1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Los Baisanos - Club Deportivo Palestino

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Lige iyi başlamışsın. Medya tahmini 8. diyor ama bence şampiyonluğa oynarsın.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    kupa kötü olmuş ama lige iyi başladık
    Kupaya üzüldüm açıkçası, 3-0'dan 20 dakikada çevirilen maç daha da katladı üzüntümüzü.
    Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Lige iyi başlamışsın. Medya tahmini 8. diyor ama bence şampiyonluğa oynarsın.
    Dediğim gibi ligin kalbur üstü takımları baya üstteler. Onlarla yarışmak zor ancak 5.lik uygun olabilir.

----------

Petrobas Primera Apertura 2. Hafta | Palestino 1 - 2 O'Higgins

O'Higgins o top 4 takımdan biriydi ve kendi sahamızda ağırladık. Malasef sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Oyun olarak başa baş bir oyuncu. Onlar attıkları duran golüyle galibiyete uzandılar.

Petrobas Primera Apertura 3. Hafta | Universidad Catolica 1 - 0 Palestino

Muhteşem bir mücadele ortaya koyduk. Uni Catolica'da ligin en iyi 3. takımı olarak gösteriliyordu. Yaklaşık 55 dakikayı 9 kişi oynadık. 88. dakikada köşe vuruşundan öyle bir gol kaçırdık ki 1 puanla dönmemiz içten bile değildi. Oyuncularımızın performansı harikaydı rakibimize pozisyon vermedik diyebileceğimiz bir oyundu. Yediğimiz gol ise yine duran top. Bu konu üzerine biraz daha duracağız.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Lige alıştıkça daha iyi sonuçlar alacağını düşünüyorum. Son maçlardaki kırmızı kartlar bozmuş işi.
    Kartlarda dediğin gibi ayrı bir sıkıntı oldu. Ancak bu kartların sezonun geri kalanında rastlayacağımızı pek düşünmüyorum.
    Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Takımı pek bilmiyorum ama potansiyeli yüksek bir takımın var mağlubiyetler aldın bu sene ilk 3te olucaksındır seneyede şampiyonuz inş.
    Hele bir bakalım sezon nasıl ilerleyecek. Diğer takımların nasıl takımlar olduğu konusunda hiçbir fikrim yok. Diğer takımları gördükten sonra konumuzu daha rahat ortaya koyabiliriz.

----

Petrobas Primera Apertura 4. Hafta | Palestino 0 - 1 Deportes Iquique

Şansız bir yenilgi aldık. Daha maçın hemen başında yine duran toptan golü yedik. Ardından rakibimiz kendi yarı sahasında bekledi genel olarak ve kilidi açacak hamleleri yapamadık. 3 puan almamız gereken bir karşılaşmadan puansız ayrıldık.

Petrobas Primera Apertura 4. Hafta | Union Espanola 0 - 2 Palestino

Harika bir futbol oynadık son şampiyon karşısında. Takım savunmasını çok iyi yaptık, duran topları savunmada yaptığımız değişikler şimdilik işe yaradı. Bu sefer duran toptan golü bulan taraf biz olduk. 2. golü de attık ve çok daha fazlasını kaçırdık. En önemlisi rakibimize hiç pozisyon vermedik. Harika bir oyun gelecek adına umut verdi.

Maç sonunda ise Espanola teknik direktörü oynadığımız futbol hakkında garip sözler sarf etti. "Sadece sert oynuyorlar" diyerek bizi rahatsız etti açıkçası. Daha önce oynadığımız karşılaşmalarda gördüğümüz kırmızı kartlarda olunca ülkede adımız biraz bu yöne kaydı. Ancak zamanla geçecektir bu durum.

Petrobas Primera Apertura Puan Tablosu

İlk 5 hafta sonunda 6 puan toplayabildik. Kaybettiğimiz 3 takımdan 2'si ilk 3 sırada, yendiğimiz 2 takımsa son 3 sırada. Deportes'i yenmemiz gerekirdi ancak şansız bir karşılşma olarak niteleyebiliriz onu. Genelde rakiplerimize baktığımızda Cobresal ve Deportes takımları hariç bizden daha iyi takımlardı. O takımları şöyle niteleyebiliriz, bizim oyuncuların potansiyelli halleri onların bugünkü durumlarıydı. Ancak son Espanola maçındaki futbol beni memnun etti ve gelecek adına umutlu hale getirdi.

Mesaj Yetkileri