1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Forvetleri Gol Sorunu

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kanatlarınız dribbling yapmıyorsa şişirmek zorunda kalıyorsunuz ya da fazlaca top çevirip 3. bölgeye topu taşıyamıyorsunuz. Oyun tıkanıyor. Forvetlere topu götürünce golü atıyorlar. Ya kanatlarınızı top taşıyan oyunculardan seçin ya da ikinci forvet olarak içeri katetmeleri görevini verin ve bekleri ileri çıkarın. Oyun genişledikçe rakipler savunmakta zorluk çekiyorlar ve geniş alanlar bırakabiliyorlar. Topu ceza sahasına pasla sokamıyorsanız o zaman gerçekten sorun oluyor. Orta saha oyuncularının ya da santraforların tek başlarına bir şeyler yapıp maç çevirdiklerini pek görmedim nedense. Daha yakın markaj ve daha fazla kanat savunması eksikliği oyunu eksiği olmalı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Kanatlarınız dribbling yapmıyorsa şişirmek zorunda kalıyorsunuz ya da fazlaca top çevirip 3. bölgeye topu taşıyamıyorsunuz. Oyun tıkanıyor. Forvetlere topu götürünce golü atıyorlar. Ya kanatlarınızı top taşıyan oyunculardan seçin ya da ikinci forvet olarak içeri katetmeleri görevini verin ve bekleri ileri çıkarın. Oyun genişledikçe rakipler savunmakta zorluk çekiyorlar ve geniş alanlar bırakabiliyorlar. Topu ceza sahasına pasla sokamıyorsanız o zaman gerçekten sorun oluyor. Orta saha oyuncularının ya da santraforların tek başlarına bir şeyler yapıp maç çevirdiklerini pek görmedim nedense. Daha yakın markaj ve daha fazla kanat savunması eksikliği oyunu eksiği olmalı.
    kanat oyuncularım ligin en iyi dribbling yapabilen oyuncuları.

Bruma
    Emre Çolak
    Nicolas Gaitan
    Eduardo Salvio
    Aras özbiliz

Yani oyun tıkanmıyor, ben içe kat eden rolünde kulanmıyorum sağ ayaklı oyuncuyu sağa sol ayaklı oyuncuyu sola koyuyorum. daha verimli olduğunu düşünüyorum adam eksiltip muz orta zaten sezonun çoğunda takım çok iyi futbol oynuyor. bazen öyle bir oluyorki evimde oynadığım kolay lig maçlarında regenleri oynatıyorum. ama bazende yöle bir oluyorki kilit oyuncularımla evimde pozisyona giremiyorum. aynı taktik aynı komutlar. ve bu kötü form 1-2 maç değil 10 maç kadar sürebiliyor. sırf takım bir ara mantara bağladı diye şampiyonlar liginde evimde psg den 4 deplasmanda 5 yedim. halbuki yenebilicek güçteydim ama o aralar takım mantara bağlamıştı... ne yaparsanız yapın takımı toparlayamıyorsunuz ne zaman oyun motoru düğmeye basıyor iyi sonuclar gelmeye baslıyor ve devamında iyi futbol. genelde sezonun sonunda düzeliyor takım ama lig bitmiş oluyor..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lordinas View Post
    ne zaman oyun motoru düğmeye basıyor iyi sonuclar gelmeye baslıyor ve devamında iyi futbol. genelde sezonun sonunda düzeliyor takım ama lig bitmiş oluyor..
    Bu kısma kesinlikle katılıyorum sezonun sonlarına doğru o sıkışık fikstür olmayınca yani haftada bir maç yapınca takım düzelmiş bomba gibi oynuyor, bence burada fikstürün sıkışıklığıda önemli gibi her 3 bazen 2 gun arayla bir maç yapmak zorunda kalıyoruz.

Mesaj Yetkileri