1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

arkadaşlar yeni güncelleme gelene kadar oynayabileceğimiz bir ara transfer yaması var mı bildiğiniz?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    arkadaşlar yeni güncelleme gelene kadar oynayabileceğimiz bir ara transfer yaması var mı bildiğiniz?
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=116937

Şöyle bir şey var ama ben denemedim.

Bu arada cidden şu güncelleme gelsin artık da yeni transferlerimizin yeni profillerine bakalım
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bu arada cidden şu güncelleme gelsin artık da yeni transferlerimizin yeni profillerine bakalım
    Benim bildiğim yeni profil olmaz, aynen olduğu gibi gelir. Şu an nasılsa yeni versiyonda da aynı olacak yani, FM15'te değişir anca.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

4. Default

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Benim bildiğim yeni profil olmaz, aynen olduğu gibi gelir. Şu an nasılsa yeni versiyonda da aynı olacak yani, FM15'te değişir anca.
    Profillerde değişiklik olur. FM 2015'te şimdiden sezon sonuna kadar izlenen profiller yer alacak. Yeni gelen güncellemede de sezon başından şimdiye kadar izlenen profiller olacak. Hem yeni oyun çıktığında hem de devre arası yamasından sonra profiller düzenleniyor. Ama her oyuncuda değişiklik olmuyor. Caner Erkin, Tarık Çamdal, Umut Gündoğan'da falan değişiklik olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by canerozaskin View Post
    Profillerde değişiklik olur. FM 2015'te şimdiden sezon sonuna kadar izlenen profiller yer alacak. Yeni gelen güncellemede de sezon başından şimdiye kadar izlenen profiller olacak. Hem yeni oyun çıktığında hem de devre arası yamasından sonra profiller düzenleniyor. Ama her oyuncuda değişiklik olmuyor. Caner Erkin, Tarık Çamdal, Umut Gündoğan'da falan değişiklik olabilir.
    Doğru ben o kısmını unuttum. Ben GS araştırmacısı tarafından değişiklik yapılmayacağı üzerinden yorumladım.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri