1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: [14.3.0] Caner Erkin

Hybrid View

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Caner'i bonservis bedelsiz aldım sözleşmesi bitince ama canıma okudu oynadığı 4 maçta gördüğü 3 kırmızı kartla:

İlk ikisini çift sarıdan görmüştü. Cezası bittikten sonra çıktığı ilk maçta sarı kart gördü oyundan aldım, öyle yırttım. Sonraki maç oyuna sonradan aldım o da işi garantiye aldı rakibe dalarak direk gördü bu sefer kırmızıyı

Ön yargılarınızı yıkayım: top kapmayı sert yapmadım, hatta direk kırmızı kart gördüğü son maçta "Ayakta Savun" talimatı verdim takıma.

Oynadığı rol ne hocam?Çünkü iki yönlü bek oynuyorsa her maç kesin en az sarısı oluyor.Bende yanlış hatırlamıyorsam 3 kırmızı 21 sarı ile sezon bitirmişti.Kartlarının çoğunu çok önde kalıp arkasına kaçırdığı oyuncuyu yakalamaya çalışırken gördü."Ofansif Bek-Destek"e çevirdim rolünü gördüğü kart sayısında ciddi bir azalma oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Oynadığı rol ne hocam?Çünkü iki yönlü bek oynuyorsa her maç kesin en az sarısı oluyor.Bende yanlış hatırlamıyorsam 3 kırmızı 21 sarı ile sezon bitirmişti.Kartlarının çoğunu çok önde kalıp arkasına kaçırdığı oyuncuyu yakalamaya çalışırken gördü."Ofansif Bek-Destek"e çevirdim rolünü gördüğü kart sayısında ciddi bir azalma oldu.
    WB pozisyonunda İki Yönlü Bek oynatıyorum. Rolü değiştirirsem taktiğin işleyişinde sıkıntı olacak ama bir deneyeceğim dediğini. Bir önceki sezon aynı rolde oynattığım oyuncum da çok kart görüyordu.

Fabio 11 ay sakatlandı diye aldım Caner'i. Kaldı ki özellikleri sistemime çok uygun. Olmazsa sol iç orta saha pozisyonunda oynatmayı deneyeceğim. O bölgedeki oyuncumun rolü Box to Box ve Caner'e de uygun bir rol.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    WB pozisyonunda İki Yönlü Bek oynatıyorum. Rolü değiştirirsem taktiğin işleyişinde sıkıntı olacak ama bir deneyeceğim dediğini. Bir önceki sezon aynı rolde oynattığım oyuncum da çok kart görüyordu.

Fabio 11 ay sakatlandı diye aldım Caner'i. Kaldı ki özellikleri sistemime çok uygun. Olmazsa sol iç orta saha pozisyonunda oynatmayı deneyeceğim. O bölgedeki oyuncumun rolü Box to Box ve Caner'e de uygun bir rol.
    aynen iki yönlüde bendede çok kart görüyordu.bende wing back atak oynatıyordum

Mesaj Yetkileri