arkadaşlar ben hala 14.1.4 patch'i ile oynuyorum ve memnunum, 14.3 yüklemeye değer bir patchmi pek kötü yorum göremedim ama yinede sormak istedim
arkadaşlar ben hala 14.1.4 patch'i ile oynuyorum ve memnunum, 14.3 yüklemeye değer bir patchmi pek kötü yorum göremedim ama yinede sormak istedim
Yazdıklarımı ekran görüntüsüyle destekleyeyim:
Klasik 4-4-2 düzeninde;
Deplasmanda: 868 pas yaptırdım (746 isabetli pas - %85 pas yüzdesi) + %62 topa hakim olma yüzdesine ulaştım. Ayrıca tam 3 oyuncuyu 100 pasın üstüne çıkardım ki bu pek kolay rastlayabileceğiniz bir şey değil sanırım. Üçü toplam 339 pas yaptılar, bu da çoğu takımın maç boyunca yaptığı toplam pas sayısının bile üstünde:
![]()
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Sanırım güncelleme geldikten sonra da fikirlerim değişmedi. Hep aynı şekilde gol atıp yiyorum. Ayrıca kaleci bugları ve kendi kalene gol atma mevzusu sürüyor. Oyuncular talimatları dinlemiyor gibi geliyor bana yine. Baldemir bu sorundan sıkça bahsetmişti. Ben FM 15'i beklemek üzere inzivaya çekiliyorum.
Arkadaşlar yeni yamayı pek fazla deneme şansım olmadı ama hiç umut vadeden bir yorum yok. Bu kadar kötü mü gerçekten güncelleme. Transfer ve 3D konusunda hiç bir gelişme yok mu?
Bir maçta tam üç kez ofsayttan golüm sayılmadı. Her maçta oluyor bu
Sakatlıklar yine baş belası her sakatlanan en az 4-5 hafta yok
Kaleciler yine GOD-MOD-ON olmuşGS-Arles Avignon hazırlık maçı yaptım, kalecilerinin özellikleri düşük olmasına rağmen karşı karşıya 4 topu çıkardı. 2'si Drogba diğer 2'si umut ve hajrovic bi de pozisyona girenlerin. Sizde de aynı şey geçerli mi dostlar ??
Herkeste belli bir sorun baş gösteriyor heralde. Kiminde ofsayttan goller sayılmıyor, kimi direkten dönen toplardan şikayetçi kimi de sakatlıklardan. Bakalım ben de oynama fırsatı bulabilirsem geri bildirim yapacağım.
Karşı karşıya çok gol kaçıyor hala, bir de taktik yalan oldu ya.
Plymouth Argyle ile yaklaşık yarım saat önce yeni bir kariyer açtım. Henüz 2 tane kıytırık hazırlık maçı yaptım. Kalecim ve forvet oyuncum şuan sakat. İkiside 2 hafta boyunca yok. Heralde oyun lige kötü başlayayımda toparlanamayayım diye uğraşıyor.
Ortada birşey yok adamlar küt küt sakatlanıyor. Bari önemsiz oyuncular sakatlansa neyse takımın en iyileri gidiyor. Tesadüfmü ? Hayır.
Steam'den update olmadı kendi kendine. Nasıl yapabilirim ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Yeni güncellemeyle benim taktiğim yalan olmuş durumda. 4231 ile iki sezon üst üste avrupada çeyrek final oynadım toplamda 5 kupa kaldırdım. güncellemeden sonra konyadan 4 antalyadan 3 yedim oynanan futbol rezalet. sanırım mausum aldığı darbeler yüzünden artık eskisi gibi çalışmıyor![]()
Her güncellemeden sonra kullandığım taktiğin işlememesi olayından artık bıkmış durumdayım. her seferinde oyun motorunun bir taraflarını değiştiriyorlar. hataları düzeltseler tamam diyicem ama hataların düzeldiğide yok bunu kasten yapıyorlar. nede olsa her sene biz menajerlik hastalığı bulunan futbol sevdalıları bu oyunu mecbur alıcak değilmi ? Maalesef öyle.
Evet, inanilmaz kurtarislar falan yapiyorlar.
Ama estetik olarak mac motorundaki kaleci hareketleri guzel, hosuma gitti benim. Adamin refleksinin iyi oldugunu dusundum bir kac pozisyonda panter gibi atlayinca
Acikcasi benim kaleci de benzer kritik durumlarda top cikardigi icin konunun uzerine pek dusmedim.
Benim taktikde bir değişim olmadı aynen devam ediyorum. Ancak benim takıldığım durum bu kaleciler aptalmı rakibin önüne bilerek ve isteyerek top atıyorlar ?
Az önce hazırlık maçında Arsenal'e 3-1 yenildim. Arsenal 2 golu harbiden attı laf yok ancak bir tane gollerini aldı benim kaleci adamın önüne bıraktı harbiden çıldırdım. 4. lig kalecisisin diye aptal olmanmı gerekiyor yani ?
O hata olmasaydı ve ben Arsenal'e 2-1 yenilseydim harbiden takımımla gurur duyacaktım. Oyunun 2 tane sorunu var sakatlıklar ve aptal kaleciler.
Sakatlıklar güncellemeden sonra bariz bir şekilde arttı.
Her maçta bana tek bir oyuncu gol atmaya başladı Artun Akçakın 5 Adilovic 3 gol attı başka gol atmıyor takımlar Artun ortasahadan çalımlarla gitti attı bir golünü bütün güncellemelerde kullandığım taktik patladı hemde ne patladı
Sakatlıklar olduğundan kendi takımımla oynayamıyorum her maç farklı adam karşı takım ise lig fikstürde kim gelirse o anlayamadığım bir şekilde gol yiyorsam sadece tek bir adamdan yiyorum ligde 3 maç yaptım ilk etapta farklı farklı adamlar iyi güzel ondan sonra sadece tek bir adam
4. sezonun basinda guncelleme geldi. Eylul ayinin ortasina kadar ilerledim, cok sukur taktigim hala bozulmadi![]()
Yeni oyun açınca bozulmalar başlıyor bende. Mevcut oyunlarda taktiğim eski sürümlerdeki gibi işliyor.![]()
Kafayla alakalı bir durum yok ortada, normalde stat bitene kadar statlar oyuna eklenmiyor, en azından %100 kesinleşene kadar. Adnan polatta seneler önce sezon başına yetiştireceğiz demişti de sezonun ortasında bile zorla açılmıştı stat. Türkiyede stat yapmak istiyorsan çok fazla sorun oluyor. Ağustosa yetişeceğinede pek inanmıyorum ben
İzlediğim videoya dayanadak daha stadın %25inin bile tamamlanmadığını görüyorum. Daha çimentolar dökülecek, o çimento en az 3 ay bekletilecek, çim ekilecek, ağustos çok uzak bir ihtimal gibi geliyor. Erken bitireyim diye her şeyi erkenden yapmaya çalışırlarsa çıkabilecek sorunlara değinmiyorum bileGalatasarayın yaşadıkları ortada
![]()
Hocam bana göre de ağustos da bitmeyecek gibi. Ama yetkili açıklamaları falan hep ağustosu söylüyor. Tahmin ile yazmak ağustosu yazmaktan daha mantıksız bana göre. Fm nin yetkilileri de kendi tahminini yazmış. Benim tahminim de devre arası ile devre başlangıcının arası bir dönem. Eee ne olacak şimdi ? Tahmin kişiye göre değişir normal olarak ama kulüp yetkilileri hep aynı tarihi söylüyor.
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !
ocak ayına geldim ve Türkiye kupası maçları var. 2 günde 1 maç olur mu ? sigames yaptı oldu![]()
Amc ler baya skora etki ediyor, 10 resmi maç falan yaptım gördüğüm bu.
AMC'lerin etki ettiği konusunda hemfikirim daha önce hiç kullanmıyordum ama bu sefer AMC mevkiinde oynattığım IANCU gol ve asist kralı oldu ligde...Onun dışında geçen oyunumda Gol Rekorları kıran Drogba 12 Gol Burak ise 11 Gol de kaldı..
Deplasmanlar çok zorlaşmış..
Süper Kupa Finalinde fenerbahçe ile karşılaştım 1 gol attım aynı dakka içersiinde 1 gol yedim.2. yarıda 2. golü buldum aynı dakka içerisinde 2. golü yedim ve dakka 90'da 3. golü yedim..
Ayrıca 10 kişi kalan rakipler daha zorlu oluyor.Akhisar 27. dakikada 10 kişi kaldı 2-0 yeniyordum.o dakikadan sonra 4 gol attılar ve biz 4-2 yenildik.
+1
Deplasmanlar kesinlikle çok daha zorlaştırılmış
kırmızı kart gören takımlar ise 2x oynuyor sanki. süper kupa maçında fenerbahçe 9 kişiyle maçı çevirdi. 30 dakika uzatmada tek pozisyona giremedik. aynısı bize olsa maç bitmez... çok ama çok problemli bu konuda oyun. yenik durumdayken yüklen bile yapsam bazen maçta pozisyon bile göremiyorum.
akşam bir ss atıcam penaltılarda çift haneli sayılara çıktmıştı. zor kazandık bruno alves kaçırmıştı yanlış hatırlamıyorsam...