Quote Originally Posted by 3842 View Post
Güzel seçim başarılar diliyorum hocam. Sempatik takımdır Leverkusen, bu arada Almanca kasmışsın fark etmedim sanma
Teşekkürler.Bana da güzel gözüktü Leverkusen,bu arada Almanca'm fena değildir.

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
Leverkusen çok iyidir 1 hafta önceye kadar oynuyordum sıkıldım saveyi sildim Iancu'yu öneririm
Doğru hatırlıyorsam.Iancu hücum oyuncusu.Transfer yaparken orta sahanın ötesine gitmedim.

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
Çok iyi bir seçim yapmışsın. Transferleri merak ediyorum.
Teşekkürler.Transferler ise bazıları popüler,bazılarını ise ben baktım.

Quote Originally Posted by resoag View Post
Başarılar , bütçeye bak be ; çilekli pasta isterik
Çilek yok bizde tohumları var.

Quote Originally Posted by Banega View Post
Aynen çilek isterik
Tohum aldık çilek yerine.

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
Başarılar
Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
Başarılar dilerim
Teşekkürler.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Transfer Geçmişi

Yanayım yanayım,maaş bütçesi yüzünden Balanta'nın sözleşmesine koydurduğum %50 satış hakkı maddesine yanayım.Çilek almadık tohum aldık.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hazırlık Maçları

Pek başarılı bir hazırlık dönemi olmasa da,taktiğin oturması açısından faydalı oldu.

Hazırlık dönemi bittikten sonra bulunduğum otelin balkonuna çıktım ve sigaramı yaktım.Arkamdan sürpriz bir şekilde kulüp başkanı da geldi.Sırtıma vurarak konuştu:

-Takıma getirdiğin genç oyuncuları beğendim Henderson.Transferlerde nokta atışı olacak gibi gözüküyor.
+Bazılarını kendi imkanlarımla araştırdım,Balanta Arsenal'den eski öğrencim zaten.
-İyi bakalım.Ligde de Arsenal'de gösterdiğin başarıyı yakalarsan kulüp efsanesi olursun.

dedi ve gitti.