1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: [14.3.0] Caner Erkin

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Savunma konusunda pek katilmiyorum. Caner caliskanligi ile savunma yapan bir oyuncu. Savunma becerisiyle degil.

Zaten rakipten kaptigi her top icin yaptigi faul sayisina da bakinca Caner'in lig ortalamasinin cok cok ustunde faul yaptigini gormek mukmun (matchstudy'de).

Bir oyuncu neden faul yapar? Pozisyonunu kaybetmistir ve rakip onu gectigi icin durdurmak zorunda kalmistir. Veya rakibe mudahalesinin zamanlamasi yanlistir ve topu almak yerine rakibe mudahale yapar.

Tabii hucumda kattiklari, savunmada oynamasinin yarattigi defansif zaafin cok ustunde Caner'in.
    Güncelleme dosyalarını devre arasında yolladığınızı düşünerek ilk 18 haftadaki Caner'in gördüğü kartlara baktım. Faul oranları vs bulamadım.

- Trabzon maçı - kart sebebi: hakeme itiraz
    - Erciyes maçı - kart sebebi: kendini yere attığı için (hakemi aldatma)
    - Galatasaray maçı - kart sebebi: faul yapmış
    - Rizespor maçı - kart sebebi: hakeme itiraz
    - Karabükspor maçı - kart sebebi: top eline çarptığı için
    - Kayserispor maçı - kart sebebi: faul yapmış
    - Konyaspor maçı - kart sebebi: hakeme itiraz

Caner 7 sarı kart görmüş. sadece 2 tanesi faul yaptığı için. Hadi buna belki -bence değil ama- top eline çarptığı için Karabük maçında gördüğü kartı bile eklesek 3 tanesini defansif müdaheleden diyebiliriz. Geri kalan 4 kartın defansif müdaheleyle bir alakası yok. Gördüğü kart sayısı aldatıcı olabiliyor.

Bir de ben Türkiyedeki beklerin top kapmak için girdiği ikili mücadelelerin kaçında başarılı olduklarını gösteren bir istatistik var mı merak ediyorum. Caner'in top kapması 10 olacak biçimde kötü olduğuna inanmıyorum ben.
    Last edited by sui generis : 05.Mart.2014 at 13:06
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri