Sayfa 18 / 24 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 702 sonuç

Konu: 11 Yıllık Hakimiyeti Yıkmaya Geldik - Bir Menajer Hikayesi - Sezon 2023 / 2024

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Ligde Alarm Çanları, Kupada Sevinç Çığlıkları

Spor Toto Süper Lig - 14. Maç - Bursaspor - E
    Evimizde oynadığımız maçta beklentimizin çok altında oynadık ve defansta yaptığımız hataların etkisi ile sahadan 1-3 yenik ayrıldık. 9000 seyircimiz önünde şeref golümüzü atan oyuncumuz Berkay Arıkan'dı.
    Spoiler: Maç Özeti 

Spor Toto Süper Lig - 15. Maç - Kasımpaşa A.Ş. - D
    Bütün golleri Kasımpaşa'lı oyuncuların attığı maçta öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık ve maçın son dakikasına kadar baskı kurmaya çalıştığımız rakibimize uzatmalarda gelen gol ile 1-3 yenik ayrıldık. Savunmamız alarm veriyordu.
    Spoiler: Maç Özeti 

Kupa maçı öncesinde yedeğin yedeği forvetimiz Süleyman Sevim'den üzücü bir haber aldık. Sahalardan en az 2 ay uzak kalacaktı.
    Spoiler: Sakatlık Raporu 

Türkiye Kupası - 5.Tur - Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü - E
    Yüksek bir mücadelenin ve çok sayıda pozisyonun olduğu maçta kaleciler devleşti adeta. Maç başladığı gibi 0-0 biterken uzatmalarda da bu eşitlik bozulmadı. Seri penaltı atışlarında ise 5-4 galip gelmesini bildik ve adımızı grup etaplarına yazdırdık.Grup kuralarında şansımız yaver gitmişti. Yarı final için elimizde çok büyük bir fırsat vardı. Beşiktaş maçları haricinde diğer maçlardan 8-12 puan arasında bir puanla kapatacağımı düşünüyordum...
    Spoiler: Maç Özeti ve Türkiye Kupası Grupları 

Spor Toto Süper Lig - 16. Maç - Fenerbahçe SK - E
    Devre arasına girmeden önceki son maçımızda rakibimiz Fenerbahçe'ydi. Sol kanadımızı hallaç pamuğuna çeviren Willian'ın muhteşem performansına engel olamadık. Rakibin performansına arka arkaya yaptığımız kademe hataları da eklenince sahadan acı bir yenilgiyle ayrılıyorduk.
    Spoiler: Maç Özeti ve Puan Durumu 

Bu maçtan sonra taktiği 2-3-2-2-1'de ısrar etmek yerine tekrar klasik 4-4-2 taktiğimize dönmeye karar verdik. Antreman konusunda ise artık hücum çalışmak yerine son maçlarda artan hataları göz önüne alınca savunma yerleşimi ve top kontrolü üzerine yapmaya karar verdik.Kupa maçlarına kadar önümüzde uzun bir dönem vardı. Bu dönemde sıkı bir çalışma ile kendimizi toparlamak, bu takıma bu şehre yakışmayan futbolumuza yeni bir soluk getirmek zorundaydık.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

pek iç açıcı degil durum :F sağlam bi neşter şart zaten yeterince ritim bozuklugu var taktik transfer hepten ayar çekmek lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Hocam hala istikrarsız gidiyoruz , sıralama da ne durumdayız ?
    Son maçların arkasından ekledim Zorlu maçlarda başaşağı bir performans sergiledik. Ancak ikinci yarıdan ve kupadan umutluyum

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Türkiye'de mesela sağ bek kesin çok çıkmıştır ama bir tane sol bek çıkmamıştır , regen konusunda Türkiye bir çok ülkeden iyi aslında , regen çıkıyor sana önerim Almanya'ya gözlemci gönder orada üst düzey Türk regenler vardır orayı paso gözlemlet hocam 19 yaş altını ful arasın biraz para tutar ama çok etkilemez tüm yıl araştırsın iiyi bir gözlemcin emin ol çok faydasını görürsün
    Bende daha çok sol açık - forvet ikilisi şeklinde oyuculara denk geldim. Sol bek yakaladım hatta aldım takıma ama öyle çokta iyi değil. Sağ bek yakalayamadım hiç düzgün. Almanya'da araştırma yapıyorum sürekli ama şu an için katılmak isteyen olmuyor. adam bırakır gelirmi bayerni dortmundu

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    pek iç açıcı degil durum :F sağlam bi neşter şart zaten yeterince ritim bozuklugu var taktik transfer hepten ayar çekmek lazım
    Elimizdeki oyuncuları kullanmak zorundayım transfere harcayacak kuruşumuz yok. gelen para sürekli borç kapatmaya gidiyor. Hala 15M € borcu var kulübün faiziyle birlikte. Kiralık oyunculara yönelmeye çalışıyorum. onlar içinde çoğu zaman maaş bütçesine takılıyorum. Birde sık sık sakatlıklar oldu ufak tefek tempoyu tutturamadık o yüzden.Milan'ın gençlerine talip olacağım yine kiralamak için gelen olursa ne güzel Yine de umutluyum ikinci yarıdan...

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Elimizdeki oyuncuları kullanmak zorundayım transfere harcayacak kuruşumuz yok. gelen para sürekli borç kapatmaya gidiyor. Hala 15M € borcu var kulübün faiziyle birlikte. Kiralık oyunculara yönelmeye çalışıyorum. onlar içinde çoğu zaman maaş bütçesine takılıyorum. Birde sık sık sakatlıklar oldu ufak tefek tempoyu tutturamadık o yüzden.Milan'ın gençlerine talip olacağım yine kiralamak için gelen olursa ne güzel Yine de umutluyum ikinci yarıdan...
    Düşmeyelim de toparlarız birkaç sezona (:

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Son maçlarda biraz güçlü rakiplerle de oynamanın etkisi olmuş , puan farkı da açılmış bu sene artık önümüzde ki senenin planlamasını yapmaya başlasak daha iyi olur gibi hocam .

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Düşmeyelim de toparlarız birkaç sezona (:
    Yok bu sefer olmayacak öyle birşey

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Son maçlarda biraz güçlü rakiplerle de oynamanın etkisi olmuş , puan farkı da açılmış bu sene artık önümüzde ki senenin planlamasını yapmaya başlasak daha iyi olur gibi hocam .
    Evet puan farkı açıldı ancak takımı toparlarsam kapanmayacak bir fark değil. İlk 5 takım Avrupa kupasına gidiyor Türkiye'de. Hedefim ilk sezonda zaten orta sıralarda olmaktı. AL ise ikincil hedefimdi. Ancak ilk yarı istediğim gibi geçmedi. Bu istikrarsızlıkla orta sıralarda tutunmaya çalışmak en iyisi gibi duruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Kupa'da Zaferlere Devam

Türkiye Kupası öncesinde 19 günlük bir ara vardı. bu arada taktik değişikliğe ve antreman felsefesinde değişikliğe gittim. Mircea Lucescu gibi bir örnek vardı aslında elimde. Sıkı bir savunma ve top kontrolü disiplini ile bir çok maça damgasını vuruyordu. Bizde öyle yapacaktık bundan sonra. Kupa maçları öncesinde 2, 2. maç öncesinde de 1 transfer daha yaptık. Sol bek, orta saha, Sol açık-forvet pozisyonlarına oyuncular kattık. İstikrarsız giden bölgelere umarım bir katkı olurdu bu. gelen transferlerden 2si yabancıydı. toplamda 7'ye çıkarmıştım yabancı sayısını...
    Spoiler: Transferler 

Türkiye Kupası Grup Maçları - 1. Maç - Mersin IY - D
    Zor bir maç olacağı kesindi. Denk iki takımın mücadelesinde genelde ev sahibi takım avantajlıdır. Bu avantajı kullanmak istedi Mersin IY ancak sonuca giden taraf yine de 2-1 ile biz olduk. Goller Musa Saygın ve Berkay Arıkan'dan geldi. Bu galibiyetle gruplara güzel bir başlangıç yapmış olduk.
    Spoiler: Maç Özeti, İstatistikleri ve Kupada Diğer Maçlar 

Türkiye Kupası Grup Maçları - 2. Maç - Beşiktaş JK - E
    Beşiktaş karşısında ilk maçta aldığımız yenilginin baskısı büyüktü. Ancak bu sefer onlara karşı dirençli olacaktık. Öylede başladık. Ancak hakemin yok yere verdiği bir penaltı kararı ile 25. dakikada 0-1 geri düştük. Maçın geri kalan bölümünde de iki tarafta rakip kalede etkili olamayınca maç bu skor ile 0-1 bitiyordu.
    Spoiler: Maç Özeti ve İstatistikleri 

Maç esnasında küçük bir sakatlık geçiren Berkay Arıkan'ın maçtan sonra yapılan kontrollerinde ayağında derin bir yaralanma oluştuğu belirlendi. Herhangi bir ileri rahatsızlığın önüne geçmek adına oyuncunun 2 hafta sahalardan uzak kalmasına karar verdi doktor heyetimiz. Yedek oyuncularımızdan Furkan Olgun'dan gelen haber ise bizi ziyadesiyle üzmüştü. Diz kirişinde kopma oluşan oyuncunun sahalardan 3 ay uzak kalacağı söyleniyordu. Kiralık olan oyuncunun kontrat feshi için her ne kadar baskı yapılsa da bunun kabul etmedim ve takımda kalmasına izin verdim.
    Spoiler: Sakatlık Raporları 

Türkiye Kupası Grup Maçları - 3. Maç - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - E
    Baskılı oynadığımız mücadelede çok fazla pozisyon harcasakta, Guédioura'nın 13. dakikada mükemmel serbest vuruş golü maçtan 1-0 galip ayrılmamızı sağlıyordu.
    Spoiler: Maç Özeti ve Kupa Puan Durumu 

bu sene kupayı alırsak gusel olur yada final Avrupa kapısı açılır kıralık transferlerin opsıyonu varmı sezon sonu iyi transferler

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Satın alma opsiyonları yok. Birde Kardeş kulüp Milan olunca ister istemez iyi kiralık oyuncu bulma şansım artıyor Öncelikle finale çıkmak istiyorum. 2. olsak bile karşı taraftan Galatasaray ve ya Fenerbahçe gelecektir. buda bize yarı finalde zorlu 2 maç demek.

Nesil
    2012

Sence büyüklerin kadroları nasıl o yıllarda , her nasıl olursa olsun şuan ki Antalya'yı yarı finalde eleyecek güçte oldukları kesindir ZTK'da kalan 3 mçata BJK'yi geçersek bir ihtimal Final görebiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Sence büyüklerin kadroları nasıl o yıllarda , her nasıl olursa olsun şuan ki Antalya'yı yarı finalde eleyecek güçte oldukları kesindir ZTK'da kalan 3 mçata BJK'yi geçersek bir ihtimal Final görebiliriz
    Sezonun ilk yarısında aldığımız mağlubiyetler onlara karşı aslında gerçek bir göstergeydi Antalyaspor'dan 2 gömlek yukarıdalar. Beşkitaş ambargo koymuş durumda lige. Fenerbahçe ve Galatasaray ise bir tık daha aşağıda Beşiktaş'tan. Ancak 1-2 sezon sonra Galatasaray ciddi bir takım olacak. Sağda solda çok iyi kiralık oyuncuları var. Özellikle forvette. Beşiktaş'ı geçersem GS'yi de FB'yi de geçerim gibi geliyor. En azından final görürüm. Kupa maçlarında genelde kondisyon sorunu nedeniyle büyükler biraz daha zayıf takımlarla oynuyorlar. Tek avantajım bu olacak kupada.

Avrupa da her sezon final etaplarını (en az çeyrek) görebilecek kalitede oyunculara sahipler ama tabi bu işin birde yönetimsel tarafı olunca her daim bunu elde edemiyorlar.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Süpriz olur mu olur bi avrupa bileti takımın çehresini değiştirebilir önümüzdeki sezn gerek itibar gerek maddi kaynak bakımından

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Messi'yi Ronaldo'yu falan getirelim 35 36 yaşlarındadırlar gelirler

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Süpriz olur mu olur bi avrupa bileti takımın çehresini değiştirebilir önümüzdeki sezn gerek itibar gerek maddi kaynak bakımından
    Bir sürpriz peşinde koşturacağız artık. Ligdeki konumumuza göre kupaya asılacağız artık...

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Messi'yi Ronaldo'yu falan getirelim 35 36 yaşlarındadırlar gelirler
    Spoiler: Bu adamların maaşını kulübü satsam karşılayamam :) 

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Artık Seriye Bağlama Vakti...

Kupada aldığımız başarılı sonuçların ardından ligde bir şansım olabileceğini düşünüyordum artık. Takım daha bir derli toplu davranıyordu. Bize iyi bir başlangıç gerekiyordu ikinci yarı için.Kupada toparlanan moraller ile bunu sağlayabilirdik.

Spor Toto Süper Lig - 17. Maç - 1461 Trabzon - D
    Ligin dibine demir atmış rakibimize karşı üstün bir oyun sergiledik maç boyunca. Musa Saygın, Guédioura ve Baptista'nın golleri ile deplasmandan 3-0 gibi farklı bir skorla galip dönüyorduk.
    Spoiler: Maç Özeti, İstatistikler, Puan Durumu 

Spor Toto Süper Lig - 18. Maç - Karabükspor - E
    Kupada diğer grupta ikincilik için mücadele eden rakibimiz ile aramızda 3 puan vardı. Rakibimi bu puan farkını kapatmak; biz ise alacağımız galibiyet ile aşağılardan kopmak istiyorduk.Başa baş geçen mücadeleden 35. dakikada Guédioura ve 89. dakikada Baptista'nın serbest vuruştan attığı gol ile sahadan 2-0 galip ayrılıyor ve rakibimizi hayalleri yıkık bir şekilde evine gönderiyorduk.
    Spoiler: Maç Özeti ve İstatistikleri 

Türkiye Kupası Grup Aşaması - 4. Maç - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - D
    Grupta 3 puanla arkamda olan ve ligde düşme potasına yakın seyreden rakibimiz karşısında Bir üst turu garantileyebilmek adına mutlak galibiyet bekliyordum.İstediğimiz galibiyeti çekişmeli geçen mücadelenin ardından Martinez ve Musa'nın golleri ile 2-0 galibiyete ulaştık. özellikle ikinci yarının hemen başında 10 kişi kalmamız bütün planlarımızı altüst etsede maçtan galibiyeti çıkarmayı bildik ve bu galibiyet ile çok büyük bir ihtimalle çıkmayı garantiledik.
    Spoiler: Maç Özeti ve Türkiye Kupası Grupları 

Spor Toto Süper Lig - 19. Maç - Kayseri Erciyesspor - D
    Ligin en az mağlup olan takımlarından olan Erciyesspor deplasmanına gidiyorduk. Yağışın olmadığı ancak -3 derecede karlı zeminde oynadığımız maçtan 3 puanı 3 golle almayı başarıyorduk. Musa( 2 ) ve Tayfun attığı goller ile katkıda bulunurken skora; rakibimizin topa sahip olma oranına rağmen pozisyonları cömertçe harcaması ve sadece 1 pozisyonlarının golle sonuçlanmasıyla sahadan 3-1 galip ayrıldık.
    Spoiler: Maç Özeti ve İstatistikler 

İkinci yarıya mükemmel bir seri ile giriş yapmıştık. Kupa maçı da dahil dörtte dört yapabilmek bizi bir hayli mutlu etmişti. Bunun devamını dört gözle bekliyordum...
    Last edited by trinitrotloen : 21.Şubat.2014 at 10:21

Nesil
    2012

Spoelir haliyle bende gözükmüyor yanlış okumadıysam 4 seri galibiyet almışız , Beşiktaş'ın Gs ve Fb'den yukarıda olmasına hiç şaşırmadım alt yapısı olan bir takım gelecekte demekki iyi değerlendirmiş

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Son maçlar çok iyi devamıda böyle olur inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Spoelir haliyle bende gözükmüyor yanlış okumadıysam 4 seri galibiyet almışız , Beşiktaş'ın Gs ve Fb'den yukarıda olmasına hiç şaşırmadım alt yapısı olan bir takım gelecekte demekki iyi değerlendirmiş
    3 sezon Ertuğrul Sağlam döktürdü Beşiktaşla. Şimdi Arsenal'de Bu sezonda kaldıkları yerden devam ediyorlar. Sistemi güzel kurdular ve işe yarayacak yabancı oyuncuları da getiriyorlar.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Son maçlar çok iyi devamıda böyle olur inşallah
    Umarım Beklentimizi bir hayli yükseltti bu seri galibiyetler. Bu moralle en azından bir 3-4 maç daha gideriz gibime geliyor. Ondan sonrası sıkıntı olabilir. Kupa ve büyük takımlarla maçlarımız var...

takım iyi bir hava yakalamış hocam sezon sonuna kadar devam ederis böyle umarım

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by harunbjk View Post
    takım iyi bir hava yakalamış hocam sezon sonuna kadar devam ederis böyle umarım
    Umarım bozulmaz bu hava. Takımda rekabet ortamı olması işe yarıyor. Ancak bazı iyi oyunculardan verim alamamak can sıkıcı.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Kupa'da Finaller Gözüktü....

Türkiye Kupası Grup Aşaması - 5. Maç - Mersin IY - D
    Rakibimizin sert oyununa karşı gol yollarında etkili olmaya çalıştık. Forvetlerimize de düzgün şut şansı bırakmasa da rakibimiz 20. dakikada Alegre'nin köşe vuruşunda defansın ceza sahası dışına yuvarladığı topa gelişine vurarak attığı enfes gol ile sahadan 1-0 galip ayrıldık. Bu galibiyet ile Türkiye Kupası'nda yarı finale kalmayı matematiksel olarak da garantilemiş olduk. Sert geçen mücadelede hakem kartlarını bizim aleyhimize daha cömertçe kullandı. Rakibin 24 faulüne karşı yaptığımız 14 faule rağmen 5 sarı kart ile cezalandırıldık.
    Spoiler: Maç Özeti,İstatistikleri, Türkiye Kupası Grupları ve Maçları 

Spor Toto Süper Lig - 20. Maç - Gaziantepspor - E
    Avrupa Ligi'ne katılma mücadelesi veren rakibimiz karşısında kupada gösterdiğimiz başarılı performansın morali ile savaşacaktık. Alacağımız galibiyet bizi de üst sıralara yaklaştırmış olacaktı. Kötü bir ilk yarı geçirdiğimiz sezonda ayakta durabilmemiz için bu maçta galibiyete ihtiyacımız vardı. İki takımda açık bir oyun sergiliyorlardı. Çekişmeli geçen mücadelede gollerin gelmesi için biraz beklemek zorunda kaldı taraftarlar ancak gösterilen mücadele ve sergilenen açık oyun fazlasıyla keyifli bir mücadele olmasını sağladı maçın. Maç boyunca beklenen gol 44. dakikada köşe vuruşunda ön direkte iyi yükselen Zeki Doyaner'in attığı gol sayesinde öne geçtik. İlk yarıyı bu golle kapattıktan sonra 2. yarıya dikkatli olmaları için oyuncularımı uyararak çıkarttım. Ancak yarının hemen başında konsantre olamayan takımımız kalesinde golü gördü ve 46. dakikada durum 1-1 oldu. İlk yarı gibi çekişmeli geçen mücadelede 67. dakikada rakibimizin kendi kalesine attığı gol ile 2-1 öne geçtik. 70. dakikada ise Musa Saygın sahneye çıktı ve bitiriciliğini konuşturdu. Skor 3-1 olmuş rahatlamıştım artık. Her ne kadar Gaziantep maçın sonuna kadar maçtan kopmasa da maçta başka gol sesi çıkmadı ve sahadan 3-1 ile ayrılmış olduk. Bu galibiyet ile ligdeki yükselişimiz adım adım devam ediyordu.
    Spoiler: Maç Özeti, İstatistikler ve Puan Durumu 

Türkiye Kupası Grup Aşaması - 6. Maç - Beşiktaş JK - D
    Kupada Liderlik mücadelesi vardı önümüzde. Beşiktaş açık bir şekilde favori gösteriliyordu. Maçın özellikle ikinci yarısında oynadıkları oyunda bunu ispatlar nitelikteydi. Rakibimize karşı ilk yarıda aslında gayet denk bir mücadele verdik. 18. dakikada rakibimizin süper forveti Hugo Leonardo'yu tutamadık ve 0-1 oldu skor. maçtan kopmadık ve Gökhan Gönül'ün attığı güzel gol ile durumu 39. dakikada 1-1'e getirdik. İkinci yarıya büyük umutla girmiştik. Ancak ikinci yarı adeta ezilen taraf olduk. Birde hakem çok basit penaltılar verince hezimet kaçınılmaz oldu. Beklerimizden Caner Bulut 4 faulü ve sarı kartı olunca, üstüne birde uyarı alınca oyuncuyu çıkarmak zorunda kaldım. ve ne olduysa bu dakikadan sonra oldu. Maçın kontrolü tamamen Beşiktaş'ın eline geçti. Sazı eline alan Kerim Frei adeta bir resital yaptı. 62. dakikada durumu 1-2 yapan golü attı. Oyuna Caner'in yerine giren Baptista ise penaltıya sebebiyet verince skor 1-3 oldu 76. dakikada. Kontra oyuna geçtiğimiz maçta Guédioura 81. dakikada durumu 2-3'e getirse de kalan dakikalarda 1i penaltıdan olmak üzere 2 gol daha gördük kalemizde ve sahadan 2-5 yenik ayrıldık ve grubu 2. sırada tamamladık.

Bu yenilginin ardından rakibimizde belli olmuştu. Galatasaray ile yarı final mücadelesi içinde olacaktık. Ancak kupa maçlarından önce ligde de karşı karşıya gelecektik Türk Telekom Arena'da.

Spor Toto Süper Lig - 21. Maç - Çaykur Rizespor A.Ş. - E
    Evimizde kupa mücadelesini unutturmamız gerekiyordu taraftarımıza. Büyük bir hırsla sahaya çıkan oyuncularım taraftarımızında desteğiyle farklı bir galibiyete imza attı. Berkay, Cagiano ve Musa'nın golleri ile sahadan 4-1 galip ayrılıyorduk. Bu galibiyet ile 2. yarıya 5 maçlık seri galibiyet ile başlamış oluyorduk.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Seriye bağlamışız tebrikler , ligdeki konumu daha üstlere çek artık hocam

Nesil
    2012

Puan durumunu göremiyom kaçıncıyız

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Seriye bağlamışız tebrikler , ligdeki konumu daha üstlere çek artık hocam
    Seri çok güzel oldu. Önümde şimdi üst üste 2 maç var kritik. Beşiktaş ve Galatasaray. yenilgi bekliyorum da bir hezimet yaşamadığım sürece devam ederim gibi geliyor seriye. Takım güzel toparladı çünkü.

Puan durumunu göremiyom kaçıncıyız
    Halil hala göremiyor musun Spoiler'leri? yoksa işyeri ile mi alakalıymış sorun ?

şuan 21 maçta 9G 5B 7M ile 32 puanla 7. sıradayız +4 averajla.şöyle yazayım üstümdekileri

1. Beşiktaş 48
    2. Galatasaray 42
    3. Fenerbahçe 41
    4. Bursaspor 37
    5. Kayserispor 35
    6. Gençlerbirliği 34
    7. Antalyaspor 32

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Ligde galibiyetlere devam ediyoruz.Böyle gidersek Avrupaya gideriz

Nesil
    2012

Şimdi gördüm Beşiktaş kopmuş ilk kaç avrupa kuplarına katılıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

İlk 5 kesin gidiyor. 6.da kupadaki duruma göre gidiyor. Kupada kazara finale kalıp Beşiktaş ile eşleşirsek kesin AL'ye gidiyoruz ilk 5 için bastıracağım bakalım ne olacak sonumuz. He olur da GS - BJK finali olursa 6.lıkta yeter bana.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Düşmeyelim derken avrupaya gideceğiz (:

Ligde ilk 3 zor olur ama 4. olabiliriz... ve umarim kupa'da da GS karsisinda iyi sonuclar aliriz

Sayfa 18 / 24 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon

Mesaj Yetkileri