1 ile 30 arası toplam 1033 sonuç

Konu: Güneş Doğudan Yükselir Fırtına Karadenizden Doğar./8.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Takımda 9-10 yabancı olması uyumu bozmuyor mu ? çünkü max 5 tanesi oynayabiliyor oynayamayanlar huzursuzluk oluşturmuyor mu ? ayrıca PSG deplasmanında iş mucilzere kalmış umarım geçersin
    Şuana kadar hiç bir huzursuzluk olmadı.Sadece giray kaçar samba yı da alınca mevkimde çok oyuncu var diye şikayet etti Antalya ya kiraladım girayı.Chica yı lig için kayıt etmeme rağmen ses çıkarmadı Türkiye kupasında oynatıyorum onu.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Şuana kadar hiç bir huzursuzluk olmadı.Sadece giray kaçar samba yı da alınca mevkimde çok oyuncu var diye şikayet etti Antalya ya kiraladım girayı.Chica yı lig için kayıt etmeme rağmen ses çıkarmadı Türkiye kupasında oynatıyorum onu.

Valla ne mutlu sana bende toplamda 5 yabancı var 5+1 bile yapmaya çekiniyorum kadro uyumu bozulmasın diye bide kenardaki yabancıya boşa bonservis ödemekte istmeiyorum hani tabi bu benim düşüncem

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Valla ne mutlu sana bende toplamda 5 yabancı var 5+1 bile yapmaya çekiniyorum kadro uyumu bozulmasın diye bide kenardaki yabancıya boşa bonservis ödemekte istmeiyorum hani tabi bu benim düşüncem
    HaklısınYaşlı oyuncuları Şampiyonlar ligi için aldım ama gençler kenarda beklesede değeri artıyor

Mesaj Yetkileri