1 ile 30 arası toplam 89 sonuç

Konu: Büyük Türkiye Yaması - affluence

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    mugla

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=119606

Bu sorunla karşılaşan var mı? 3. Lig'de değilde özellikle Amatör liglerde yedek takım kadrosu olmadığı için profesyonel liglerde de olmuyor. Yedek takım maçlarını ana kadromla yapıyorum. Bunuda geçtim ana ligde aldığım kupalarda müzeme eklenmiyor ve 2. olan takıma gidiyor şampiynluklar.
    1- Öncelikle hangi ligde, hangi takımla şampiyon oldun? (Eğer play-off'lu bir ligde isen şampiyonluk ünvanı play-off şampiyonunun oluyor. bal veya süper amatör böyle.)
    2- Yedek takımın olması için en az 2. lig'de olup katılım sorusunu yanıtlaman gerekli.
    3- Kadronda yedek ligine yetecek kadar oyuncu olmalı ve hangi oyuncunun hangi kadroda oynayacağını belirlemen gerekli.
    4- herhangi bir hata ile karşılaşmamak için oyunu en son sürüme güncelle ve yamanın son versiyonu ile yeni bir oyun aç.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by affluence View Post
    1- Öncelikle hangi ligde, hangi takımla şampiyon oldun? (Eğer play-off'lu bir ligde isen şampiyonluk ünvanı play-off şampiyonunun oluyor. bal veya süper amatör böyle.)
    2- Yedek takımın olması için en az 2. lig'de olup katılım sorusunu yanıtlaman gerekli.
    3- Kadronda yedek ligine yetecek kadar oyuncu olmalı ve hangi oyuncunun hangi kadroda oynayacağını belirlemen gerekli.
    4- herhangi bir hata ile karşılaşmamak için oyunu en son sürüme güncelle ve yamanın son versiyonu ile yeni bir oyun aç.
    İstanbul Süper Amatör'de Küçükçekmecespor ile başladım. 3. lige kadar herhangi bir sorun yoktu fakat 2. Lig ve PTT Birinci Lig'de ki şampiyonluklarım kulübe verilmedi. Birde yedekler maçını as takımım yapıyordu.

Mesaj Yetkileri