Oyunun Güncellendikten Sonra Oyunu Açıp Rahatla Oynayabilirsin
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Max motorunda yapilan duzenlemeler teoride oldukca yerinde gozukuyor.
Bakalim pratikte, yani sahada bu kurallar kombine edildiginde basarili olacak mi, yoksa birbirlerini bozacaklar mi?![]()
Daha dün Miles'a tweet atmıştım. Saolsun ikiletmeden çıkardı2 aydır oynamadığım oyunuma kavuşucam.
Oleey be haftasonuna da denk geldi muthis oldu
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !
Eski güncellemeyle Southampton ile kariyer açmıştım. Onu kapatmak istemiyom ya![]()
Kapatma O Zaman![]()
işte beklenen an sonunda geldi, hoş geldin 14.3![]()
mpaker66; Transfer Lazım Değilse Devam Et Yansır Oyununa![]()
güncelendi ama oyuna girmiyor tıklayınca steam zaten çalışıyor hatası alıyorum. kapatıp tekrardan girince tekrardan aynı hatayı alıyorum. öge indirildi yazıyor ama hala bir türlü giremedim oyuna. yoğunluktan mı acaba bilemedim. sizdede aynı sorun var mı ?
steam : aytekin79
Galatasaray'ın oyun başı borç miktarı '' 409 milyon euro '' tüm camiamıza hayırlı olsun.![]()
Ukrayna takımı Metalist'den Marko Devic'in 5 milyon Euro'ya Rubin Kazan'a transferi işlenmemiş.
Bruma'nın kira anlaşmasına neden geri çağırma opsiyonunu koymamışlar ? Ağlamak istiyorum
Formalite bir anlaşma olduğunu biliyorum merak etmeyin, sadece üzüldüm![]()
anlamadıgım birsey sakatlıklar oldugu gibi duruyor ve ben brumayı antepe oynasın diye mi gonderdim
Herkesi sevindirecek bir durumu paylaşmak istiyorum arkadaşlar. Adnan Januzaj hala Türk![]()
arkadaşlar güncellemeyi yaptım oyuna girdim herşey çok güzel lewandowski bayernle anlaşmış falan yani herşey son sistem , ama ben bu real name yamasını kurdum gerçek lig adları varya onu kurduktan sonra lewandowski sözleşmesi dortmundda yani güncellemeyi pasif duruma düşürdü ne yapmam gerekiyo
Maç başına 5 topun direkten dönmesine dokunmamışlar. Onlara göre normal demek ki.
yok mu hiç 2-3 maç yapıp da yorumlarını paylaşacak bir şahs-ı muhterem![]()