Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce kariyer hangi yıl aralığında hangi ülkede son bulur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • 2030-35 arası İtalya'da bir yerde

2 6.67%
  • 2035-40 arası Türkiye'de bir yerde

14 46.67%
  • 2035-40 arası İngiltere'de bir yerde

8 26.67%
  • 2030-35 arası Almanya'da bir yerde

4 13.33%
  • 2035-40 arası İspanya'da bir yerde

2 6.67%
1 ile 30 arası toplam 902 sonuç

Konu: Yaralı Dortmund Avrupa Ligi Şampiyonluğu Peşinde / 2017

Hybrid View

seneye farklı olur hocam

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Öğlen civarı olan mevzuuyu tatlıya bağlamakla beraber olayın tamamen yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu kamuoyuna duyuruyorum. Rahmetli Kemal Sunal'ın da dediği gibi bunlar birtakım uydurmalar sorun falan yok velhasıl. Herşeyin ötesinde öyle yada böyle ufak sürtüşmeler oldu. Halil ile aramızdaki muhabbet bilinmediğinden ötürü dışarıya kötü bi görüntü verdik öncelikle Halile ardından da diğer userlara bir özür borcum var. Özür dilerim lakin Reşite de bir çif laf edeceğim. Dürüst olmak gerekirse evet biraz sert çıkıştım k.bakma lakin ifade etmeliyim ki o mesaj selzenişti.
    Kardeşim kendine yakışanı yaptın , aferim bu şekilde yazıp bıraksam gelecek cevabı tahmin bile edemiyorum şunu söylemeliyim bende seni yanlış anlamışım birazda basiret bağlanması işte senin işin çıkmasa Ö.M erken gelse uzamayacak bir konuymuş neyse bende özür dileirim

Quote Originally Posted by harunbjk View Post
    seneye farklı olur hocam

Umarım öyle olur yoksa burada bizi çok tutmazlar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Kardeşim kendine yakışanı yaptın , aferim bu şekilde yazıp bıraksam gelecek cevabı tahmin bile edemiyorum şunu söylemeliyim bende seni yanlış anlamışım birazda basiret bağlanması işte senin işin çıkmasa Ö.M erken gelse uzamayacak bir konuymuş neyse bende özür dileirim

Nema problema (: sana diyorum bak burda sıkavutluk mazisi olan Diaz var Wengeri alt ederiz. Daha önce dedim yanlış anladın efsane kadro kuralım demiştim oysa yineliyorum teklifimi

Mesaj Yetkileri