Tereddütsüz averaj takımı olurlar
Her ne kadar mücadele etseler de sonunculuktan kurtulamazlar
Çaylaklar yeni bir sürpriz yapıp grubu 3.sırada bitirir ve Avrupa Liginde yollarına devam ederler
Dahi Diaz şapkadan tavşan çıkarır ve Fc KooTeePee ile üst tura yükselir
Bana çok ters gelen bir dizilim ile sahaya çıkıyor Galatasaray. Hadi hayırlısı
Gs yener bizi![]()
Sağ bek Kemal Tokak![]()
2 dakika uzatma verip 90+3de gol yiyince maçı bitiren şahsa hakem denir ! Maç öncesi 1 puana razıydık ama sahada olanlardan sonra resmen 2 puanımız gasp edildi. Rakip korner frikik tac gibi duran top kullanmıyordu yada tehlikeli olgun atakları yoktu 90+2de orta sahada top çeviriyordu ama hakem bitirmedi. Bu çocukların alın terinde boğulacaksınız !
Spoiler: ISTATISTIK
Grupta bu maçtan sonra ikinci olunur hedef bu olmali
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elimizden kaçtılar daha doğrusu hakem kurtardı
Ciddi anlamda korkttuğumuz gibi çıkmadı maçın başında oglü bulup kontraya dönünce üstümüze gelselerde beraberlikten sonra biz atağa geçince karşımızda duramadılar lakin hakem hakem hakem
1 maç ölçüt olmaz diye düşünüyorum
Evimizde yeneriz onları.Soner Selçuk ikilisi iyi olmuş GS de
Bizim aslanları yenersin evinde takımı batırmışlar yahu bizimkilerbu arada gaza geldim samsunla kariyer açtım ama sınavlar var o yüzden paylaşımı yazın yapıcam farklı bir kariyerle
![]()
Halil abinin de desteğiyle Atletico Maçını kazanmak 'farz' oldu
Sana güvenimiz tam Huan abi![]()
Galatasaray maçı iyi olmuş bence , hakemin öyle yapması belki de futbolcularını daha bir ateşlemiştir ,vardır bir hayırGüzel gidiyorsun
steam : aytekin79
İnş yenebiliriz kadroları biraz zayıflamış gibi ama bakalım evimizdeki GS maçı kilit maçlardan biri olacak
Skoru tutturdun da kazananı denk getiremedinayrıca koyduğun logodaki takım biz değiliz KTP Kotka diye başka bi takım
![]()
Rakip boru değil yalnız
Maç başlamadan 1 puana kesinlikle evet derdim ama gasp edilen hakkımızdan sonra 1 puana üzüldüm ama yapacak bişide yok tabi. maç sonu direk hakemlere atıfta bulunabilsek keşke sadece penatlı pozisyonu soruyolar toplantılarda yoksa pis giydiririm![]()
Ligin bitimine 5 hafta kala Haka deplasmanında şampiyonluğumuzu ilan ettik. Sonra Atletico maçı öncesi bir lig maçımız daha vardı haliyle yedekleri sürdük çok daha önce şampiyon olabilirdik ama Avrupa maçları sebebiyle ciddi rotasyonlara gidiyoruz ligin başında işi sıkı tutup bu işi büyük oranda bitirmiştik şimdi resmiyete döktük
Spoiler: 27.Hafta
Spoiler: 28.Hafta
Spoiler: 29.Hafta
Spoiler: Şampiyonluk Sonrası Mesajlar
Spoiler: Salmikivi klüp efsanesi olma yolunda
Şampiyonluk için tebrikler![]()
Diego Simeoneye bi selam çakalım
Spoiler: ISTATISTIK
Atletico galibiyeti 10 numara olmuş..
Almanlar testlerde anlaşılamayan dopingler üretmişler.Salmikivi onları kullanıyor herhalde, bu ne yaValla tebrikler abi süpersin, Atl Madrid maçı hele efsane
![]()
Bu takımla A.Madrid i nasıl yenersinkıskandım vallaha
![]()
Olma mı ya yaklaşık 900 bin sterlin daha girdi kasamızaüstüne birazdan simone ile olan atışmamızı paylaşırım adamı kapakladık
)
Ligde attığı golü pek önemsemiyorum tabiiki önemli ama avrupada biraz durgun gibi driplingi olmayan bir oyuncu hızlıda değil avrupada sönük kalıyor. Bi oyuncu aldık Nilsson Cl için ama oynatamıyoruz kendisin Malmöden almıştık dedim grupalra kalıcna oynar ama Malmöde kaldı grupalra faydalanamıyoruz (:
Şimdi bikaç şey söylerim lakin galibiyetten sonra konşması kolay. Bu sadece tek bir maçtı anlam ifade edip söz hakkına sahip olmam için bişileri başarmamız gerekiyor ondan sonra oturur birkaç kelam ederiz![]()
Vay be.. GS'den de 3 puani alsaydik super olurmusHarika sonuclar almisiz, sirada Shaktar var
![]()
19karabulut07 sen misin yoksa Juanadam skoru bildi öncelikle onu sonra seni tebrik ederim
şu Salmikivi kardeşimizin profili nedir bakabilir miyiz ?
steam : aytekin79
Halil la skoru aldın demi![]()
Ne yapmışız , ŞL'de öyle ya büyüklere ders vermişiz resmen , takıma iyi gaz veriyorsun galiba
Kasa nasıl şuan iyi para geliyor her maç![]()
Biz aldık da hakemler vermedi (:
Cevabı Ünsal vermişBirazdan oyuna girip Salmikiviyi atayım öyle aman aman bi profili yok
Önce ilk sorudan başlayalım. Grup aşamasından sonra bu hususta bi açıklamaya yapacağım tabi şayet başarılı olursak. Şimdi yaparsam artizlik ya da kendini beğenmişlik olarak algılanmasını istemiyorum. Etraflıca mini rehber niteliğinde birtakım açıklamalar yapmayı düşünüyorum
Diğer sorunun cevabı belli aslında kasamız çok ciddi para ile dolu şuan. Bizim çapımıza bi klüp için yani![]()
Spoiler: Terbiyesiz Adam :D
Ciddiye alma , şaka
Atletico maçı öncesi Diego Simeone biraz ukala davranıp asarız keseriz puan alma ihtimalli yok mottasında konuştu tabi söz sırası bize gelmişti.
Bunun üstüne Diego sinirlenmiş ve içine oturmuş olacak ki haklı galibiyetimizi küçümsercesine konuşup bize posta koyma çabalarına girişti. Tam bir artiz. Muhtemelen maç öncesi yine ileri geri konuşacak son maçımız kanlı canlı geçecek şimdiden blli oldu
Buraya kadar problem yok gibi duruyor. Haliyle Şampiyonlar ligi ve rakip Atletico. Lakin biz avrupada Arto Tolsa Areena yani stadımızda oynamayıp başka bir stadda oynuyoruz. Kapasitesi sadece 8 bin ama atletico maçında 17 599 kişi gelmiş nasıl oldu anlayamadım stadı dolmuşa çevirmiş bizimkiler