Galatasaray'ı her kulvarda yenmişsin.Bu iyi oyunu diğer takımlara karşıda oynamak lazım.
![]()
Galatasaray'ı her kulvarda yenmişsin.Bu iyi oyunu diğer takımlara karşıda oynamak lazım.
![]()
BTaktiğimiz çok güzel tuttu Galatasaray'a karşı. Teknik Direktör Galderisi'nin ise sonu oldum açıkçası. Adamı 2 kupadan birden ettim. Başkan sezon sonunda şutlar gibime geliyor![]()
Şimdi bir tek Beşiktaş kaldı. Onlara karşı savunmada sıkıntı yaşıyorum çünkü hızlı adamlar kullanıyorlar. benimde ağır savunmama hiç iyi gelmiyor. Aralara çok iyi kaçıyorlar. Birde Kerim Frei'in hakkını teslim edeceğim adam sağ kanadımı adeta felç ediyor. Her pozisyon içinde olduğunda 2-3 oyuncuyu çarşı-pazar gezmeye yolluyor
Bu sezon iyi yerlere geldik.Sezon başındaki duruma rağmen burada olmak gerçekten güzel. Gelecek sezon için para bulursak geleceğe yatırım olarak biraz pahalı da olsa transferler yapmaya çalışacağım. Tabi peşinde olduğum bir iki sürpriz oyuncuda var şimdiden orta sahaya.
İlk 2 ŞL, 3-5 AL direk. 6. sıradaki takımda Kupadaki duruma göre. Kupadan gitmeyi garantiledim zaten Beşiktaş'ın finale çıkmasıyla. Yensemde yenilsem de AL'deyim artık![]()