Anket Sonuçlarını Görüntüle: Recreativo de Huelva, La Liga ve Avrupa Liginde neler Yapabilir?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Lig de şampiyon olur, AL'de Çeyrek Final oynar.

2 16.67%
  • Lig de 2.olur, AL'de Çeyrek Final oynar.

2 16.67%
  • Lig de şampiyon olur, Al'de Yarı Final oynar.

2 16.67%
  • Lig de 2. olur, AL'de Yarı Final Oynar.

4 33.33%
  • Nirvanaya ulaşıp, hem ligde hem de Avrupa'da zafere ulaşır.

2 16.67%
Sayfa 12 / 15 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 448 sonuç

Konu: İspanya'yı Feth Ettik, Şimdi Sıra Şampiyonlar Ligin'de / Recreativo de Huelva

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Ligde ilk devrenin bitimine 4 hafta kala zorlu fikstürümüz ..

Kullandığım Taktiğim

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Fikstür gerçekten zorluymuş. Barçayı yenersek ne güzel olur

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu fikstürün 2.devresi daha zor sn 4 maçın 3ü dışarda ve içerde oynayacağın maç ise barçayla (:

Nesil
    2012

Bak Vietto tam çift forvet adam diğer forvetinle birlikte yardırır bence 2. taktiğini 4 'lü stoper 2 dmc 2 Kanat 2 forvet yap iç sahada kullan derim 2 forvettende yüksek verim alırsın çünkü 2 'side genç ve kaliteli

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Fikstür gerçekten zorluymuş. Barçayı yenersek ne güzel olur
    Çoğunu içeride oynamamız avantaj değerlendirmemiz lazım , Barca ya gelince hiç umudum yok yine kevgire çevirecekler bizi

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Bu fikstürün 2.devresi daha zor sn 4 maçın 3ü dışarda ve içerde oynayacağın maç ise barçayla (:
    Orasını düşünmemiştim bak
    Biz şimdilik bunu çok kaza yapmadan geçersek onu o zaman düşünürüz ama Barca çok acımasız abi ya şimdi takımın bütün dengesini bozacaklar 4-5 atıp

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Bak Vietto tam çift forvet adam diğer forvetinle birlikte yardırır bence 2. taktiğini 4 'lü stoper 2 dmc 2 Kanat 2 forvet yap iç sahada kullan derim 2 forvettende yüksek verim alırsın çünkü 2 'side genç ve kaliteli
    Devre arasında denerim abi onuda , maç içinde yenik duruma düştüğümüz de o şekilde yapıyordum ama takım alışık olmadığından pek etki etmiyordu .
    Devre arası bir deneyeyim öyle olursa Joselu'da yedek kalmaz en azından .

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

niye direk sahaya 4-5 yerim modunda çıkıyon ? yarı boyunca lider götürmedin mi takımı ? Ama bu anlayışla gidersen lastiğin patlar direktiflerde yine arıza sezdim demeyim dedim takım iyi gidiyor diye ama yine dayanamadım (:

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

niye direk sahaya 4-5 yerim modunda çıkıyon ? yarı boyunca lider götürmedin mi takımı ? Ama bu anlayışla gidersen lastiğin patlar direktiflerde yine arıza sezdim demeyim dedim takım iyi gidiyor diye ama yine dayanamadım (:
    Yok abi direktifler de bir sorun bir kere de güzel ya yaw
    , takımın savunma sorunu çözdüm daha ne olsun
    Barça maçına gelince yeneriz desem yenemeyeceğiz nasılsa , en iyi skor beraberlik oradan

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Yok abi direktifler de bir sorun bir kere de güzel ya yaw
    , takımın savunma sorunu çözdüm daha ne olsun
    Barça maçına gelince yeneriz desem yenemeyeceğiz nasılsa , en iyi skor beraberlik oradan
    Taktik oturmuş ki iş yapıyor saha sonuçlarına yansıyor. Bana göre birkaç direktif yersiz çelşenler falan var. Mİsal koşu yoluna pas diyip araya dikie top oynamalarını isteyip kısa pas demişsin. Kısa pas diyerek oyuncular arası genişlik azalırken tutup geniş alanda oyna demişsin. Geriye yaslanıda oyunun başından itibaren kullanmak ne derece doğru emin değilim. Ha birde koşu yoluna pas maç içerisinde daha efektif olur rakip defansın hızı ve dizilişine bağlı olarak gömülü savunmalarda bocalarsın. Çok mu ukalayım ne

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Taktik oturmuş ki iş yapıyor saha sonuçlarına yansıyor. Bana göre birkaç direktif yersiz çelşenler falan var. Mİsal koşu yoluna pas diyip araya dikie top oynamalarını isteyip kısa pas demişsin. Kısa pas diyerek oyuncular arası genişlik azalırken tutup geniş alanda oyna demişsin. Geriye yaslanıda oyunun başından itibaren kullanmak ne derece doğru emin değilim. Ha birde koşu yoluna pas maç içerisinde daha efektif olur rakip defansın hızı ve dizilişine bağlı olarak gömülü savunmalarda bocalarsın. Çok mu ukalayım ne
    Geriye yaslanı koymadan önce arkaya çok top kaçırıyorduk şimdi onu kesmiş olduk, kısa pas olmadığı zaman defans ileriye uzun toplar yolluyordu şimdi hemen önündeki arkadaşına veriyor, sonuçta taktik uzmanı değilim bende maçı izliyorum kafama göre gereken değişikliği yapıyorum taktiğe alışınca oyuncularda sonuçlar güzelleşiyor dediğin gibi , şimdilik memnunum taktikten zaten sorun yaşadığımda değişikliğe gidiyorum komutlarda bir şekilde düzeltiyorum

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Avrupa Ligi Birinci Eleme Turunda ki Rakibimiz

Dinamo Zagreb ..

Spoiler: Tüm Eşleşmeler 

Barcelona maçı öncesi iyi moral oldu bu galibiyet !!

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

İşte bu , İşte bu , Müthişsiniz Çocuklar Helal olsun ulan size

Koyduk muuuuu Barcaaaa

Bu takıma liderlik çok yakışıyor

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Barcelona'yı mı yendin yoksa ben mi yanlış görüyorum ?

Şampiyonluk gelir mi ?

AL'de D.Zagreb'i de geç bir zahmet..

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Beklediğim Barça galibiyeti gelmiş helal olsun Avrupadaki rakibimiz kolay geçeriz

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Var ya Mourinho gibisin rakibe verdin gazı onlar yener hertürlü vs vs sen yendin. Hep akıl oyunları bunlar

Nesil
    2012

Ayırlda gel kardeşim , benim Barça ve Bayern'e şansım yıllar sonra bile çok zor tutuyor fakat sen daha 3.4. senede şansa olsada patlatmışsın helal

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Barcelona'yı mı yendin yoksa ben mi yanlış görüyorum ?

Şampiyonluk gelir mi ?

AL'de D.Zagreb'i de geç bir zahmet..
    Ahahaha Maç bittiğinde ben de aynı tepkiyi verdim rüyada mıyım acaba

Valla hiç beklemediğim bir galibiyet aldık puan farkı da R.Madrid'le 7 oldu ,
    Sene sonuna kadar mücadele edeceğiz artık şampiyonluk için

AL'ye gelince dediğin gibi onu da bir zahmet geçmemiz lazım , en zayıf rakiplerden biri geldi

Beklediğim Barça galibiyeti gelmiş helal olsun Avrupadaki rakibimiz kolay geçeriz
    Teşekkürler hocam , benim hiç umudum yoktu ama büyük sürpriz oldu gerçekten , Al'de bu formla zorlanacağımızı sanmıyorum

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Var ya Mourinho gibisin rakibe verdin gazı onlar yener hertürlü vs vs sen yendin. Hep akıl oyunları bunlar
    Mourinho ve ben hee yok artık , Teşekkürler hocam kıyaslanmak bile yeter
    Rakibi maçtan önce baya övmüştüm hiç şansımız yok yenemeyiz falan diye ilk defa işe yaradı galiba hiç umudum yoktu yaw deplasman falan diye , gençler iyi bir ders verdi

Ayırlda gel kardeşim , benim Barça ve Bayern'e şansım yıllar sonra bile çok zor tutuyor fakat sen daha 3.4. senede şansa olsada patlatmışsın helal
    Teşekkürler abi
    Valla dediğin gibi tek kaleyi bulan pozisyonumuz gol oldu şansımıza , deplasmanda aldık hemde 3 puanı hala inanamıyorum

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Ligde ve Avrupa da iyi bir şekilde ilerlerken bir yandan da İspanya Kupasında ilerliyoruz .

4.turda zayıf rakibimizi geçmiştik , 5. tur da rakibimiz Barcelona ..

Üst üste zorlu 2 kupa maçı bizi bekliyor ..

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

İspanya Kupası'nda güçlü rakibimize eleniyoruz , en azından deplasmanda aldığımız galibiyet moral oldu

Ligde yine iyi gidiyoruz , uzun süre sonra Valencia maçında 1 puana razı olduk ..

Ve ligde ilk yarıyı lider tamamlıyoruz !!!

Oyuncu Verileri

Şuan da çok uyumlu bir kadromuz var , devre arası transfer yapmayı düşünmüyorum ..

Geçen sezon bedavaya kadromuza kattığımız yedek forvetimizi 2.3 Milyon Euro'ya Swansea'ya gönderdik .

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Ligde şampiyon olacaksın inanıyoruz sana Barcaya elenmene rağmen deplasmandada yenmişsin artık Barca fobisini atlatmışsındır

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Valencia da galibiyeti haketmişiz ama olmamaş sağlık olsun. ilk yarı süper bir performans 2.yarı için başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

İlk yarıyı çok güzel kapatmışsın. Barca Real Atletico gibi kulüplerin olduğu ligde sadece 2 mağlubiyet ile lider olmak güzel bir duygu olsa gerek

Nesil
    2012

Bu kadar iyiyken uyumu bozmak olmazdı zaten iyi düşünmüşsün , yanlız bu tür takımlar kırılgan yapıya sahiptir birden tepetaklakta gidebilirsin düşüşe geçtiğinde yedek oyunculara daha çok şans vermeni banko oynayanları biraz kesmeni öneririm hatta 1-2 maç 18 dıışında tut oyuncu biraz futbolu özlesin öneririm ben yılda 1-2 defa öyle yapıyorum çok faydasını gördüm

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Ligde şampiyon olacaksın inanıyoruz sana Barcaya elenmene rağmen deplasmandada yenmişsin artık Barca fobisini atlatmışsındır
    Ne barca ne de R.madrid fobisi kaldı

Bende şampiyonluğa inanmaya başladım

Valencia da galibiyeti haketmişiz ama olmamaş sağlık olsun. ilk yarı süper bir performans 2.yarı için başarılar
    Teşekkürler hocam , şöyle sıralamaya bakınca koca ilk yarıda çok az puan kaybı yapmışız ilk defa bir takımla bu kadar iyi gidiyorum , adamlarla kimyamız uyuştu

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    İlk yarıyı çok güzel kapatmışsın. Barca Real Atletico gibi kulüplerin olduğu ligde sadece 2 mağlubiyet ile lider olmak güzel bir duygu olsa gerek
    Aynen hocam eskiden rahat yeniyorlardı bizi artık zorlaştı bizi yenmeleri kafa kafaya oynuyoruz , ligde ilk yarıyı çok iyi kapattık ya liderlik şahane bir duyguymuş

Bu kadar iyiyken uyumu bozmak olmazdı zaten iyi düşünmüşsün , yanlız bu tür takımlar kırılgan yapıya sahiptir birden tepetaklakta gidebilirsin düşüşe geçtiğinde yedek oyunculara daha çok şans vermeni banko oynayanları biraz kesmeni öneririm hatta 1-2 maç 18 dıışında tut oyuncu biraz futbolu özlesin öneririm ben yılda 1-2 defa öyle yapıyorum çok faydasını gördüm
    Yedekleri genelde sakatlıklarda oynatıyorum ama performanslarını beğenmediğim de asları da kesiyorum 1 maç falan , ama şu 18 olayını ilk defa duydum , o zaman iyi performans vermeyeni keseyim takımdan bir kaç maç belki özler formasını iyi taktikmiş abi

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Avrupa Ligi Birinci Eleme Turu ilk maçında ,

Deplasmandan farklı bir galibiyetle evimize dönüyoruz .

Ligde 2. Devre başlıyor !!

Sahamızda Vietto önderliğinde 3 puanı rahat alıyoruz ..

Bu maçı kazanmamız lazımdı , ligde ki en kolay deplasman maçımızda 2 puan bıraktık ,
    Sevindirici haber aynı hafta Barcelona'da , Celta deplasmanında 2 puan bıraktı ..

Evimizde dünya devi Real Madrid'ide devirdik ,

Bu hafta bizim için dönüm haftası oldu ligde , Barcelona evinde Sevilla'ya mağlup oldu bizde R.Madrid'i devirdik ,
    2 büyük dev takımlada puan farkını açıyoruz

Bu arada söylemeden edemeyeceğim ,

Kalecimiz , Jack Butland bir harika , adam gol yemiyor yea

************ Puan Durumu *************

adım adım şampiyluk geliyor zor ama imkansız değil atık

Nesil
    2012

O derenin altından daha çok su akar hemen sevinmeylim 2.likde büyük başarı olur unutmayalım

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Daha ligin bitmesine çok var ama şampiyonluğa inanıyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Maçlar süper gidiyor aynen devam

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Daha 22. hafta çok var ligin sonuna.Ronaldoyu üzmeseydin keşke

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by harunbjk View Post
    adım adım şampiyluk geliyor zor ama imkansız değil atık
    Artık tek hedefimiz şampiyonluk

O derenin altından daha çok su akar hemen sevinmeylim 2.likde büyük başarı olur unutmayalım
    Öyle de abi biz kazandıkça onlar puan kaybediyor ya , acayip bir şekilde inanıyorum şampiyonluğa

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Daha ligin bitmesine çok var ama şampiyonluğa inanıyoruz
    İnanmak başarmanın yarısıdır ,
    Kaldı diğer yarısı

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Daha 22. hafta çok var ligin sonuna.Ronaldoyu üzmeseydin keşke
    O beni çok çok üzdü şimdiye kadar artık acımak yok onlara

Maçlar süper gidiyor aynen devam
    Devam ediyoruz aynen , durduramıyorlar

Sayfa 12 / 15 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri