Teşekkürler.Bana da güzel gözüktü Leverkusen,bu arada Almanca'm fena değildir.
Doğru hatırlıyorsam.Iancu hücum oyuncusu.Transfer yaparken orta sahanın ötesine gitmedim.
Teşekkürler.Transferler ise bazıları popüler,bazılarını ise ben baktım.
Çilek yok bizde tohumları var.
Tohum aldık çilek yerine.
Teşekkürler.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Transfer Geçmişi
Yanayım yanayım,maaş bütçesi yüzünden Balanta'nın sözleşmesine koydurduğum %50 satış hakkı maddesine yanayım.Çilek almadık tohum aldık.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hazırlık Maçları
Pek başarılı bir hazırlık dönemi olmasa da,taktiğin oturması açısından faydalı oldu.
Hazırlık dönemi bittikten sonra bulunduğum otelin balkonuna çıktım ve sigaramı yaktım.Arkamdan sürpriz bir şekilde kulüp başkanı da geldi.Sırtıma vurarak konuştu:
-Takıma getirdiğin genç oyuncuları beğendim Henderson.Transferlerde nokta atışı olacak gibi gözüküyor.
+Bazılarını kendi imkanlarımla araştırdım,Balanta Arsenal'den eski öğrencim zaten.
-İyi bakalım.Ligde de Arsenal'de gösterdiğin başarıyı yakalarsan kulüp efsanesi olursun.
dedi ve gitti.