Sayfa 75 / 94 İlkİlk ... 2565737475767785 ... SonSon
2,221 ile 2,250 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Çıkmaz Ayın Çarşambasına Gelir Güncelleme

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

1.si her mac %60 %70 topla oynama yuzdesıne sahıp oldugum halde ekran acıldıgında bi bakıyorum rakıp kornerden gol atıyo sonra bızım oyuncuların moralı dusuyo onlarınkı artıyo boylece onlar üstün oynamaya baslıyolar en buyuk sorun bu bence 2.si kaleciler cok rezalet o kaleci hataları bi sezonda bi kere olur bende ya karsı tamda ya benım takımda 2 macta bir kesin oluyor 3.su mac icinde olan hafif sakatlıklar bizde hep olurken rakipte cok az oluyor bunlar değişirse harıka bi mac motoru olur bence

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Mike Shinoda View Post
    Sizce yeni güncelleme ne zaman gelir?

Note 3'den Tapatalk ile gönderildi
    24 Şubat'ta Rusya transfer dönemi sona erecek. Mart'ın ilk haftasında gelir diye tahmin ediyorum.
    TariboWest

şu anda saçma gelen bazı olaylar :
    1- kaleci puanları; maçlarda kalecilere verilen puanlar çok saçma. stoke - arsenal maçı arsenal benim 33 şut 11' i kaleyi tutmuş, bir çok kez kaleci köşelerden birebir top çıkarmış. stoke' ın 3 şutu var 2' si kaleyi tutmuş. skor 1-1. benim kalecinin puan 7,3, stoke kalecisi 6,7 puan alıyor. önemli kurtarış yapmıştır, senin şutların kalecinin üzerine gitmiştir falan demeyin, alakası yok. buna benzer çok maç oynadım. rakip takım kalecisi 1 gol yedi mi puanı neredeyse 1-1,5 puan düşüyor.
    2-gözlemci ve antrenörlerin futbolculara verdikleri yıldızlar çok dengesiz. örneğin potansiyel değerlendirmesi 18 olan 2 gözlemciden biri oyuncuya 4 potansiyel yıldız verirken diğer 5 yıldız veriyor. aradan bir kaç hafta geçtikten sonra bu yıldızlar da değişiyor. Bu takımın hedefleri ile alakalı bir durum da değil..
    3-her maç 3-4 tane direkten dönen şut var, bunlar çok aşırı kaçıyor. özellikle kanat ortalarında direklere çok çarpıyor toplar....
    4-uzaktan yapılan serbest vuruşlar hep kaleciyi zorluyor. mesela 40 metreden orta geliyor top rüzgardan mı neyse, kaleye doğru giderken kaleci son anda çıkarıyor. 2-3 maçta olsa anlarım ama neredeyse her maç bir veya birkaç benzer pozisyon oluyor.
    5-gollerin çoğu duran toplardan geliyor. ancak bu duran toplarda frikik golleri nedense çok az. ya orta yapılıyor ya da kaleciden sekiyor.
    6-rakip takımların hiç penaltı kaçırmadığı dikkatimi çekiyor. 3-4 takımla oynadım şu ana kadar, rakip takımlar penaltıları hep penaltısı iyi olan oyunculara attırıyor ve hepsi de gol oluyor.
    7-diyaloglarda hala bir çok yanlış var. özellikle röportajlarda çok yanlış var, belki de çeviri hatalarıdır kontrol etmedim. mesela rakip menajer beni övüyor, benim vereceğim cevap şıkları arasında "o ne dediğini bilmiyor, benim takımımı küçükseyeceğine önce kendi takımına baksın" gibi saçma şıklar geliyor.
    8-oyunu oynanmaz hale getiren ve 2- 3 sezondur dikkatimi çeken bir başka can sıkıcı olay da şu. oyun devam ederken, top kornere gidiyor, adamın diğer köşe noktasına yürüyerek gidip topu getirmesini bekliyoruz. bir de üstelik kornerin atılışını göremiyoruz, sadece spiker anlatıyor bazen. tamam gerçek hayatta da top tribünlere falan gidince bekleniyor ama en azından bu tür oyun dışı aktiviteler otomatik olarak hızlandırılabilir ya da atlanabilir böylece oyunu oynayan kişi fıtık olmaz.

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    24 Şubat'ta Rusya transfer dönemi sona erecek. Mart'ın ilk haftasında gelir diye tahmin ediyorum.
    Sahi onlar hala bitirmedi transfer sezonunu. Transfer güncellemeleri de olacaktır. O zaman yeni kariyere hiç başlamayayım.

Uzun zamandır ara vermiştim FM'ye. Maç motoru burada yazılanlar kadar kötü mü sahiden?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

UEFA bir ara Rusya'ya transfer sezonunu değiştirmesini önermişti. 6 ay lige ara verip Avrupa ile aynı tarihlere getireceklerdi lig tarihlerini ama sonra yalan oldu herhalde.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by lutfucal View Post
    şu anda saçma gelen bazı olaylar :
    1- kaleci puanları; maçlarda kalecilere verilen puanlar çok saçma. stoke - arsenal maçı arsenal benim 33 şut 11' i kaleyi tutmuş, bir çok kez kaleci köşelerden birebir top çıkarmış. stoke' ın 3 şutu var 2' si kaleyi tutmuş. skor 1-1. benim kalecinin puan 7,3, stoke kalecisi 6,7 puan alıyor. önemli kurtarış yapmıştır, senin şutların kalecinin üzerine gitmiştir falan demeyin, alakası yok. buna benzer çok maç oynadım. rakip takım kalecisi 1 gol yedi mi puanı neredeyse 1-1,5 puan düşüyor.
    2-gözlemci ve antrenörlerin futbolculara verdikleri yıldızlar çok dengesiz. örneğin potansiyel değerlendirmesi 18 olan 2 gözlemciden biri oyuncuya 4 potansiyel yıldız verirken diğer 5 yıldız veriyor. aradan bir kaç hafta geçtikten sonra bu yıldızlar da değişiyor. Bu takımın hedefleri ile alakalı bir durum da değil..
    3-her maç 3-4 tane direkten dönen şut var, bunlar çok aşırı kaçıyor. özellikle kanat ortalarında direklere çok çarpıyor toplar....
    4-uzaktan yapılan serbest vuruşlar hep kaleciyi zorluyor. mesela 40 metreden orta geliyor top rüzgardan mı neyse, kaleye doğru giderken kaleci son anda çıkarıyor. 2-3 maçta olsa anlarım ama neredeyse her maç bir veya birkaç benzer pozisyon oluyor.
    5-gollerin çoğu duran toplardan geliyor. ancak bu duran toplarda frikik golleri nedense çok az. ya orta yapılıyor ya da kaleciden sekiyor.
    6-rakip takımların hiç penaltı kaçırmadığı dikkatimi çekiyor. 3-4 takımla oynadım şu ana kadar, rakip takımlar penaltıları hep penaltısı iyi olan oyunculara attırıyor ve hepsi de gol oluyor.
    7-diyaloglarda hala bir çok yanlış var. özellikle röportajlarda çok yanlış var, belki de çeviri hatalarıdır kontrol etmedim. mesela rakip menajer beni övüyor, benim vereceğim cevap şıkları arasında "o ne dediğini bilmiyor, benim takımımı küçükseyeceğine önce kendi takımına baksın" gibi saçma şıklar geliyor.
    8-oyunu oynanmaz hale getiren ve 2- 3 sezondur dikkatimi çeken bir başka can sıkıcı olay da şu. oyun devam ederken, top kornere gidiyor, adamın diğer köşe noktasına yürüyerek gidip topu getirmesini bekliyoruz. bir de üstelik kornerin atılışını göremiyoruz, sadece spiker anlatıyor bazen. tamam gerçek hayatta da top tribünlere falan gidince bekleniyor ama en azından bu tür oyun dışı aktiviteler otomatik olarak hızlandırılabilir ya da atlanabilir böylece oyunu oynayan kişi fıtık olmaz.
    6. ya bir şey diyemem çünkü fm 14te rakip sadece bir penaltı attı o da gol oldu ama ben çok kazanıyorum eskiden bu kazandıklarımın yarısı kaçardı şimdi sayıyı tam bilmiyorum da 20+ penaltıda 2 tane kaçtı. Onun dışında çoğu dediğine katılıyorum. Özellikle o diyalog hataları diğer menajerler ile atışırken gerçekleşiyor. İlk başta sadece kendi takımım hakkında konuşmak istiyorum seçeneğini seçiyordum. Sonra ingilizceye döndüm.

yeni güncellemeyle bruma ve aydın'ın sakatlıklarıda oyuna işlenicek. renkdaşlarıma duyurulur. kanat arayışlarına girsek iyi olacak

9. Default

Quote Originally Posted by Lordinas View Post
    yeni güncellemeyle bruma ve aydın'ın sakatlıklarıda oyuna işlenicek. renkdaşlarıma duyurulur. kanat arayışlarına girsek iyi olacak
    Sadece sezon başında olan sakatlıklar oyuna ekleniyor diye biliyorum. Değişti mi?

Bruma zaten Antep'te olacak.. Ayrica ikisi de sezon ortasinda sakatlandi. O yuzden bisey olmaz galiba?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hamit in sakatlığı işlenmemişti

ben sakatlık durumuna göre bruma'yı geri çağırmayı düşünüyorum. bu arada işleniyor diye biliyorum ben sakatlıklar ?

Yeni guncelleme sanirim 15 marta kadar gelir. Gecen sene oyle olmustu diye hatirliyorum.

Quote Originally Posted by okocha6 View Post
    Yeni guncelleme sanirim 15 marta kadar gelir. Gecen sene oyle olmustu diye hatirliyorum.
    hayır geçen sene 28 şubatta güncelleme oldu bu senede 28 şubat martın ilk haftası gelecek büyük ihtimale

inşaallah sneijder'i direk iyi bir fiyata satabiliyoruzdur.

En geç bir haftaya çıkar diye umalım ki çıksın.

Nesil
    2003

Yanlis. Sadece sezon basindaki sakatliklar gecerli olur cunku oyun sezon basinda basliyor.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Yanlis. Sadece sezon basindaki sakatliklar gecerli olur cunku oyun sezon basinda basliyor.
    Bu iyi haber o zaman

Bu arada umarım güncellemeyle birlikte sakatlıklarda değişiklik yapmazlar. bence gayet iyi durumdaydı sakatlık düzeyleri. fm 13 e nazaran çok daha iyiydi hatta.

Nesil
    2006
    Yer
    London

İşte benim 2006-7 den beridir özlediğim tablo. 2007 den sonra bu tablo yerine hep Adana DS, Adanaspor, İstanbul BŞB, gibi takımları gördük bu tabloda, 2006 bence yapay zekanın transfer konusundaki en güzel serisi, bilgisayar çok iyi transferler yapıyor, hiç duymadığım oyuncuları Türkiyeye getiriyorlar, ayrıca oyuncular Potansiyeline göre değil yeteneklerine göre oynuyorlar, 2014 değil ama benim açıkca özlediğim tablo bu işte. 1 sene şampiyon olduktan sonraki sene 2. olabilme ihtimalini özledim...

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

FM 2006 yükleteceksin bana bu verdigin SS yüzünden
    Hakikatten kimler var o yıllarda yahu

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by Maegras View Post
    FM 2006 yükleteceksin bana bu verdigin SS yüzünden
    Hakikatten kimler var o yıllarda yahu
    Dürüst olmak gerekirse sabahtan beridir hiç sıkılmadan oynuyorum, geçen sezon son 2 maç kala 1.lik koltuğuna oturdum, son maçta TS yi yenemesem şampiyon olamayabilirdim mesela çok heyecanlı geçiyor Ayrıca 2-3 milyonluk oyuncuları 4-5 milyona alabiliyoruz bazen direk değerine bile satıyorlar, ama çok iyi oyuncuysada 9-10 milyon civarlarında Öyle 200-300 milyon istemiyorlar mesela Leo messi yi oyunun başında param olsa alacaktım ama artık Barcelonada ilk 11 de oynuyor alamam Tüm kadroları atamamda benim ve Fenerin kadroları şöyle;

Ligde hep bir çekişme var Bir anda süper giderken gidip sonuncu takıma yeniliyorsun falan Transfer olarakta geçen sezon Ts iyi transferler yapınca 7 puan farkla şampiyon oldu Yapay zeka fm 14 deki gibi 1-2k lık oyuncular almıyor bazen ligdeki iyi oyunculara 4,5 milyon falan verebiliyorlar, sonra görüyorsun işte taraftarlar üzülüyor ayrıldı diye falan Sezon sonunda ligin en iyi oyuncuları arasına giriyor falan, FM 14 de göremiyoruz bu zekayı, ne yazık ki oynanacak durumda değil, bu yüzden fm 2006 ya döneyim dedim 2 gündür başından kalkamıyorum Özlemişim şu rekabetide, 6 yabancı sınırı öldürüyor insanı işte avrupada pek bir başarı alma şansı yok ama yinede deniyor insan işte

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Rica etsem Türk Milli ve 21Yaş kadrolarıyla beraber PTT 1.ligin son şampiyonlarını da SS olarak atabilir misin özelden yada buradan? Buradan at istersen belki benim gibi merak eden çıkar.

Ergün, Hasan, Ü. Karan falan var GS'de vay bee eski günler

Böyle güzel "zeka"ya sahip olup da daha günümüze yakın hangi versiyonu var oyunun, bu çok eski geldi bana yahu

umarım güncellemeyle, trarsnfer yapay zekasınada bir el atarlar. geliceği yok ama insan bekliyor işte

24. Default

Rusya transfer dönemi bugün bitiyor. Ama 4 gün sonra Bulgaristan, Polonya, Çin ve 5 gün sonra da Ukrayna'da transfer dönemi bitiyor. Güncellemenin hemen çıkmasını istesek de bu liglerin de beklenmesi daha doğru olur. Güncelleme mart ayının ilk haftasına sarkabilir.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/t...transfers.html

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    UEFA bir ara Rusya'ya transfer sezonunu değiştirmesini önermişti. 6 ay lige ara verip Avrupa ile aynı tarihlere getireceklerdi lig tarihlerini ama sonra yalan oldu herhalde.
    Bence getirmeleride gerek. Kuzey Avrupa Ligleri üst seviyede değil o yüzden sıkıntı olmuyor; ama Rusya Avrupa Kupalarında hep üst turları gören kupa kaznana takımlara sahip. Oyuncu kaliteleride üst liglerle eş değer düzeyde. Bu sebepten diğer liglerle aynı zaman aralığında oynanması hem onlar için hem de transfer piyasası için daha güzel olur.

Arkadaşlar bir gelişme yokmu ? Güncelleme gelsede uzun soluklu bir kariyer yapsak.. .

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Arkadaşlar bir gelişme yokmu ? Güncelleme gelsede uzun soluklu bir kariyer yapsak.. .
    1 aydır oynamıyorum oyunu ben de amma özledim 1 haftaya çıkar herhalde anca daha ukrayna liginde bitmedi transfer sezonu.
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Çıksın artık şu güncelleme dayanamıyoruz
    malatyAdana!

Çıkarın artık şunu 2 aydır oyunu oynamıyorum unutçam

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

valla bende ne zamandır bekliyorum herşey hazır hergün güncelleme varmı diye bakıyorum , kariyere başlamak istiyorum artık

Sayfa 75 / 94 İlkİlk ... 2565737475767785 ... SonSon

Mesaj Yetkileri