Gidişat müthiş, Koray süper transfer, 10 maç kala play-off hattının 15 puan önündeyiz, yani 5 maç kaybetme lüksün var, ya da daha güzel bi ihtimalle 5 maç daha kazanalım son 5 maça formalite olarak çıkalım hocamBir de kaleci Mattia Perin serbest kalıyor sanırım hocam sene sonu, ona da bi bakarsan, ben Norveç ligine getirmiştim, lakin kalemde Andre Hansen olduğundan Newcastle'a yüksek bir aylık ücretle kiralamıştım, bence kalemize ilaç olabilir, tabi norveç ligi açıksa (kapalıyken gözüküyor mu bilmiyorum) Odd'dan Andre Hansen'i kesinlikle tavsiye ederim 300-500k arası bir bonservise, iki kaleci de uzun yıllar kalemizi garantiye alabilir

Bir de kaleci Mattia Perin serbest kalıyor sanırım hocam sene sonu, ona da bi bakarsan, ben Norveç ligine getirmiştim, lakin kalemde Andre Hansen olduğundan Newcastle'a yüksek bir aylık ücretle kiralamıştım, bence kalemize ilaç olabilir, tabi norveç ligi açıksa (kapalıyken gözüküyor mu bilmiyorum) Odd'dan Andre Hansen'i kesinlikle tavsiye ederim 300-500k arası bir bonservise, iki kaleci de uzun yıllar kalemizi garantiye alabilir

Ve dediğin futbolculara kesinlikle bakacağım , önerilerin için teşekkürler dostum