1 ile 30 arası toplam 422 sonuç

Konu: Küçükçekmecespor A.Ş - Süper Amatör'den Süper Lig'e Çıkış Öyküsü ( 7. Sezon )

Hybrid View

1. Default

Bence iyi bi performansın var şu ana kadar. Bu sezon ligde kalacağını, gelecek sezonda nokta transferlerle iddiali duruma geleceğini düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Pedro View Post
    Amatör kümeden beri takip ediyorum hocam, ancak yeni üye oldum, müthiş bir iş çıkarıyorsun amatör bir takımla, bütçeni çok isabetli kullandın hep, seneye TR kupası, daha sonra da seri şampiyonluklar ve Avrupa başarısı istiyoruz senden, takipteyim
    Takip ettiğin için teşekkür ederim. Dediğin gibi verilen bütçeyi en iyi şekilde kullanmaya çalıştık ve geçmiş sezonlarda da yaptığımız transferlerden verim aldık. Vakit kaybetmeden hızlı bir şekilde yükselerek 6 yılda Süper Lig'e ulaştık. Takım en dipte olduğu için çıkmak uzun sürdü ve bu süre zarfında hakimi olduğum oyuncu kitlesininde yaş oranı arttı.

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Super Ligde basarilar, fena degiliz aslinda. Insallah biraz daha toparlanip butun sezon boyunca kume dusme tehlikesi yasamayiz
    Ligi rahat bir şekilde bititirsek çok iyi olacak. Bu yıl ligde kalmak önemli.

Quote Originally Posted by taktikteknik16 View Post
    Bence iyi bi performansın var şu ana kadar. Bu sezon ligde kalacağını, gelecek sezonda nokta transferlerle iddiali duruma geleceğini düşünüyorum.
    İnşallah, teşekkür ederim.

Mesaj Yetkileri