozumuz yine
Teşekkürler , transfer yönünden pek heyecanlı değilim ben para yok çünkü![]()
Yönetim kuruş vermemiş vallahaboştaki oyunculara yönelelim derim
![]()
Kiralama yoluna git yapıcak bişey yok