Ani bir şekilde İstanbul'a gitmem gerekti, 1 haftadır İstanbuldayım, haber veremediğim için kusura bakmayın Ankara'ya döndüğümde, hızlı bir şekilde başlıyoruz.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ani bir şekilde İstanbul'a gitmem gerekti, 1 haftadır İstanbuldayım, haber veremediğim için kusura bakmayın Ankara'ya döndüğümde, hızlı bir şekilde başlıyoruz.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Cok guzel bir kariyer oluyor. Bastan sona okudum. Tebrik ediyorum.
Da Vinci Süper Kupayı Kutladı
Daha net pozisyonları biz üretsek de maçta üstün olan taraf Napoli'ydi. İlginç olan bizim gollerimiz net pozisyonlardan değil karambollerden geldi. Savunma ve orta sahanın performansı görülmeye değerdi. İyi mücadele ettiler ve skoru korumayı başardılar.
Kaptanımız Manuel Pasqual takımın simgelerinden biri haline geldi. Ayrıca geçtiğimiz 4 sezon içerisinde takımda bulunmuş ve hala bulunan pek çok oyuncu sevilen kişiler arasına girmeyi başardı.
Tabii ki ben de çok sevilen bir kişiyim
İzleyin, izleyin
Şampiyonlar Ligi'ndeki grubumuz belli oldu.
Vay hoşgeldin , grup fazla kolay sanki.![]()
Grupta PSG ile birincilik yarışında oluruz![]()
Bu kez ŞL'de sorun yaşamayız direk Lideriz diyorum![]()
sam bryam profilini paylaşabilirmisin
PSG'ye toplamda 7 gol istiyorum![]()
tebrikler güzel kariyer![]()
Ben de öyle düşünüyordum ama küçükler büyüklere küçük sürprizler hazırlamış
İlk 3 maçı oynadık, birazdan paylaşıcam bakalım ne olacak![]()
Profili fena değil fakat Nyom ve Zabaleta'nın arkasında kaldı forma şansı bulması zor görünüyor. Devre arasında teklif gelirse göndermeyi düşünebilirim.
Teşekkürler![]()
Serie A
Spoiler: 1. Hafta vs Ternana
Spoiler: 2. Hafta vs Bologna
Spoiler: 3. Hafta vs Napoli
Spoiler: 4. Hafta vs Catania
Spoiler: 5. Hafta vs Cittadella
Spoiler: 6. Hafta vs AS Roma
İlk 6 maçtan 4 galibiyet çıkartmış olsak da futbol pek çok maçta tatmin etmedi. Rooney beklentilerin çok altında, Fabregas bir sakat bir yorgun doğru dürüst oynatamıyorum.
Yanlış transferler mi yaptık diye düşünmeye başladım.
1. Maç
2. Maç
İbrahimovic ve Cavani'yi tutmak için inanılmaz bir efor sarf ettik. İki oyuncunun gol atamamış olması başarılı olduğumuzu gösteriyordur heraldeDeplasmanda güzel sonuç aldık.
Napıcaz şimdi ikinci maçta 6 gol mü atıcaz![]()
3. Maç
Rakip inanılmaz kapandı ve net pozisyon vermedi. Şaşırtıcı olan diğer maçta da Paris'in gol atamadan yenilmiş olması oldu.
Genç takımdan A takıma iki oyuncu yükseltmiştik. Bunlara forma şansı vermeye çalışıyorum Campolo iki gol attı bile![]()
Genç stoperlerimiz Casasola ve Mark O'Brien da kendilerini çok iyi geliştirdiler.
ŞL'de grup son maçlarla ilginç bir hal almış ama yinede rahat çıkarız , ligde de sanki bizimler aynı seviye takımlara karşı biraz sorun yaşıyoruz gibi , bu arada Rooney 1 gol atmış galiba performansı iyi değilmiş şimdilik.
Rooney epey bir etkisiz, neyse ki takımda forvet bol![]()
Serie A
Spoiler: 7. Hafta vs Genoa
Spoiler: 8. Hafta vs AC Milan
Spoiler: 9. Hafta vs Torino
Son üç haftada Rescaldani ve Ljajic formlarının zirvesine ulaştı. Böyle devam ederlerse Rooney, Luuk De Jong ve Rossi forma yüzü göremez.
Rescaldani coşmuş.![]()
Rescaldini baya dağıtmış ortalığı ya bende de devre arası sözleşme bitişine 6 ay kalıyor mutlaka almaya çalışacağım , profilini paylaşabilir misin hocam ?
Şu Casasola tam aradığım stoper , oyunu açınca ona bir bakam , ŞL'de Bate'ye çok boş atak yapmışız ama deplasmanda yenersin , Ligde zaten Şampiyon belli 2.kim![]()
Rescaldani süpermiş.![]()
Campolo daha cok gelisir..Digerleri de baya iyimis. SL'de Bate maci kaza olmus.
Serie A
Spoiler: 10. Hafta vs Palermo
Spoiler: 11. Hafta vs Atalanta
Spoiler: 12. Hafta vs Udinese
Spoiler: 13. Hafta vs Cagliari
Spoiler: 14. Hafta vs Verona
Arada bazı kazalar çıkmasına rağmen şampiyonluk yürüyüşümüze devam ediyoruz.![]()
Rooney de yavaş yavaş forma girmeye başladı.
Rooney düzelsin, takar golleriGidişat güzel.
![]()
4. Maç
Campolo üç gol atarak maçta yıldızlaştı.
5. Maç
Rooney ilk kez Wayne Rooney gibi oynadı. Attığı iki gol ve yaptığı bir asist galibiyetin kilit noktası oldu.
ŞL' maçları şahane olmuş![]()