1 ile 30 arası toplam 1033 sonuç

Konu: Güneş Doğudan Yükselir Fırtına Karadenizden Doğar./8.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Aynen öyle ya kötü oldu.Osasuna ya karşı senden yardım alabilirdim la liga tecrüben var yeni aklıma geldi
    Ben genelde Osasuna gibi benden güçsüz veya eşit seviye de ki takımlara karşı hücum / çok akıcı stiliyle oynuyorum , kanat oyuncusu / destek veriyorum kanatlara da çok rahat kazanıyoruz , eskiden rakip takım talimatlarını da kendim ayarlıyordum ama yeni asistana verdim onu artık sende ki asistan da çok sağlam zaten o hallediyordur , ama gördüğüm kadarıyla gol sorunun var Avrupa'da .
    Sol kanada Aras'ı öneririm bende TR'de oynarken almıştım kanatlara hareket getiriyor Olcanla falan olacak iş değil bence kadroya takviye de lazım Avrupa için .

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Ben genelde Osasuna gibi benden güçsüz veya eşit seviye de ki takımlara karşı hücum / çok akıcı stiliyle oynuyorum , kanat oyuncusu / destek veriyorum kanatlara da çok rahat kazanıyoruz , eskiden rakip takım talimatlarını da kendim ayarlıyordum ama yeni asistana verdim onu artık sende ki asistan da çok sağlam zaten o hallediyordur , ama gördüğüm kadarıyla gol sorunun var Avrupa'da .
    Sol kanada Aras'ı öneririm bende TR'de oynarken almıştım kanatlara hareket getiriyor Olcanla falan olacak iş değil bence kadroya takviye de lazım Avrupa için .
    Aras özbiliz e çok iyi para istiyorlar listemde sağ kanatta da çok iyi oynuyor sol da da
    Quote Originally Posted by Banega View Post
    Evinde Shakhtar'ı geçebilirsin.Umarım çıkarsın
    Çıktık galiba

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta

Şampiyonlar Ligi Grup Maçları

Şampiyonlar ligi için kaliteli oyuncu arayışımız başladı.

Mesaj Yetkileri