1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Serinin En Kotu Oyunu?!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    CM4 serinin acik ara en kotu oyunudur.

Biraz oynanabilir hale gelmesi icin yama demeye utandiklari icin "gelistirme paketi" ismi verdikleri 5 tane kocaman (o donem icin kocaman) dosya indirmek gerekliydi.

O donemdeki dusunceleri asagida okuyabilirsiniz.
    https://eksisozluk.com/championship-...-4--116651?p=9

FM 2014'te hatalar var mi? Var. Beni tek rahatsiz eden Turk takimlarinin ilerleyen sezonlarda hala dar kadrolarla oynamasi (onumuzdeki gunlerde duzeltilebilir). Onun disinda gayet egelenceli buluyorum.
    Oyunda itibar sorunu olduğundan bahsettiğinizi hatırlıyorum ve bu oyunda düzeltilmeyeceğinden. Hala devam ediyor mu bu ?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Oyunda itibar sorunu olduğundan bahsettiğinizi hatırlıyorum ve bu oyunda düzeltilmeyeceğinden. Hala devam ediyor mu bu ?
    Bunu su anda sorun olarak dusunmuyorum. Daha iyi olabilir ama oyundan zevk almayi engelleyecek bir sorun degil bence.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Böyle demek FM 14 için çok ağır olur. Geçen gün FM 13 oynuyordum aradaki farkı çok daha iyi anladım. Yapılan değişikliklere alıştığımdan fark edemiyordum artık ama olumlu anlamda birçok değişiklik var. Son güncellemelerle ilk baştaki sorunları da hallettiler zannımca.

Tek sorun transfer gibi gözüküyor. İlerleyen yıllarda Bayern, PSG vs. çok iyi transferler yaparken diğer büyük takımlar uyuyor resmen. Barcelona 3 yıl boyunca sadece genç aldı hiç yıldız oyuncu almadı şu an sürünüyor. Herkes yaşlandı takımda. Keza Dortmund da öyle Reus'u aldım onlardan Hummels'i de yokluyorum ama onların yerine garip oyuncular alıyorlar, yerlerini dolduracak gibi değiller. Bunlar böyle iken küçük takımları, süper ligi vs. söylemiyorum bile.

Mesaj Yetkileri