Daha 2. sezon takım mı değiştirilir devam Norvich'le birde sayfa açılırken inanılmaz kasıyor Spoiler'ı biraz daha fazla kullanmanı tavsiye ederim zira 15 dakikadır resimlerin yüklenmesini bekliyorum![]()
Gruptan çıkıp çeyrek finale kadar gider.
Gruptan çıkıp yarı finale kadar gider.
Gruptan çıkıp finale kadar gider.
Gruptan çıkıp şampiyon olur.
Grubu 3. bitirip AL'de takılır.
Gruptan elenir, Avrupa macerası sona erer.
Daha 2. sezon takım mı değiştirilir devam Norvich'le birde sayfa açılırken inanılmaz kasıyor Spoiler'ı biraz daha fazla kullanmanı tavsiye ederim zira 15 dakikadır resimlerin yüklenmesini bekliyorum![]()
devam et hocam bence
Transferler gayet makul ve başarılı ama bir tık daha iyi olabilirmiydi demeden duramadım![]()
Bence Transferler lige göre biraz zayıf gelmiş.
Gelecek sezon düşme korkusu yaşatma lütfen , başarılar![]()
steam : aytekin79
Dalların kurudu diye ağaç mı kesilirmiş ? Ağaçlar yeniden ve daha gür açmak için sonbaharda yapraklarını dökermiş kal kaldığın yerde diyecektim de kalmışsın zaten bari edebiyatım boşa gitmesin![]()
Edeceğiz zaten
Bassong'u satmayı istiyorum , 8 falan veren var giderse bir yıldız alabilirim
O değil de Salih , Ozzy ve Gil Romero ile anlaştık ama çalışma kuralı çıkmadı
Yine hedefimiz 14-17 arası
Edebiyat hocam ol , Fernandes kadar maaş vereyim HUAN ABİ
Flood olacak ama;
ŞU ARALAR ÇOK YOĞUNUM , Bugün hiç güncelleme yapacağımı sanmıyorum ve belki hafta sonu da yapamam ama en kötü Pazartesi devam edeceğim.
Anlayışınız için teşekkürler
Mağlllubiyet olmamış
Chelsea maçında defanslar atmış duran toptan yedin heralde golleri.2 maçta güzel bence![]()
Newcastle galibiyeti iyi olmuş, ilerleyen haftalarda daha iyi olur takım.![]()
Ivanovic'in golü karambolden geldi
Spoiler: Capital Cup Maçı
Spoiler: 3H
Pompey maçında yorgun olmamıza rağmen süper oynadık, istatistik bazında ezdik ama skora çok yansıtamadık.
Swansea maçında savunma hattımız kötü başladı ki ilk yarıda 17 şut çektiler. Daha sonra toparlandık ve geçen yıl beklenen katkıyı veremeyen Musa'nın iki gölüyle kazandık
Güzel gidiyoruz,böyle devam![]()
Spoiler: 4H
Beni Trabzon kariyerimde takip edenler Vydra ile yaptıklarımı bilir , ama yapacaklarım henüz bitmedi
Kaleye Kameni ile çıkacağım , bizim çocuk biraz daha gelişsin , saçma goller yiyor.
Bu arada ne yazık ki yeni bir şey öğrendim / Belirli sayıda ligde forma giyme pirimini ben tek sezon olarak biliyordum. Ancak tüm sezonları kapsıyormuş. 6 maç sonra CSKA zengin olabilir
Toparlamışsın takımı, regende çok iyiEdit:Enes ve Knockaert? Vay be çok iyi hocam.Kadro çok iyi.
Ruddy'i iyi ki satmışım vallaÇok iyi adamlar aldık yerine
Spoiler: Capital Cup Maçı
Spoiler: 6H
Capital maçları iyi oluyor gençleri oynatıyorum ya da az forma şansı bulanları
Southampton maçında da iyi oyunumuz devam etti , belki fark bile açabilirdik ama yine de geçen yıldan sonra şükür Allah'a
Bu arada verdiği taktikten ötürü MURATBUDAN'a çok teşekkür ederim , bu sonuçları ona borçluyum
Takım çok istikrarsız gidiyor durum iyi değil
en önemli şey istikrar![]()
Daha erken, toparlanip AL bileti alabiliriz![]()