1 ile 30 arası toplam 88 sonuç

Konu: Akrepler Yolda - Antalyaspor (İlk Sezon UEFA)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Başarılar. Akreplerle güzel bir dönem yaşamıştım. Umarım sende başarılarla söz ettirirsin Akreplerden

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Ligde daha iyi bir performans bekliyordum,gelecek maçlarda daha güzel sonuçlar gelir inşallah.
    Açıkcası bende lig de daha iyi bir performans bekliyordum hocam ancak son dakika gollerine engel olamadım. Ve duran top sıkıntımız var şu an.

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Başarılar. Akreplerle güzel bir dönem yaşamıştım. Umarım sende başarılarla söz ettirirsin Akreplerden
    İnşallah hocam. Tavsiye ve yorumlarını eksik etmezsen sevinirim.

Fixtür Ve Sonuçlar

Erganispor - Antalyaspor

Açıklama : Zayıf rakibimizi eleyerek Ziraat Türkiye Kupası 3. Ön Eleme Turu oynamaya hak kazandık.

Eskişehirspor - Antalyaspor

Açıklama : İyi oynadığımız bir maçta yine son dakikalar da ve yine duran top organizasyonundan gol yiyerek 2 puanı Eskişehir' de bıraktık.

Gaziantepspor - Antalyaspor

Açıklama : Aslında maçın hakkı beraberlikti diye düşünüyorum. Ortada olan bir maçtı ve önümüze gelen fırsatları iyi değerlendiremedik Kanatlardan gelen ataklarla 2 gol yedik. Üst üste 2. deplasman maçından sadece 1 puan ile Antalya'ya dönüyoruz.

Antalyaspor - Aksihisar Belediye Spor

Açıklama : 2 deplasman maçından 1 puan ile döndükten sonra evimizde Akikoları ağırladık ve ilk yarıda bulduğumuz 2 gol ile ilk devreyi rahat kapadık ve maçı 3-0 aldık. Genel olarak maçta üstünlüğümüz vardı ve Galatasaray deplasmanı öncesi bizim için moral dolu bir maç oldu.

Galatasaray - Antalyaspor

Açıklama :Ağır bir yenilgi aldık bir şey söylemeye gerek yok bu durumda. Zuculini'nin kırmızı kartı oyunumuzu aşırı derecede etkiledi ve Burak Yılmaz'ın gollerine engel olamadık.

Altınordu - Antalyaspor

Açıklama :5-1 lik Galatasaray yenilgisinden sonra moraller alt-üst oldu ve yedek ağırlıklı çıktığımız ve daha doğrusu küçümsediğimiz rakip bize çelme taktı ve kupaya erken veda ettik.

Antalyaspor - Bursaspor

Açıklama :Kupaya veda ettikten sonra elimizde kalan lig ve olabildiğince üst sıralara tırmanmak. O yüzden güzel bir 3 puan Bursaspordan.

Trabzonspor - Antalyaspor

Açıklama : İlk golü yedikten sonra kendimize geldik ve taktik değişikliği ile oyuna yeniden asıldık ve bulduğumuz golle oyuna ortak olduk. Ardından "Zalimin Zulmü Tita" nın skoru belirleyen golüyle zorlu deplasmandan 3 puanla döndük.

Antalyaspor - Sparta Prague

Açıklama : Milli Takım maçları dolayısıyla lige verilen arada boş durmadık ve Çeklerin saygın ekibi Sparta Prague ile bir hazırlık maçı gerçekleştirdik. Maçı her ne kadar kazansak da oynanan sert futbol 2. yarıda bütün oyuncularımızı değiştirmemizi sağladı.

Antalyaspor - Kayseri Erciyesspor

Açıklama : Tita'nın harika oynadığı bu maçta Kayseri engelini 2 golle geçtik ve hanemize 3 puan yazdırdık.

Karabükspor - Antalyaspor

Açıklama : Karabük deplasmanından 3 puan ı 1 gol ile aldık.

Antalyaspor - Gençlerbirliği

Açıklama : Geriye düştüğümüz maçta 4 gol ile maçı tamamladık ve 3 puanı söke söke aldık. Oyuncumuz Tita'nın sakatlanması moralleri bozmuş durumda.

Konyaspor - Antalyaspor

Açıklama : Konya deplasmanında maça sanki 1-0 önde başladık ve 3-0 gibi net skorla evimize döndük. Ancak Wederson'un sakatlığı canımızı sıktı..

Antalyaspor - Çaykur Rizespor

Açıklama : Fenerbahçe maçı öncesi güzel bir 3 puan aldık ve rakibimize göz dağı vermiş olduk güzel formumuzla.

Fenerbahçe - Antalyaspor

Açıklama : Güzel giden formumuzu koruduk ve Fenerbahçe deplasmanında harika bir 3 puan aldık ve lig için umutlanmaya başladık.

Lig Tablosu

Sonraki 5 Maçımız

Mesaj Yetkileri