Dortmund'u haşat etmişsin resmen tebrik ederim![]()
Teşekkürler.Kalede Weidenfeller yerine Leno oynasaydı belki bu kadar gol atamazdık
Spor Toto Süper Lig 16. Hafta
Şampiyonlar Liginde 1.Turdaki rakibimiz Manchester United
3 senedir gruptan çıkıyoruz ama daha ilk turdan çok zor rakipler geliyor.Kazanmak için çıkacağız ilk defa karşılacağız teknik direktörleri Bielsa.
United zor rakip![]()
Kupa grubundan çıkarsın Manu yu evimizde 2 farkla gol yemeden yenersek geçeriz turu hadi bakalım
bu sene turluyalım artık hocam inanıyoruz
United zor rakipte o grup ne arkadaş 4 büyüklere özel mi açmışlar napmışlar![]()
Manu yu da elerizbu güçde
Kırmızı Şeytanlara bir fırtınayı göster bakalım dostum![]()
İnşallah yeneriz hocam daha maça çok var transfer dönemi vs Manu yu yakın takibe alacağım en az bir maçına da izlemeye gideceğim
Şimdiye kadar şanslı gruplara düşüyorduk bu sefer biraz şansız olduk ama çıkarız gruptan diye düşünüyorum
Bizim kadro kalitemiz fazla iyi değil ama taktik tutarsa Manu yu da yenebiliriz.
İnşallah göstereceğiz dostum
Bu sefer şu turu geçelim
Zor karar kendisini çok aratmıyacak bir oyuncu bulabilirsen sat
Sat bence moralsiz olursa sorun çıkartır. İyi bir regen bulursun oda adem gibi olur benceBirde şuan Türk statüsünde oynayabilen bir oyuncumu Allione ?
Maaşı da çok istiyosa gönder gitsin![]()
Teklifler çok iyi, ona yakın bir oyuncu bulabilirsin bence![]()
Çok iyi para, gözümü kırpmadan, yerine oyuncu bulabilecek miyim demeden satardım![]()
Regeni beğendim kupada da iyiyiz
Regen güzel ilk 11 verirsen bir ik seneye deli bişey olacak gibi duruyor kupa da da iyiyiz. Manu maçını bekliyoruz sabırsızlıkla
Lacazzette ve Uchida güzel transferler![]()
Lacazette çok iyiymiş. Bu arada regen oyuncular için bir yama mı yükledin sende farklı gözüküyor resimleri?