1 ile 30 arası toplam 88 sonuç

Konu: Akrepler Yolda - Antalyaspor (İlk Sezon UEFA)

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Başarılar hocam uçur bizi avrupaya

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    ligi toparlamışsın kupadan erken elenmişsin ama şampiyonlar ligi şansın var umarım gidebilirsin baya bir para getirir sana şampiyonlar ligi
    Şampiyonlar Ligine gitsek güzel gelir edecektik ama malesef olmadı hocam

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Transferler gayet güzel lig de karışmış biraz benim kariyerin ilk haftaları gibi ama ikinci devre de aynı şekilde gidersen minimum puan kaybıyla şampiyonluk gelir gibi düşünüyorum başarılar
    Zamansız ve beklenmedik puan kayıpları engel oldu hocam..

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Başarılar hocam uçur bizi avrupaya
    Bu sene avrupadayız hocam şampiyonlar ligini kıl payı kaçırdık

Fixtür Ve Sonuçlar

Açıklama : Aslında ligi orta sıralarda bitirmeyi tahmin ediyordum. Ve ilk yılın sonunda oynadığımız güzel futbol ve Şampiyonlar Ligini kıl payı kaçırmamız, Uefa Avrupa Liginde mücadele edecek olmamız gurur veriyor bize. Zamansız puan kayıpları yaşadık ve o puanları mumla arıyoruz Şampiyonlar Ligi için. Olmadı. Sonraki sene inşallah. Yediğimiz gollerin bir çoğu kaleci hatası. Acilen kaleci transferi yapmam gerek. Transferlerimiz genç ve ileriye yatırım şeklinde transferler olacaktır. Ayrıca alt yapıdan yetişmiş oyuncular a öncelik verilecek. Emrah Başsan gibi.

Alt yapıdan yetişen oyuncumuz Emrah Başsan'ın Yılın Oyuncusu ödülüne layık görülmesi kendisini olduğu kadar bizleri de çok sevindirdi.

Bu sene takımımızı sırtlayan ve gol yükünü çeken Lamine Diarra

Takımlarının beklenmedik şekilde Avrupa'ya gitmesi ve Ligde kimsenin beklemediği bir performans sergilenmesinin ardından taraftar sokaklara döküldü.

Ligin bitmesinin ardından Antalyaspor Kulübü Taraftarlarla Akdeniz Üniversitesi Stadyumunda bulışma kararı aldı ve tüm Antalyaspor taraftarlarına ücretsiz katılım sağlandı. Futbolcular ve taraftarlar arasında ki yakın ve sıcak ilişkiler görenleri mest etti.

Mesaj Yetkileri