1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Biri üstüme FM 2007 atsın

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Söylediklerinde haksızsın diyemem ama verdiğin SS'lerden anladığım kadarıyla maç başa baş gitmiş.

İlk yarıda bitiricilik farkıyla durumu 3-0'a getirmişsin. Ama devre arasındaki konusmanın takımını olumsuz etkileyip rehavete soktuğu ve gerekli oyuncu değişikliklerine gitmediğini(yorulan/sakatlık geçiren İsmail mesela) düşünüyorum. Ayrıca savunma yaparken kesinlikle dar alanda oyna komutunu seçmenizi öneririm.

Şuan ss veremiyorum ama Ankaraspor kariyerimde 0-1 skorla TS'yi yendiğim maçta TS: 25/12 AnK: 5/1 şut oranıyla oynadım, golü atıp kapandım. Bu cümle ile anlatmak istediğim gerekli rakip talimatları ve direktiflerle savunma yapmak mümkün, maç motoru buna izin veriyor.

Ha, dediğin gibi oyun saçmalamıyor mu? KESİNLİKLE katılıyorum, oyunda hata yok mu ELBETTE var, suçlu sensin taktiğin saçmalamış demiyorum ama yukarda bahsettiğim
    seyler senin aldıgın gibi sonuclar alınmasına çok büyük etki yapıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Yazıyı hiç okumadım, direk temayı soruyorum ?
    Buyur dostum http://sortitoutsi.net/downloads/view/8890/morpheas

Quote Originally Posted by Maegras View Post
    Söylediklerinde haksızsın diyemem ama verdiğin SS'lerden anladığım kadarıyla maç başa baş gitmiş.

İlk yarıda bitiricilik farkıyla durumu 3-0'a getirmişsin. Ama devre arasındaki konusmanın takımını olumsuz etkileyip rehavete soktuğu ve gerekli oyuncu değişikliklerine gitmediğini(yorulan/sakatlık geçiren İsmail mesela) düşünüyorum. Ayrıca savunma yaparken kesinlikle dar alanda oyna komutunu seçmenizi öneririm.

Şuan ss veremiyorum ama Ankaraspor kariyerimde 0-1 skorla TS'yi yendiğim maçta TS: 25/12 AnK: 5/1 şut oranıyla oynadım, golü atıp kapandım. Bu cümle ile anlatmak istediğim gerekli rakip talimatları ve direktiflerle savunma yapmak mümkün, maç motoru buna izin veriyor.

Ha, dediğin gibi oyun saçmalamıyor mu? KESİNLİKLE katılıyorum, oyunda hata yok mu ELBETTE var, suçlu sensin taktiğin saçmalamış demiyorum ama yukarda bahsettiğim
    seyler senin aldıgın gibi sonuclar alınmasına çok büyük etki yapıyor.
    Evet dediklerin doğru üşendiğim için genelde oyuncu değişikliği yapmadan maçı bitiririm ve taktiksel değişiklik yapmam maç içinde. Ama herşeye rağmen yine de 5-7lik bir skor mantığın önüne geçiyor. 2-3 olur 2-4 falan olur olabilir dersin ama bazen oyun Arcade oluyor.

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Evet dediklerin doğru üşendiğim için genelde oyuncu değişikliği yapmadan maçı bitiririr ve taktiksel değişiklik yapmam maç içinde. Ama herşeye rağmen yine de 5-7lik bir skor mantığın önüne geçiyor. 2-3 olur 2-4 falan olur olabilir dersin ama bazen oyun Arcade oluyor.
    Ben oyunu kapsamlı'da izliyorum ve rakip takımın dizilişi değiştiği anda bende dizilişimi ona göre ayarlıyorum, mevcut direktiflerle ileri cıkmakta zorlandığımız zamanlarda, örneğin kısa pasla oynarken atağa kalkmakta zorlanıyorsak belli bir süreliğine dikine oynuyorum. Maçı izlerken kontrolü elinde bulundurmak her zaman iyidir. tabii bazen ne yaparsan yap fark yiyorsun, bu sezon Beşiktaş'tan 6 yedim mesela o kadar kapanmama rağmen, Bilic de sürekli taktik değiştirdi herhalde ekran başında

Mesaj Yetkileri