Teşekkürler başarı dilekleriniz için.
İlk teklifler geldi. Hemen bir analizlerini yapıp bugün burada bırakacağım.
Bizimle ilk iletişime geçen takım Ise Yamato FC oldu. Başvurduğum 5 takım arasından en ortalama teklifi Yamato'dan aldım. Teklif açıkçası pek hoşuma gitmedi. Aynı zamanda Ise'nin bulunduğu alan çok şehir dışında kaldığı için teklifi kabul edeceğimi düşünmüyorum.
İkinci teklif ise Nagara'dan geldi. Çok güzel bir maaş ve bonus önerdiler. Yapılan en sağlam iki tekliften biriydi. Ciddi olarak düşüneceğim.
Üçüncü teklifi Kawasaki'den aldık. Kabul edilemez bir teklif oldu. 1 haftalık düşünme süresinden sonra direk reddettim.
Dördüncü teklif Kasugai FC'den geldi. Futbol kariyerimin bitmesine neden olan maçı yaptığımız takım olduğu için tabii ki önyargı ile yaklaştım. Verdikleri teklif Kawasaki'nin ki kadar kötüydü. Öyle bir maaşla Japonya'da yaşamak mümkün değil maalesef. Önerdikleri kontratın en olumlu tarafı kaynak kulüp bulmayı kabul etmeleri oldu ama tabii ki yeterli değil bu. İkinci reddettiğim teklif oldu.
Son teklif Nagoya FC'den geldi. Gerek bulunduğu şehir, gerekse önerdikleri kontrat ile aklımı çeldiler. Ama genel olarak bakınca Nagara'nın yaptığı teklifin bir tık altında kaldılar.
Sıra karar anında...