1 ile 30 arası toplam 702 sonuç

Konu: 11 Yıllık Hakimiyeti Yıkmaya Geldik - Bir Menajer Hikayesi - Sezon 2023 / 2024

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Galatasaray'ı her kulvarda yenmişsin. Bu iyi oyunu diğer takımlara karşıda oynamak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

B
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    GS ye taktiğin tutuyor,Maçlar süper
    Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Galatasaray'ı her kulvarda yenmişsin. Bu iyi oyunu diğer takımlara karşıda oynamak lazım.
    Taktiğimiz çok güzel tuttu Galatasaray'a karşı. Teknik Direktör Galderisi'nin ise sonu oldum açıkçası. Adamı 2 kupadan birden ettim. Başkan sezon sonunda şutlar gibime geliyor

Şimdi bir tek Beşiktaş kaldı. Onlara karşı savunmada sıkıntı yaşıyorum çünkü hızlı adamlar kullanıyorlar. benimde ağır savunmama hiç iyi gelmiyor. Aralara çok iyi kaçıyorlar. Birde Kerim Frei'in hakkını teslim edeceğim adam sağ kanadımı adeta felç ediyor. Her pozisyon içinde olduğunda 2-3 oyuncuyu çarşı-pazar gezmeye yolluyor

Bu sezon iyi yerlere geldik.Sezon başındaki duruma rağmen burada olmak gerçekten güzel. Gelecek sezon için para bulursak geleceğe yatırım olarak biraz pahalı da olsa transferler yapmaya çalışacağım. Tabi peşinde olduğum bir iki sürpriz oyuncuda var şimdiden orta sahaya.

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    4. olursan Avrupa Ligine gidebiliyor musun ?
    son maçlarda güzel bir seri yakalamışsın. Tebrikler
    İlk 2 ŞL, 3-5 AL direk. 6. sıradaki takımda Kupadaki duruma göre. Kupadan gitmeyi garantiledim zaten Beşiktaş'ın finale çıkmasıyla. Yensemde yenilsem de AL'deyim artık

Mesaj Yetkileri