Ligde fena seri yapmışız ya , sonunda ait olduğumuz yere de çıkmışız tebrikler hocam![]()
Ligde fena seri yapmışız ya , sonunda ait olduğumuz yere de çıkmışız tebrikler hocam![]()
Geçtiğimiz sezonu çok iyi bir performans ile kapattık. Ligde atılan gol rekorunu da kırdık. 2. sıradaki 1461 Trabzon'a ise attığımız 18 puanlık fark ise işin ayrı bir keyif verici tarafı oldu.
Boynuz kulağı geçmiş ve 1461 Trabzon üst lige çıkarak devrim niteliğinde bir sonuca imza atmıştı. Trabzonspor ise playoff'a kalmıştı. Yükselme maçlarına kalan diğer takımlarda Adana DS, İstanbul BBSK ve Elazığspor'du. Kıyasıya geçen maçların ardından bir üst lige yükselen takım belli oldu.
Spoiler: Yükselme Maç Sonuçları
Avrupanın önemli liglerinde de sezonun son düdükleri çalınmış ve şampiyonlar belli olmuştu.
NOT: AC Milan'ın işaretli görünmesinin nedeni Antalyaspor'un Kardeş Kulübü olmasıdır.
Tebrik ederim Şampiyon![]()
Geçtiğimiz sezonu iyi değerlendirmiştik ancak kazandığımız şampiyonluk çok büyük bir getiri sağlamamıştı. Yöneticilerin kasaya aktardığı 4M €'ya yakın para olmasaydı şu an maddi olarak iflas konumunda olacağımız kesin. Umarım gelecek sezon başarılı bir performans gösteririz de galibiyet primlerinden iyi bir pay alırız. Yoksa gerçekten zor geçecek bizim için.
Takımı gol rekorunun ardından bir rekor da sezon sonunda Göksu Alhas'tan geldi. Ligde en yüksek ortalama ile oynayan oyuncu olan Alhas, 7.58'lik ortalaması ile adını lig tarihine yazdırdı.Spoiler: Kulübün Sezon Sonu Finansal Yapısı
Spoiler: SEZON SONU ÖDÜLLERİ
Tebrikler şampiyonluk için ama gerçek gücümüzü şimdi göstermemiz lazım.Bu arada Servet antrenör oldu mu senin oyunda![]()
Tebrikler ayrıca Kayserispor yıl 2021 canavar gibi maaşallah![]()
Tebrikler, tekrar Super Lige cikmisizTrabzon da ne ara 2.lige dustu acaba
![]()
2 trabzon çıkaydı iyiydi oyunda ciddi anlamda kötü yönetilen bir takımım var maalesef istisnasız her kariyerde dibi görüyor takım içim gidiyor bi gün yine Trabzon kariyeri açacam bu gidişle (:
Nihayet en üst lige çıktık bundan sonra düşmeyelim inş![]()
Teşekkürler arkadaşlar. Trabzon geçen sezon düştü. Bu sezonda çıkamayınca yeni bir karadeniz efsanesi geliyor arkasından.
Kayserispor her daim götürüyor işi bu oyunda. Avrupa kupasının gediklilerinden olmaya aday onlarda.
He bu ligde kalabilirmiyiz ? deneyeceğiz. Antalyaspor kalmasa bile ben kalacağım![]()
Yeni sezon öncesinde taraftarların düzenlediği yılın oyuncusu ve yılın takımı sonuçları açıklanmıştı. Yılın oyuncusu olarak gösterilen kişi... bu sefer gerçekten beklenen kişi... Pape Touré Antalyaspor'da yılın oyuncusu ödülünün sahibi oldu. Bu sonuçla birlikte Yılın 11'i de açıklandı.
Bu açıklamaların yapıldığı törende aynı zamanda Teknik Direktör Emre Yavuz'un kendi tasarladığı yeni sezon formaları da görücüye çıktı. Yeni formaların başarı getirmesi dileğinde bulunan genç çalıştırıcı, gelecek sezon nerede olmayı planladıklarına dair sorulan sorulara da Sezon başında verilen oranlara rağmen, hazırlık dönemi bitmeden yapılacak transferler ile birlikte orta sıralarda kendilerine yer bulacaklarını söylediler.Spoiler: Antalyaspor'da Yılın Futbolcusu ve Yılın en iyi 11'i
Antalyaspor'da transferler dinmiyor. Bu sezona çok hareketli başlayan Antalyaspor, kontratı feshedilen altyapı da dahil toplamda 18 futbolcu ile yollarını ayırdı. Gidenler arasında en çok dikkati çeken futbolcu ise yılın futbolcusu ödülünün de sahibi Pape Touré oldu. Maddi sıkıntıda olan kulüp için iyi bir gelir kaynağı oluşturan oyuncu için yapılan açıklamada sezon sonu bitecek olan kontratını uzatmaya yanaşmadığı için takıma para kazandırmak için gönderilmek zorunda kalındığı belirtildi.
Oyuncu için 2.9M € peşin para veren Fransız FC Nantes Kulübü ayrıca yapılırsa bir sonraki satışında %50'sini Antalyaspor'a verecekti. Antalyaspor taraftarları oyuncunun gidişine her ne kadar üzüldüğünü belirtse de yinede oyuncudan elde edilen gelirin hatırı sayılır bir seviyede olduğunda hem fikirlerdi.
Takımdan ayrılan futbolculardan 3.2 M € kazanan Antalyaspor maddi açıdan bir miktar rahatlamaya girmiş oldu. Futbolcunun ayrılmasından sonra merak edilen transferleri ise arka arkaya açıklamaya başladı Antalyaspor yönetimi.
Yapılan transferler hakkında konuşan Emre Yavuz, özellikle maaş yetersizliği nedeniyle istedikleri seviyedeki oyuncuları alamadıklarını ancak yine de hedeflerindeki en iyi alternatiflere yönelerek transferleri gerçekleştirdiklerini söyledi.
Ahaha Zihinsel 16![]()
Servette 16 zihinsel mi :F hay arkadaş utanmasa top kontrol antrenörlüğünde 5 yıldız alacak oysa bu herif kendini kontrol edemiyor doğru dürüst![]()
Transferleri beğendim özelliklede Esposito bir kaç sezona çok sağlam olur .
kariyerini valla sıkılmadan okudum çok detaylı ve güzel bi sunumun var hocam ingiltereden ayrılmana üzüldüm umarım antalyaspor ile hak ettigin yerlere gelirsin![]()
Niye öyle diyorsunuz ya. Adam zihinsel olarak gayet iyiydi. zaten tek bir şey düşünüyordu ki
Esposito'dan umarım verim alırım.Kendisi kiralık geldi ama benimde beklentim büyük. Milan ile kardeş kulüp olmak avantajlı bu seviyede. Bu sezon iyi bir seviye yakalarsam gelecek sezon daha iyi oyuncular çekebilirim Milan'dan.
Teşekkürlerİngiltere çok sancılı oldu benim için. Antalyaspor ile iyi bir dönem geçirirsem kim bilir belki yeniden dönebilirim... Hala yarım kalmış bir hesap çünkü İngiltere.
Hazırlık maçları öncesinde neredeyse bütün takviyelerimiz hazırdı. Türkiye liginde 5 yabancı oynatabilme sıkıntısı nedeniyle yabancı oyunculara fazla yüklenmedik. Hazırlık döneminde takımın gösterdiği performans her ne kadar vasat seviyede olsa da 2 maç hariç, takımımdan umutluydum bu sezon için.
Kazanılan Celtic mücadelesi sonrasında kulüp başkanı beni ofisine çağırdı ve benimle yeni bir sözleşme üzerinde görüşmek istediğini söyledi. Bende seve seve kabul ettim. Maaşımı bir hayli yükseltmişler ve uzun soluklu bir teklifle gelmişlerdi. Yönetim her ne kadar sezon sonunda seçime gidecek olsa da 3 sezonluk bir sözleşme yaptık.
Güzel bir sezon bizi bekliyordu. Akrepler tekrar konuşulmaya başlayacak bu ülkede...
Esposito'nun saçları kestirirsen adam gibi bir golcü oluryeni bütçende çok iyiymiş 0 €
![]()
Hazırlık maçlar iyi geçmiş bence
Evet saçlara bende takıldım elemanın. Kendini yeni Valderrama zannediyor heraldeTakımın gözüken banka borcu 19M €
Geçen sezon birde - bakiye ile geçince fazla bir şey gelmedi. Tek kazancım Touré'nin istemesem de satışı oldu. Ancak bu sezon alacağımız galibiyetler toparlayacaktır. Galibiyet 450B € beraberlik 225B €...
Hazırlık maçları skor açısından gayet güzel. Özellikle Celtic maçı dişe diş oynadık. Ancak oyuncuların puanlarının çoğu 7'yi bulamadı hazırlık maçlarında. Ligde bir kaç maç oynayacağım elimdeki taktikle. Olmadı artık esas oynamak istediğim taktiğime geçeceğim.
Yeni sezon öncesi çok heyecanlıydım. Adım adım istediğime ulaşıyordum. En üst seviye liglerden birindeydik artık. İlk defa bu kadar çekişmeli bir lige adım atıyordum. Antalyaspor ile nereye kadar gidebilirdim bilmiyorum. Hedeflerim en azından makul geliyordu bana. Bu sezon ligi orta sıralarda tamamlayıp gelecek sezonda Avrupa Kupası için mücadele etmek istiyordum. 33.000 kişilik stadın 1/3'ünü anca dolduruyorduk. Bu şehir takımından vazgeçmişti. Ama artık geri kazanma vakti bu taraftarı...
TÜRKİYE SPOR TOTO SÜPER LİG 2021/2022 SEZONU
Spor Toto Süper Lig - Açılış Maçı - 1461 Trabzonspor - E
7.000 kişinin katıldığı açılış maçımızda bizim gibi alt ligden yükselmiş diğer bir takım olan 1461 Trabzon ile mücadele edecektik. Çetin bir mücadele bizi bekliyordu. İki takımda galip gelebilmek için uğraşacaktı. Ancak maç hiçte öyle geçmedi. Bariz bir şekilde üstünlük kurduğumuz mücadelede 15. dakikada Berkay Arıkan'ın golü ile 1-0 öne geçtik. Rakibi ablukaya aldığımız maçta ilk yarıyı bu skor ile tamamladık. İkinci yarıya çıkmadan pozisyonları harcayan oyuncuları da ben harcadım ve gerekli uyarıları yaptım.
Uyarılar etkisini anında gösterdi ve 46. dakikada Guédioura skoru 2-0 yapan golü attı. Bu golden sonra yine savsaklayan oyuncularım inanılmaz goller kaçırdılar. 11 şut çektiğimiz ikinci yarıda gol ile birlikte 2 şut kaleyi buldu. İnanılmaz sinirlendim bu duruma. Oyuncularıma gerekli ayarı 2-0 biten maçın sonrasında çekmiştim. 55. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalan genç forvetimiz Musa Saygın ise hastaneden gelen bilgilere göre ayak bileğinde burkulma olmuş ve sahalardan 4 hafta kadar uzak kalacaktı.
Spoiler: Maç İstatistikleri ve Puan Durumu
İlk maç kolay takım gelmiş ama harbiden ezmişsin istatistiklerde de belli oluyor.
Spor Toto Süper Lig - 2. Maç - Karabükspor - D
Zorlu bir deplasman bizi bekliyordu. Oyuncularımı sahaya zor bir maça çıkacaklarını belirtip puan için savaşmaları gerektiğini söyledim. Beklediğim gibi de zor bir maç oldu. Rakibimiz bizden daha çok pozisyon yakaladı. Ancak maçtaki ilk golü bulan taraf 18. dakikada biz olduk. Guédioura'nın golü ile 1-0 öne geçiyorduk. Karabük'ün baskılarına dayanmaya çalışıyorduk. Ancak devrenin sonlarına doğru artan baskıya dayanamadık ve rakibimizin golüne engel olamayıp skorun 1-1 olmasına izin vermiştik. Devre arasında oyuncularıma daha dikkatli oynamalarını ve maçın sonuna kadar konsantrasyonlarını kaybetmemelerini söyledim. Konsantrasyonlarını korudu oyuncularım ancak ilk yarıdakinden farklı bir senaryo oluşmadı. 2. yarıda tek eksik goller olunca maç ilk yarıdaki sonuçla 1-1 sona erdi. Bu deplasmandan puan çıkardığım için mutluydum.
Spoiler: Maç İstatistikleri ve Puan Durumu
Spor Toto Süper Lig - 3. Maç - K.Erciyesspor - E
Galip gelmeyi beklediğim, bol pozisyonlu ancak gol olmayan bir maç çıktı. Maç boyunca 2 forvet oyuncum'da sakatlanınca fazla bir etkinlik gösteremedik ve sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldık. Bu puan kaybını yaşamamamız gerekiyordu.
Spoiler: Maç İstatistikleri
Bence toparlarız.![]()
Spor Toto Süper Lig - 4. Maç - Gaziantepspor - D
Güneydoğu deplasmanından zaferle ayrılmak istiyorduk. Bu tehlikeli mücadeleden top kontrolünü fazla sağlayamasak da hızlı ataklarla etkili olduk ve Tayfun Aksoy'un 10. ve Birkan Bayrak'ın 74. dakikada attıkları goller ile 2-0 galip ayrıldık. Ancak maç sonrasında taktiği biraaz sorgulamaya başladım. Çok kritik noktalarda gereksiz top kayıpları ve boşluklar oluşuyordu.Spoiler: Maç İstatistikleri ve Puan Durumu
Spor Toto Süper Lig - 5. Maç - Akhisar Belediyespor - E
Evimizde galibiyeti özlediğimiz bir maç oldu. Maça 3. dakikada yediğimiz golle 0-1 yenik başladık. ancak genelinde üstün oynadığımız ve hakemi geçemediğimiz mücadelede (çalınan 20 faul 1 penaltı var) beraberliği yakalasak da savunmadaki hatamızı ağır ödedik ve 1-2'lik skorla 7000 taraftarımızı üzgün bir şekilde evlerine yolladık. Maç içinde sakatlık yaşayan oyuncumuz Piermario Sassu'nun yapılan kontrollerinde ise kasıkta çekme olduğu ve iyileşmesi için sahalardan 3 hafta uzak kalması gerekiyordu.Spoiler: Maç İstatistikleri ve Piermario'nun Doktor Raporu