Sayfa 78 / 94 İlkİlk ... 2868767778798088 ... SonSon
2,311 ile 2,340 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Quote Originally Posted by GaNgStaLoVe View Post
    aynen öyle bir önceki versiyona göreydi ama ben ne yapacam şimdi oyunu tekrar 14.3 nasıl yapacam..güncellemeyi tekrar nasıl indirebilirim
    Yeni oyun açıp bakar mısın database seçerken 14.3 var mı? Varsa sıkıntı yok. Tahminimce vardır.

interle 3-4 günde bir maç yapıyodum ya italyayıda etkilemiyo dimi bu ama baya op bir yama olmuş keyifli bi oyun oynarım galatasarayı alasım vardı

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Maç başına 5 topun direkten dönmesine dokunmamışlar. Onlara göre normal demek ki.
    Kendi kalesine atan oyuncular düzeltilmiş. Ben o kadar direkle karşılaşmadım.

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

Quote Originally Posted by antiRED View Post
    Yeni oyun açıp bakar mısın database seçerken 14.3 var mı? Varsa sıkıntı yok. Tahminimce vardır.
    var kardeş oyun 14.3 transferler falan hepsi mevcut ama lewandowski aklıma takıldı ilk baktığımda bayernle anlaşmıştı , real name yükleyince eskisi gibi dosrtmuntun sözleşmeli oyuncusu oldu tekrar .. ben 14.3 paketeini temiz bir şekilde tekrar nasıl yüklerim veya aranızda birisi bana
    C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Football Manager 2014\data\db\1430

db nin içindeki 1430 dosyasını upload etsin özelden atsın lütfen arkadaşlar kaç gündür kariyer yapacam diye bekliyordum şansıma bak ya yardımcı olun

var kardeş oyun 14.3 transferler falan hepsi mevcut ama lewandowski aklıma takıldı ilk baktığımda bayernle anlaşmıştı , real name yükleyince eskisi gibi dosrtmuntun sözleşmeli oyuncusu oldu tekrar .. ben 14.3 paketeini temiz bir şekilde tekrar nasıl yüklerim veya aranızda birisi bana
    C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Football Manager 2014\data\db\1430

db nin içindeki 1430 dosyasını upload etsin özelden atsın lütfen arkadaşlar kaç gündür kariyer yapacam diye bekliyordum şansıma bak ya yardımcı olun
    Demek istediğim yeni oyun aç o database ile. Lig isimleri o kadar önemli mi? Yada 15 dakikaya sen kendi database'ini yap isimleri güncelle

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

Quote Originally Posted by antiRED View Post
    Demek istediğim yeni oyun aç o database ile. Lig isimleri o kadar önemli mi? Yada 15 dakikaya sen kendi database'ini yap isimleri güncelle
    kardeşim dediğini yaptım zaten lewandowski yine dortmundda 14.3 te bonservisi dortmundda anlatabildimmi

aynen isimler önemli değil güncelleme normale dönsün yeter

kardeşim dediğini yaptım zaten lewandowski yine dortmundda 14.3 te bonservisi dortmundda anlatabildimmi

ya zaten dortmundda sezon sonu bayerne gidicek söylediğin sezon sonu bayernle anlaşması olmamasımı

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Herkesi sevindirecek bir durumu paylaşmak istiyorum arkadaşlar. Adnan Januzaj hala Türk
    Evet Türk ama bonservisi 19 milyon euro. ve yaşı 18, ayrıca medyanın gözünde ''Harika Çocuk ''

Yeterli mi ?

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

Quote Originally Posted by Danger90 View Post
    ya zaten dortmundda sezon sonu bayerne gidicek söylediğin sezon sonu bayernle anlaşması olmamasımı
    evet ilk 14.3 yükleyince ilk baktığım oyuncu lewandowski idi ve sezon sonunda bayerne gideceği belirtilmişti ama real name yamasını kurunca bayernle olan anlaşması iptal olmuş , ama diğer transferlerde problem yok alex telles falan GS de yani

Şimdi anladım sen 14.3'ün üstüne o yamayı kurunca oyun 14.2 dosyalarına döndü. Şu an işteyim de tam yardımcı olamıyorum fm'nin kendi sitesine bakar mısın patch dosyası olarak vermişler mi güncellemeyi?

Nesil
    2003

evet ilk 14.3 yükleyince ilk baktığım oyuncu lewandowski idi ve sezon sonunda bayerne gideceği belirtilmişti ama real name yamasını kurunca bayernle olan anlaşması iptal olmuş , ama diğer transferlerde problem yok alex telles falan GS de yani
    Muhtemelen bu 'real name yamasi'nin icinde Lewandowski'nin Bayern ile gelecek transferini kaldirmislardir (sezon basindaki veritabaninda da vardi bu transfer ve bazilari bunun resmen aciklanmadan yapilmasini yanlis bulmustu).

O yamayi kaldirip, 14.3'e uygun bir isim duzeltme yamasi kullanirsan bu sorun ile karsilasmazsin.

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

arkadaşlar 1430 klasörünün içinde dbc , editör data files , edt , Inc .. diye 4 adet dosya var toplamda sadece 2 mb ediyor bana bu 4 dosyayı upload edebilirmisiniz

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Muhtemelen bu 'real name yamasi'nin icinde Lewandowski'nin Bayern ile gelecek transferini kaldirmislardir (sezon basindaki veritabaninda da vardi bu transfer ve bazilari bunun resmen aciklanmadan yapilmasini yanlis bulmustu).

O yamayi kaldirip, 14.3'e uygun bir isim duzeltme yamasi kullanirsan bu sorun ile karsilasmazsin.
    kardeş doğru söylüyorsunda 14.3 e uygun isim düzeltme yaması ne zaman çıkar

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Lordinas View Post
    Evet Türk ama bonservisi 19 milyon euro. ve yaşı 18, ayrıca medyanın gözünde ''Harika Çocuk ''

Yeterli mi ?

Sabit bir potansiyeli olmadığını düşünürsek ,umut fakirin ekmeğidir

İnönü Spor Kompkeksi Vodafone Arena olmuş şimdi İnönü Kompleksi. Sağolun 'k''yı düzeltmişsiniz ama Vodafone Arena nerde? Oturma kapasitesi desen o da düzeltilmemiş. Bunlar küçük şeyler gibi gözükebilir ama ben oyunu layıkıyla oynamak istiyorum. Avrupa maçlarını TTArena yazılı stadta oynamak istemiyorum. Eee düzelt diyeceksiniz ama herkes farkında değil ki millet 2-3 sene ilerliyor sonra bu süprizle karşılaşıyor. Bunun tek açıklaması özensizlik. Editor'den bile değiştirilebilecek bir işi küçük görüp değiştirmemek tamamen rezillik.

[IMG][/IMG]

Sezonun ilk müsabakasını renkdaşlarımla, ve forum arkadaşlarımla paylaşmak isterim,

Malum Bruma kiralık ve geri çağıramıyoruz, sağ tarafta görev verdiğim Hajrovic bu maçta sakatlandı ve çıkmak zorunda kaldı.

Sakatlığı Diz kirişi kopması, ve 3 ay sahalardan uzak kalıcak. Canım çok sıkıldı gerçekten. Kara kara düşünmeye başladım takımda borç batağında resmen Transfer bütçesi oluşturmak imkansız gibi birşey... Zor bir sezon beni bekliyor olacak

Telles'e AML antrenmanı verdirip bir süre sonra orda daimi oynatmayı düşünüyorum. Bale gibi olacak inşaallah

İsmail kim ya

Güncellemeyle oyun daha oynanabilir olmuş kesinlikle...

Quote Originally Posted by caner9292 View Post
    Güncellemeyle oyun daha oynanabilir olmuş kesinlikle...
    Maç yapıp bunu söylüyorsan ayrıntı paylaşır mısın dostum?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post

İsmail kim ya
    Dalgınlıkla ben yapmışım. Uykusuzluktan sanırım. Afedersiniz. Editörden İbrahim Serdar Aydın olarak düzeltebilirsiniz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Beşiktaş ile 3-4 maç yaptım arkadaşlar. İlk maçımda ki ilk gol şöyle; Rakip kaleci degaj yapayım derken topu sol tarafın taç çizgisine doğru, korner bayrağına yakın yere gönderdi, orada Gökhan topu aldı ortaladı Almeida yakın direkte vurdu topa ve kalecinin ayaklarının altından gol attı. Kaleci ayaktaydı. Sonraki iki maçımda ise 2 takımda kendi kalesine gol atmayı başardı. Hayırlısı diyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fontlar çok kötü olmuş.

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    Maç yapıp bunu söylüyorsan ayrıntı paylaşır mısın dostum?
    Henüz erken ama ben 2 maç yaptım ve;

Birbiriyle çarpışan oyunculara, araya atılan toplarda kalecilerin saçma sapan pazara gitmeleri sonucu rakip oyuncunun boş kaleye topu atması saçmalığına, rastlamadım. umarım devam eder bu durum

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Dalgınlıkla ben yapmışım. Uykusuzluktan sanırım. Afedersiniz. Editörden İbrahim Serdar Aydın olarak düzeltebilirsiniz.

Sorun değil en fazla lakap tanımlarız ama gözüme ilk çarptığı an iyi güldüm

Quote Originally Posted by QaaN-07 View Post
    Fontlar çok kötü olmuş.
    Katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

transfer deneye varmı gene emre cana adanana filan 30-40 milyondanmı açıyorlar kapıyı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    adam inşallah oynamıyordur bu oyunu

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    transfer deneye varmı gene emre cana adanana filan 30-40 milyondanmı açıyorlar kapıyı
    Adnan'ın bonservisi zaten 19 milyon euro yazıyor. ve Harika Çocuk

2.5 m € değeri var gördüğün gibi. 10 m istiyorlar. Aslında makul gibi ama bilemedim oyuncuyu tanımadığım için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaan Ayhan için 25 milyon € istedi Schalke

Sayfa 78 / 94 İlkİlk ... 2868767778798088 ... SonSon

Mesaj Yetkileri