Ne denediysem olmuyor. Konyaspor bile Arenada bana karşı % 59 topla oynuyor.aynı sistem aynı taktik. güncellemeden sonra ney farkettide böyle istatistiklerle karşılaşıyorum anlamadım.
Şöyle Olabilir mi Acaba ?
Güncellemeden Önce Topa Hakim Bir Futbol Oynamak Hataydı. Ama Güncellemede de Tam Tersi Topa Hakimiyete Dayanan Taktikler Kazanıyor
Yani Taktikte Güncellemeden Sonrakinde Zıtlık Var Hoş Bir Durum Değil Ama Güncellemeye Uygun Taktikler Yapmalısın Bu İşler Böyle
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Size güncellemeden önce oynadığım maçlardan SS atacağım.
ŞL grup F, Barcelona ile oynadığım ilk grup maçı
[IMG][/IMG]
ŞL grup F, Barcelona ile oynadığım ikinci grup maçı, son dakikalarda 1 puanı alabilen Barcelona.
[IMG][/IMG]
Böyle sonuçlarımda varbu iki maça önceki maç dinlendirdiğim 2 kanat oyuncumu oynattım ve kontra atak taktiği kullandım. ve girdiğim pozisyonların hepsini kontradan yakaladım.
Yine benim pek hoşuma gitmeyen bir durum var oyunda şöyle ki, deplasmanda kazanmak çok zor. yani deplasmanda karabük'le oynayan bir Galatasaray maça favori çıkamıyor. deplasman ev sahibi faktörü çok önemli. gerçekten daha önemli hale getirilmiş.
Takıma şu anda Akıcı futbol oynatmaya başladım topa sahip olmamız için her direkfiti kullanıyorum ama başarılı olmuş değilim. bazen öyle oluyorki anadolu takımlarıyla ilk 25 dakika falan % 25 topla oynadığım oluyor. nerde hata yaptığımı henüz bulmuş değilim