Anket Sonuçlarını Görüntüle: Devlerin Arenasında Çaylakların Akıbeti Sizce Ne Olur?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Tereddütsüz averaj takımı olurlar

2 10.53%
  • Her ne kadar mücadele etseler de sonunculuktan kurtulamazlar

3 15.79%
  • Çaylaklar yeni bir sürpriz yapıp grubu 3.sırada bitirir ve Avrupa Liginde yollarına devam ederler

4 21.05%
  • Dahi Diaz şapkadan tavşan çıkarır ve Fc KooTeePee ile üst tura yükselir

10 52.63%
Sayfa 16 / 17 İlkİlk ... 614151617 SonSon
451 ile 480 arası toplam 503 sonuç

Konu: Devler Liginin Çaylakları | Fc KooTeePee [4.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Şimdiye dek paramız olmadığı için hiç tesis gelişimi istememiştim keşke isteseydim iptal olmayadabilirdi herneyse artık kasaya para koymaya başlayınca tesisleşme adımlarımızı atıyoruz. Stadımızın yapımıda son sürat devam ediyor sanırım seneye bitecek.

Tesisler gelişir oyuncular gençleşir de personel kadrosuna neşter atılmaz mı ? An itibari ile teknik ekibimiz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Spoiler: Terbiyesiz Adam :D 

Açıklayacak bişey yok meyve veren ağaç taşlanır. madrid menajeri Simeone'nin gündem değiştirme çabalarından başka bişey değil

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Paul winsper 5 yıldızlı kondisyon koçu motivasyonu da 20 konuşmalırıda ona yaptırıyorum.Sana gelirmi bilmiyorum bi bakarsan.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Atletico maçı öncesi Diego Simeone biraz ukala davranıp asarız keseriz puan alma ihtimalli yok mottasında konuştu tabi söz sırası bize gelmişti.

Bunun üstüne Diego sinirlenmiş ve içine oturmuş olacak ki haklı galibiyetimizi küçümsercesine konuşup bize posta koyma çabalarına girişti. Tam bir artiz. Muhtemelen maç öncesi yine ileri geri konuşacak son maçımız kanlı canlı geçecek şimdiden blli oldu

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post

Buraya kadar problem yok gibi duruyor. Haliyle Şampiyonlar ligi ve rakip Atletico. Lakin biz avrupada Arto Tolsa Areena yani stadımızda oynamayıp başka bir stadda oynuyoruz. Kapasitesi sadece 8 bin ama atletico maçında 17 599 kişi gelmiş nasıl oldu anlayamadım stadı dolmuşa çevirmiş bizimkiler

Arka sayfada kalmştı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Paul winsper 5 yıldızlı kondisyon koçu motivasyonu da 20 konuşmalırıda ona yaptırıyorum.Sana gelirmi bilmiyorum bi bakarsan.

Bakayım ama önce aç karnımı doyurayım mutfaga kaçıyorum 1 saate kadar Shaktar maçına gireriz lig bitmek üzere birkaç maç kaldı sorna full time şampiyonlar ligi (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Bir koltuğa iki kişi mi oturmuşlar ne yapmış bu taraftar

taraftar çift turnike yapmış ''abi itmeyin yawww--- arkadan itiyorlar abi '' bu arada atletico maçı çok iyi olmuş ve arda hala atleticodamı yoksa man.U aldımı onu ?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bir koltuğa iki kişi mi oturmuşlar ne yapmış bu taraftar
    Taraftarlar da haklı ilk defa futbolcu gibi futbolcu gelmiş stad görevlileride kırmamış bizimkileri ((:
    Quote Originally Posted by ily4s View Post
    taraftar çift turnike yapmış ''abi itmeyin yawww--- arkadan itiyorlar abi '' bu arada atletico maçı çok iyi olmuş ve arda hala atleticodamı yoksa man.U aldımı onu ?
    Arda halen atleticoda

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Donbas Arenaya gelmiş bulunuyoruz lakin kadromuzda ciddi kayıplar var. Stoperlerden biriyle aramız bozuk moral diplerde mutsuz yine bi orta sahadan biri daha vardı sanırım onunla arayı düzeltmişiz Takımda ciddi kondisyon eksiklikleri göze çarparken orta sahadan da iki oyuncumuz sakatlıkları nedeniyle ukraynaya getiremedik. Forvet Nilsson Malmö'nn grupalra kalamsı nedeniyle Clde henüz oynatamadık bakalım nasıl çıkacaz Dombas Arenadan

Birazdan maça giriyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Adamlarda orta saha gibi orta saha kanat gibi kanat var. Bizim sahip olduğumuz iki şey Yüreğimiz ve Takım Ruhu !

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Yeneriz

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Gökcan oynamıyor heralde.Shaktar ileri ucunu zayıflatmış ama bunlar da çok iyi oyuncular kolay gelsin.Kanatlardan saldıracaklar heralde

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Takım kontrolden çıktı arkadaş

Spoiler: ISTATISTIK 

An İtibari İle Puan Durumu

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Yok artık Lebron James Shakhtar'ın kadro müthişti ama KooTeePee'nin umrunda mı Şaka maka beklentileri yükselttin hocam madem bunları yaptın Çeyrek Finalden aşağısı bizi kesmez artık

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Yeneriz
    Yendik (:
    Gökcan oynamıyor heralde.Shaktar ileri ucunu zayıflatmış ama bunlar da çok iyi oyuncular kolay gelsin.Kanatlardan saldıracaklar heralde

Aslıdna gökcana haksızlık ediyorum rafael Dias profil olarak daha iyi lakin Fince bilmiyor ve Gökcanı bir anda silip atmış gibi olduk ama sorun etmiyor herkes bu takımın iyiliğini istiyor yeri gelince herkes bu savaşta rol alıyor.

Evet kanatlardan yüklendiler özellikle costa bela oldu baktım olmuyor sıkı markaj sert topma pres verdim. hızlı bir oyuncu icin çok sakat talimatlar olmasıan rağmen baktık yine durmuyor birde bireysel markaj verdik 2-3 kişinin arasına dalıp çıkamamaya başladı bizde iyice geride kabullenip kaptıgımı toplarla hızlı hücum denedik. Öne geçincede Gs maçındaki hatayı yapıp geriye çekilmedik aksine rakibe pres yapıp agresif savunma yaptık top dolandırdık nitekim benim dahi planlarımda olmayan bir 3 puanla döndük Ukraynadan

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Yok artık o kupa buraya gelecek

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Yok artık Lebron James Shakhtar'ın kadro müthişti ama KooTeePee'nin umrunda mı Şaka maka beklentileri yükselttin hocam madem bunları yaptın Çeyrek Finalden aşağısı bizi kesmez artık
    Yok artık o kupa buraya gelecek
    Siz beklentiyi yükseltmeyin daha oynanmamış 3 maç var (: e nihayetinde kalitemiz de belli sahaya çıkıp elimziden geleni yapıyoruz. Şansın da yardımı ile geldik işte buralara kadar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Adam gibi adam ==> Ville Salmikivi

Avrupada durgun dedik. Adam hırs yaptı ligde atıyor avrupada atıyor heryerde atıyor. O bizim kralımız. Saolsun o da hem klübü hem beni pek sever. Zaten arma için oynayan oyuncularınız olduktan sonra kolay kolay savaş kaybetmezsiniz

Yine edebiyat parçaladık şaka bir yana kral budur. hızı yok driblingi yok tekniği yok lakin oldukça dengeli ve ikili mücadelelerde kolay yıkılmıyor. Bitiriciliğinin yanında hava hakimiyeti de var. Üstelik kararlığı yüksek olduğundan maçı bırakmıyor. Mental olarak belki karar vermesi ve creatifliği olsa çok bomba olurdu ama gayet iyi benim için. Soğukkanlı Topsuz alanda iyi ve biraz bencil. Ek olarak beyniyle oynuyor önsezileri sağlam ve bizi sırtlıyor. Ah birde hız-teknik ve driblingi 1-2 tık yukarda olsa

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Takım viraja 100'le girmiş arkadaş Kaldırıma çıkmasak bari

shaktar maçı çok iyi olmuş şampiyonluk yakın meşaleleri yakın

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Önüne geleni indire indire beklentimizi arttırdın , o kupayı istiyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Gruptaki takımların statüsüne bakarsak ölüm grubuna düşmüşsün diyebiliriz, böyle bir gruptan lider çıkmak büyük başarı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Takım viraja 100'le girmiş arkadaş Kaldırıma çıkmasak bari
    Direksiyon hakimiyetini kaybettim virajı aldık aldık alamadık deviririz takımı
    Quote Originally Posted by ily4s View Post
    shaktar maçı çok iyi olmuş şampiyonluk yakın meşaleleri yakın

Ne şampiyonluğu yahu üst tura çıkarsak mucizevi başarı sayarım bu sezon

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Önüne geleni indire indire beklentimizi arttırdın , o kupayı istiyoruz

Aslında önemli benden ziyade rakipler rehavete kapılınca yediği tokatla kendine geliyor kalan 3 maçımız çk zorlu olacağı kesin artık bizi tanıyorlar

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Gruptaki takımların statüsüne bakarsak ölüm grubuna düşmüşsün diyebiliriz, böyle bir gruptan lider çıkmak büyük başarı.

Şimdilik lideriz de henüz çıkmadık belki çıkamayacaz da hatta snuncu da olabilir tüm ihtimaller kuvvetli gözüme kestirebildiğim herhangi bi takım yok sonuncu olmayız diyemiyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Acaba Diaz ve bebeği aynı çatı altında yeniden buluşabilecekler mi ?

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Ula Diaz ben olmadan buralara gelemezdin insan bi bizide çağırır takıma al şu işi diye ama yok.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Ula Diaz ben olmadan buralara gelemezdin insan bi bizide çağırır takıma al şu işi diye ama yok.

Sen bizim Totemimizsin (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ligde son maçımızı yapıp ligi bitirdik şimdi önümüzde 3 tane zorluk derecesi had safhada olan maçlr var. Şuan itibari ile bi nebze avantajlıyız bi nebze diyorum zira takım KooTeePee (:

Spoiler: Puan Durumu 

Spoiler: Oyuncu Verileri 

Spoiler: Yılın Takımı 

Spoiler: Yılın Menajeri ve Oyuncusu 

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Tebrikler şampiyon

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

ŞL'ye başlamadan önce en yüksek ihtimal puan alabileceğimiz maçlar evimizdeki Shakhtar ve Galatasaray maçlarıydı.Zor kısmı muazzam bir şekilde geçtik.Artık daha kolay işimiz.Evet gene garanti değil ama gruptan çıkma ihtimalimiz çok yüksek genede bence

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Tebrikler şampiyon
    Saol Ege
    Quote Originally Posted by Banega View Post
    ŞL'ye başlamadan önce en yüksek ihtimal puan alabileceğimiz maçlar evimizdeki Shakhtar ve Galatasaray maçlarıydı.Zor kısmı muazzam bir şekilde geçtik.Artık daha kolay işimiz.Evet gene garanti değil ama gruptan çıkma ihtimalimiz çok yüksek genede bence
    Öyle ama grupta güçsüz takım yok bi nebze Gs kadrosunu zayıflatmış bir de sakatlıklarla boğuşuyor ama neticesinde yine de güçlü ve grupakiler denk bide şimdi bizidaha ciddiye alacakalr

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>

Haydi bakalım vurduğunuz gol olsun yiğitler !

Sayfa 16 / 17 İlkİlk ... 614151617 SonSon

Mesaj Yetkileri