Allah ailesine sabir, bizim milletimize de biraz akil versin. Bu kadar gazla calisan, kin nefret dolu, birbiriyle uğraşmaktan dünyaya acilamayan bir imparatorluk varisi millet yoktur herhalde.
Allah ailesine sabir, bizim milletimize de biraz akil versin. Bu kadar gazla calisan, kin nefret dolu, birbiriyle uğraşmaktan dünyaya acilamayan bir imparatorluk varisi millet yoktur herhalde.
kimse yanlış anlamasında,
bu çocuk 200 küsür gündür yoğun bakımda yattı.dün sorsam adını bilmeyen insanlar bugün kalkmışlar ağıt yakıp adına şiirler yazıyorlar berkin'in..İbrahim Tatlıses kafasından Keleşle vurulmasına rağmen hayata döndürüldü.Sanal Alemde ve Sosyal medyada bu kadar yaygara koparan insanlar 200 küsür gündür icraat yapsalardı çocuk belki de ölmeyecekti..
Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun.
Cahilliğinin kurbanı oldu.
.............Paralel Devletten Taziye Mesajı;
Sağduyu ve uzlaşıyla örgülenmesi gereken devlet aklının öfke ve kine mağlub olduğu zor günler geçirmekteyiz. Bu nefret atmosferi, toplumun muhtaç olduğu sevgi, sükunet ve birbirini anlama çabasını ortadan kaldırmakta; yukarıdan aşağıya doğru çatışmacı bir üslubu telkin etmektedir. Bir AVM inadıyla başlayan hadiseler teskin edileceğine kutuplaştırıcı bir dille körüklenmiş ve bugüne kadar bir çok gencimizin hayatını kaybetmesine sebep olmuştur. 15 yaşındaki küçük Berkin Elvan, bu atmosferin son kurbanı.
Elvan ailesine ve yakınlarına başsağlığı diler, bugüne kadar pek çok acıyla dağidâr olmuş ama temkin ve teyakkuzunu korumayı başarmış alevi kardeşlerimize sabrı cemil niyaz ederim.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
CEM TV'DEN AÇIKLAMA
Cem TV Ailesi olarak Berkin Elvan’ın ailesinin acısını paylaşıyor ve müzik eğlence programlarımıza 2 gün ara verdiğimizi bütün kamuoyu ile paylaşıyoruz.
Tüm Türkiye’nin başı sağ olsun..............İngiliz sendika temsilcisi: 'Bize direnmeyi öğretin'
BBC Türkçe'den Emre Bal, Trafalgar Meydanı'nda toplanan grubun basın açıklaması yaptıktan sonra Başbakanlık binasına doğru yürüyüşe geçeceğini aktardı.
Şeref İşler de Sendikalar ve Sosyalistler Koalisyonu (TUSC) Harringay temsilcisinin yaptığı konuşmada "Gezi'deki gibi direniş istiyoruz. Mücadele ettiniz. Sizin, bize nasıl mücadele edileceğini göstermeniz lazım, çünkü İngiliz işçiler çok sessiz. Gezi Londra'ya gelmeli" dedi.
Temsilci konuşmasın Türkçe "Her yer Taksim her yer direniş" sözleriyle sonlandırdı.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bu arada Araplar Kurtuluş Savaşında değil 1. Dünya Savaşında Bağımsızlık vaadiyle İngilizlere yardım etmiştir. Nitekim yardımlarının karşılığında İngiliz mandaterliğinde harita üzerinde cetvelle çizilen yeni topraklara sahip olmuşlardır.
Bugün çocuklar aç çocuklar geleceksiz çocuklar eğitimsiz bir şekilde büyüyor. Cahillik bu ülkenin en büyük sorunu. Cahil cahili yetiştiriyor ve ülkeyi yine bu cehalet içinde kalmış zihniyet yönetiyor. En baştakinden dip muhalefetine kadar. Mesele bir çocuğun hayatını kaybetmiş olması değil her gün milyonlarca insan doğar ve ölür. Mühim olan bir toplumun şahsiyetinin geleceğinin ve eğitiminin ölmüş olmasıdır. Bu durum beraberinde ölümü getirir. Gözlerin açık olmasının bu bakımdan önemi yok.
Allah rahmet eylesin ne diyelim.
...
Neyse ya da kimseyle polemiğe girmeye gerek yok ...
Annesi zaten katilin kim olduğunu belirtmiş ki tüm Türkiye de bunu biliyor ..
Allah rahmet eylesin ..
Last edited by resoag : 12.Mart.2014 at 12:19 Reason: Tartışma Olmasını İstemedim
bu ekmek olayı tamamen uydurmaca.
Çocuk okmeydanında oturuyor.
Taksimde yaralanıyor.
Ekmek almaya Okmeydanından Taksimemi gitmiş yani şimdİ ?
Tamamen uydurmasyon.
ayrıca Videoları felan Var. KCK lehine yapılan gösterilerde halay çekiyor felan..Yaşı daha 15..ben o yaştayken Sokaktan dışarı çıkamıyordum.Çocuk maşallah Terör Örgütü Propagandası bile yapıyor.
Onun beynine girip kafasını yıkayanlar utansın.
Anne babasıda en az katilleri kadar suçludur gözümde.
Allah günahlarını affetsin.
Bizim milletimiz böyle olaylara hayal ürünü katmayı pek bir seviyor zaten. Alttaki fotoğrafı bende dün gördüm ki zaten ekmek alma olayı falan bana hikaye geliyordu.
Ortada bir vicdansızlık var zaten bu çocuk orda tomaya taş atan birisi dahi olsa bu muammeleyi görmemeli. Yaşı kaç başı kaç sen bir çocuğun canına kast ediyorsun.
Yalnız o ekmek olayları olsun, bu milletin bir anda Berkin Elvan adını ezberlemesi olsun bana tamamen olaylara kör bir açıyla bakmasından dolayı yapmacık geliyor.
Ben bu çocuğun katilinin adını vermeyeceğim herkes bu adı zaten biliyor ama tek demek istediğim şey bu çocuk ekmek almaya giderken vurulmuş diye değil bu yaşta böyle bir muammele görmüş diye benimseniyor.
Bırakın bu ekmek alma şeylerini falan. Çocuk bildiğin direnişin içinde imiş.
Bu çocuğun katili benim gözümde de halkın gözünde de birdir zaten.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Öncelikle Allah rahmet eylesin ailesine ve yakınlarına sabır versin.
Gezi parkı olaylarını desteklemeyen biri olarak bu tür bir olayın yaşanması her ne kadar üzücü gelsede elimizden yapabileceğimiz birşey yok. Ekmek alma veya başka bir türlü birşey olduğunu inanmıyorum. Gezi Parkı olaylarında polis ile çatışma sırasında olan olmuş ve Berkin komaya girmiş. Nereden bakarsanız bakın makinaya bağlı olan bir çocuk kaç gündür, aydır yoğum bakımda ve neredeyse burada ağıt yakanların çoğu adlarını bile bilmiyorlardır eminim.
Sosyal medya'da gördüğüm kadarıyla 2 taraf olarak yine karşı karşıya gelmişler. Kimisi rahmet eylesin derken kimisi iy iki gitmiş tarzında yorum bulunuyor. Ölünün arkasından konuşmak olmaz ama eğer bu ölümü şu seçim işlerine alet edecek parti var bu yürüyen insanlar onlara bir bakmalı derim.
Yürüyüş yapıp polis ile karşı karşıya gelmek ise yeni ölümler doğurur. Bunu yapmak yerine herkes belirli bir yerde buluşup herkes dinine göre inançlarına göre dua etsin derim. En temiz eylem ve sakıncasız eylem bu olur. Hiç yoksa ölünün arkasından yapabileceğimiz tek şey bu!
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
o tablo varya, elinde sapan fotoğrafı.
gurur duyun o fotoğrafla. tomaya karşı sapan. var mı o yürek sizde?
ister ekmek almaya gitsin, ister sapanla hakkını aramaya gitsin. 15 yaşındaki çocuğu sırf protesto hakkını kullanıyor diye, hakkını istiyor diye yaralayıp öldürmek arkasından gülmek iyi olmuş demek hiç bir ideolojiye, insanlığa sığmaz. iki türlüde savunamazsınız bu yapılanı.
insanlıktan çıkmışsınız. vicdanınızı kaybetmişsiniz.
o fotoğrafları paylaşıp yapılana destek çıkmaya devam edin ama olurda bir gün sizin çocuğunuzda berkin gibi ölürse o zaman anlarsınız olanların ne derece insanlık dışı olduğunu.
öncelikle şunu belirteyim,kimseyle ikili tartışmaya girmek için yazmıyorum bunları....
Allah ölen kardeşimize rahmet eylesin ve günahlarını bağışlasın... Bu işte sorumlu olan sağcı ,solcu ,hükümet yanlısı ya da karşıtı kim varsa bu çocuğun hakkına girmiştir.Burası muhakkak...
Fakat yaşananlar acı gerçekleri değiştirmez... Dün gerçekleşen bu ölüm yine bir kesim için sokağa dökülme bahanesi olmuş durumda. Diyeceksiniz ki küçük bir yavru öldü ve bunun sorumlularına haddini bildirmeye döküldüler... Dün gece sokağa dökülenler şehit cenazelerinde de aynı hassasiyeti gösteriyorlarsa diyecek sözüm yok ! Eş zamanlı olarak hemen hemen çoğu ilde sokağa dökülmüş...
Nasıl ki gezide mesele 1 ağaç değilse , bunda da bu delikanlının ölmesi değil.... Herşeyi siyasete araç olarak kullanmaya başlayan siyasi iradeler var. Bu iradeler içerisinde hem ana muhalefet hem de mevcut iktidar partisi var maalesef... Yazık... Gerçekten çok yazık...
Ekmek almaya gitti falan hikayeleri zaten uydurma ama cidden buna inananlar varsa da o zaman tüm ses kayıtlarına rağmen hırsızlığa inanmayanları suçlamasınlar![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bir kere bilgi yanlışınız var. Berkin Taksim'de değil Okmeydanı'nda vuruldu, evinin yakınlarında. 2.si evden çıkarken ekmek almaya gittiği söyleniyor ki olması muhtemel bir olay, hem hikayeye falan bağlamayın. Şimdi gelelim diğer konuya. Yok DHKP-C, yok PKK yok KCK diye kimse bahane sunmasın. Çocuk yahu çocuk anlayabiliyor musunuz ÇOCUK. Direniyorsa dalın anasını satıyım demi kim olduğu ne olduğu önemli değil. Gaz kapsüllerini kafaya nişan alarak atan polis bu çocuktan daha masum. Ülkeyi "sıfırlayan" adamlar bu çocuktan daha masum. Çünkü bu çocuk elinde sapanla direndi değil mi. Hastahane bahçesine gaz atan polis daha masum, o hastahane bahçesinde gaz fişeğine "kafa atıp" yaralanan kadın suçlu zaten.
Biz de direndik beyler, oradaki 2-3 ağaç kesilmesin diye bizde direndik günlerce, polisin canice hareketlerini hepimiz gördük, yazdığı tarihi hepimiz gördük, yaşadık. Devletin başındakilerinin yaptıklarını, söylediklerini hepimiz gördük, duyduk. Bunca şeye rağmen hala çocuk şu örgütün gösterisinde halay çekmiş, yok sapanla mı ekmek alıyormuş, yok vıdı yok bıdı diye konuşuyorsunuz. Tamam eyvallah böyle düşünüyor olabilirsiniz ama şu günlerde konuşmayın bari, duyarlı olun biraz bari, Allah rahmet eylesin diyin ve susun, ölen insan bir ÇOCUK yahu 14 yaşında bir ÇOCUK. Yapmayın Ali'nin, Ethem'in, Berkin'in cinayetlerini direnişteydiler diye meşrulaştırmayın, bir düşünün 15-25 yaş arası milyonlarca genç neden sokaktaydılar, sorgulayın. Hepsini geçtim susun arkadaş susun en azından cenazelerin olduğu günlerde susun. 16 kilonun ağırlığını taşıyamayacağımız günlerde susun, LÜTFEN.
İçimi döktüm, rahatladım mı hayır, daha çok sinirlendim, bazı insanların düşüncelerini değiştiremeyeceğimi de çok iyi biliyorum ancak belki bir ışık yanar da birazcık olanları sorgulamaya başlarsınız. Bundan sonra da bu konuda ne yazılacağı hiç umrumda değil açıkcası, forumda yönetici olarak da daha sakin olmam gerektiğinin de farkındayım ancak bir yere kadar dayanabildim, kusura bakmayın.
Screw you guys, I'm goin' home
Kardeşim yanlış konuşuyorsun yok o yürek var mı sizde felan.bunlar boş muhabbetler.Ortam germekten başka birşeye de yaramaz bu yazdıkların.
Yüreğin kimde olduğunu sen bilemezsin.
15 yaşındaki çocuğun aklına girmişler hertürlü pisliği yaptırmışlar bağrı yanan anası babası olmuş, sen kalkmış o yürek bu yürek konuşuyorsun.Ne iş yaradı o yürekk söyle bakalım ?
İnsanlıktan çıkanlar bu çocuğu bu yola sevkedenler ve milleti gaza getirip polis ile çatışmaya sokanlardır.
Protesto hakkı her insanın illaki vardır ama Polise Terör örgütü gibi saldırırsan kafana yersin Fişeği oturursun.Bu olayı doğuda yıllardır yapıyorlar.Orada yapılanın adı TERÖR oluyor, İstanbulda oluyor adı Ekmek Almaya Giden Çocuk öldü oluyor.
Cahillik başa bela..
Bir oluşum mevcut bu ülkede ve bu oluşum her olan olayı daha acı duruma dönüştürerek bir kaos ortamı yaratmakta.
O oluşum da bu çocuğun katilleri arasında, en az o emri veren kadar onların da suçu var.
Bu ekmek olayını kim çıkardı bilmiyorum ama çıkaran çok yanlış anlamış olayı. Bu çocuk direnişte öldü dense biz üzülmeyecek miyiz?
Ya da bu emri verenleri sorgulamayacak mıyız? Ne olmuş kocaman bir araca 2 tane taş salladıysa bu onun canını alabileceğin anlamına mı geliyor?
Benim sitemim tamamen bu ekmek olaylarını ortaya çıkaran sosyal ağdaki bir grup kişilere. Ortada ölen bir çocuk var mesele bu durumu daha fazla başka şeyler ekleyerek bulandırmaya çalışmayın.
Maalesef bu ülkede bir çocuk öldü diye gerçekten üzülen de var, bunu kullanıp durumu daha bulanıklaştırıp insanların kafalarını yıkayanlar da var.
Söylemek istediklerimi anlayanlar durumda AKP'yi savunmadığımı falan görürler zaten bu işte bir suçlu varsa onlardır.
Her neyse daha fazla konuşmaya gerek yok.Allah rahmet eylesin.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Yapma gözünü seveyim dostum. Sapanla 2 taş attı diye bu çocuğun öldürülmesini bu kadar basit kılma.
15 yaşında bir çocuğun kafasına gaz kapsülü atmanın doğuda da batıda da adı aynıdır ''Katliam/Cinayet'' sen ister kendi açından bak, ister bizim açımızdan.
Herkesin direnme hakkı var, herkesin bir söz söyleme hakkı var. Bizim ülkemizde bunlar elinden alınıyor insanların.
15 yaşındaki bir çocuğun öldürülmesi ne olursa olsun açıklanamaz.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Söylediğin her şeyin altına imzamı atarım , bu ülkede ADALET sadece SARAYLARIN ÜZERLERİNDE yazılır.
O kadar paranın evde -pardon ayakkabı kutularında- ne işi vardı diyemeyenler 15 yaşındaki çocuğun orada ne işi var diye soruyor.
Komedi gibi su testisi benzetmesi yapanlar var , Bunu düşmanıma bile demem ya ben EVLAT acısı ne demek bilen var mı ?
Son iki yazda iki tane arkadaşımı kaybettim ve ikisinin de cenazelerini gördüm , ikisinin de ailelerini gördüm ...
Şimdi kimse gelip de ne bu kardeşimizi ne de Türkiye'nin uyanmasını isteyenlere laf edemez, etmemeli ...
ölüm her yerde var.
kazası var siyaseti var, var oğlu var.
daha ne ölümler oldu yine olacak.
fakat her bu tarz bir ölümde yeniden görüyoruz ki demokrasi anlayışı bu toprakların insanlarına fazla geliyor, aşırı geliyor.
çünkü işte bu tarz ölümlerden sonra forumda bile yukarıdaki bazı yorumları görebiliyoruz.
forum dediğin şey sokağın yansıması.
işte sokak da böyle, gerçekten hala iktidarı içtenlikle savunan insanlar var. berkin öldü diye savunmasınlar demiyorum. böyle ölümler bu görüşleri görmemizi sağlıyor işte.
gelelim başta söylediğim demokrasi muhabbetine,
berkin öldü ölmedi çok önemli değil hepimiz ölebiliriz. herhangi bir şekilde ölebiliriz. dramatik bir şekilde ölebiliriz. Fakat şunu söyleyen kişinin desteklendiği bir toplumda yaşamış olduğumuz gerçeği hiçbir türlü değişmeyecek.* Çünkü böyle yaşamaktan gerçekten memnun olan insanlar var. Ben nasıl memnun değilsem onlar da memnun. yapacak bir şey yok.
Kul hakkı yememiş her ölünün mekanı cennet olsun.
*Ya kardeşim biz yasa yapan yeriz, gerekirse hangi yasa yapılıyorsa onu yapar, sizin yaptığınızı suç olmaktan çıkarırız.
evet, cahillik başa bela pirim.
susmaya, ağzınızı kapatıp oturmaya devam edin.
polisin başçalan yetkisiyle halkına terör örgütü gibi saldırması oldukça doğal oldu zaten son 12 yıldır.
kafaya fişek yiyeceğiz korkusuyla susmaya evinizde oturmaya devam edin.
ama unutma hak verilmez alınır. ülke bizim, halkın. tek bir adama ait değil. 70 milyon bir adamın beyninden geçen, ağzından çıkan fikirlerle yaşamaya mahkum değildir. aklının bir tarafına sok.
19 yaşındaki, 15 yaşındaki çocukları yetki ile öldüren polis teşlikatı, terör örgütünden farksızdır.
Bozuk saat bile doğruyu gösterir derlerdi de inanmazdım ...
Benden 1 yaş küçük bir çocuk öldü ve kimse benden bunu kaldırmamı beklemesin , onun yerinde ben veya sen de olabilirdin hocam , lütfen yorumları yaparken bunu dikkate alsak ; fikir özgürlüğü var o ayrı konu ama sonuçta saygı diye bir kavram da var..
Bismillah daha 15 yaşındaki çocuk için sen bunu diyorsan zaten mevzu kapanması gerekiyor.
Eğer bir anne baba ben oğlumu ekmek almaya gönderdim diyip bu işten sıyrılıyorsa kimse kusura bakmasın bu çocuk pisi pisine ölmüştür. Hiç kimsede burda kalkıp hikaye anlatmasın ben 15 yaşında akşam ezanı okunmadan evime girsem annemden dayak yerdim, elimde sapanla benim canım yandığında koşa koşa yardım istemeye gidecek olan polise sapanla taştır vs. birşey atmazdım yapmazdım bizim kanımızda böyle birşey yok.
Eğer ki bu çocuk elinde sapanla benim ülkemdeki güvenlik görevlime taş atıyorsa daha yaşı 15'se ben bunun altında bir şey aramazsam kendimde suç bulurum.
Forumda siyasi tartışmalar yasak diye biliyorum. O yüzden Berkin'e "Allah rahmet eylesin" demek yeterli bu başlık altında. Siyasi görüşlerinizi başka yerde belirtin. Bizimde söyleyecek sözümüz var ama yazmıyoruz. Kurallara uyun.
Allah rahmet eylesin. Ailesi için çok zor bir durum. Umarım katilleri bir gün hesap verir.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
eğer benim ülkemde 15 yaşındaki çocuk bir güvenlik görevlisine taş atıyorsa bunun sorumlusu 15 yaşındaki çocuk mudur yoksa güvenlik görevlisi midir?
bunu da biraz düşünmek lazım bence.
kısa yoldan düz mantık siyaset kolay. polis ne devlet, polise taş atmak devlete taş atmak, yani terorist.
Not: siyasete fazla girmemek için mesajımı düzenledim.
Siz İstediğiniz şekilde düşünün İstediğiniz şekilde yazın gençler..
Bu işler sizin bildiğiniz gibi Tesadüf Eseri olmuyor genelde..
Planlı ve Programlı şekilde oluyor.
15 yaşında PKK Sempatizanı çocuk öldü diye Ülkeyi ayağa kaldırdılar..Allah Rahmet Eylesin yine söylüyorum.Suç Onun değil Onu bu yola Sokan ve En az Onlar Kadar ANNE ve BABA'sınındır.
Lakin kaç gündür Şehitlerimiz var hanginiz 2 satır yazı yazdınız.
veya Küçükçekmecede Halk Otobüsünde Molotof ile yanarak can veren Serap Eser için hanginiz Ayaklandınız.
Şimdi Boş boş konuşmayın o yüzden.
Ben AKP'li değilim.AKP 'yi tutmuyorum OY'da vermicem.Ama Gözümde KÖR değil Çok Şükür.
Medyanın yönlendirmesiyle YÖN alacak kadarda CAHİL değilim Elhamdüriillah![]()
Hocam bazıları yıllardır dini kullanır bazıları da taraf oldukları eylem sırasında ölen çocuğu kullanır, burada kullanma işine hiç girmeyelim. Herkes birşeyleri kullanıyor çünkü. Burada dikkat edilmesi gereken olay polisin komaya sokacak kadar, insanı öldürecek kadar dengesiz müdahalesidir.
Olayları çok takip etmediğim için ölen çocuğun adını bende iki gündür sosyal medyadan ve haberlerden öğrendim ancak bu birşeyi değiştirmez, polisin bu orantısız güç kullanmasını şiddetle kınıyorum. Allah rahmet eylesin ölen kardeşimize, yakınlarına sabır versin.
Burak
O yaşta bir çocuğun bu eylemlere girmesi ne kadar yanlışsa , polisin yaptıkları da o kadar yanlış. Benim babam polis ve o nedenle onların düşüncelerini çok daha iyi biliyorum.Emin olun polislerin çoğu bu ölümlerden zevk alıyor , o tazyikli suları sıkarken biber gazlarını atarken zevk için at deseler onu bile yapabilecek insanlar. Yani polis çocuğu olarak söylüyorum kimse bana polisi savunmasın.
Belki çocuk terör sempatizanıdır vs. ama ülke hakkını aradığı bir eylemde kaybetti Berkin'i önemli olan da bu. Müslümanların canından çok türklerin canının değerli sayıldığı bir ülkede yaşarız inşallah bir gün.
Bu arada bu yaşta çocuğun aklına girmeden , böyle şeyler yapılacağını düşünmüyorum. 14 yaşındaki bir çocuk bu kadar tehlikeli bir eyleme gidiyorsa bence tüm bunlar kadar anne-babası da suçludur. Ne kadar konuşsak boş artık Allah rahmet eylesin.
Bu kadar yürüyüşün , sokağa dökülmenin de abartıldığını düşünüyorum. Şehitler için kimse dökülmedi sokağa demeleri doğru ama bu kişilerin de bu kadar şehite sebep olan partiye oy atmaları ayrı bir garip.. Kısaca herkes bir şeyleri kullanıyor aslında pek kimsenin bu olayı o kadar önemsediğini düşünmüyorum
ben de tamamen aynı fikirdeyim....
burak zaten ben de seninle aynı fikirdeyim.yıllardır başörtüsünü ya da dini duyguları istismar ederek kullanarak oy toplayan siyasi iradeye sen ne kadar karşıysan emin ol ben de en az senin kadar karşıyım... bu ülkede böylesine ucuz siyaset yapıldıkça daha çok canlar yanar....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc