Yarı Final'de 10 gol yemek acı olmuş yasağlık olsun yinede süper bir noktaya geldik ŞL'de.
Yarı Final'de 10 gol yemek acı olmuş yasağlık olsun yinede süper bir noktaya geldik ŞL'de.
Buraya kadar gelmen çok iyi olmuş, çok iyi bir gelir geldi zaten klübe, Ligi ve Kupayı alırsın diye düşünüyorum![]()
Final ne oldu![]()
2 maçta 10 gol yemen kötü olmuş aslında iyi bir kadron vardı ama yarı finalde hangi takımın geleceğini bilmediğim için al gel demiştim. Barcelona çok güçlü bir takım.![]()
Dediğin gibi Barça çok güçlüydü,Barça ya göre çok zayıf bir kadrom vardı,şöyle söylüyüm onların ilk 11 indeki en kötü oyuncusu benim en iyi oyuncumdan daha iyiydi ama yine de saldırdık ya o maçaKontra oynasak sonuç farklı olabilirdi
Barça ile hazırlık maçları yapıp ona uygun bir taktik bulmaya çalışacağım bir daha karşılaştığımızda sorun çıkmaması için.
Barça maçları için diyecek bir şey geçmiş olsundan başka. Gelecek sezon yine aynı noktalara gelelim bakalım bu sefer nasıl olacak.
Şampiyonluk için tebrik ederim. Kupayıda Barcelona almış zaten, dediğin gibi kadroları güçlüymüş.![]()
Sezon sonu takımın neredeyse yarısının sözleşmesi uzattım baya pahalıya mâl oldu, sanırım bu yüzden zarar açıklandı ama satacağım gereksiz oyuncularla Maaş ve Transfer Bütçesi olarak uçacağız
Takımın en zayıf bölgesiydi,birde zaten özellikleri buna benzeyen yedek de selim kayacı vardı iyi fiyata bunuda sattık
İlk 20 ye girdik
kariyerini bir solukta okudum bence januzajı bence almayı transfer tarzını seviyorum benimde öyle başarılar seneye inş barcayıda yenip alırsın şampiyonlar ligini
Şampiyonlar ligi için güzel bir başarı ve gelir elde etmişsin seneye alabilirsin bence bu kupayı.. Bol şans.. Ayrıca antalyaspor kariyerime de beklerim hocam..
Salihle Soner'i iyi fiyatlara satmışsın.Bu yıl kiralık giden regenleri takıma mı alacaksın yoksa yeni transferler gelecek mi?![]()
Teşekkür ederim zaman harcadığın içinŞampiyonlar liginde geçen sene beklenmedik başarı elde ettik bu senede bir sürpriz yaparız inşallah
Teşekkürler
Sağolİyi gelişmiş takıma uygun regenleri bu sene kadroda tutabilirim.Ayrıca Derik ve Pugliese gibi çok ucuza alıp kiralık gönderdiğim çok iyi oyuncular takımda direk oynayabilecek düzeye geldiler.
Salih ile Soner'i çok iyi fiyatlara satmışsın. İyi regenler var mı oyunda?
Yazılım vardı ona çalışıyordum yorum atamadım pardonOyuna gelirsek al şu Şampiyonlar ligini Janujaj reis döktürmüş
![]()
Bu kiralık gidenler ne ayak böyle![]()
Bu Derik ile Pugliese anadolu takımlarına gelir mi oyun başında ?![]()
gökhani neden kiraladın oynamıyormuydu iyi o
Yerli oyuncuları göndermişsin, sanırım onlardan iyi regen oyuncular var.![]()
Yıldız bekliyoruz yıldızz forma satışları patlasın