Eskiden porto hersene 30 40 milyın avroya futbolcu satardı devlere sende onların yerini aldın sanırım parlatıp parlatıp satıyosun![]()
hocam naptın öyle yav156M€
![]()
Arsenal gibi takım olmuşsun valla, helal olsun.![]()
Adem'in geçmişini görebilir miyim? Yeni transferlerde güzel. Hala herşey yolunda![]()
beni al ts'ye parlatıp real madrid'e satşaka bir yana cok iyisin dostum
shaktar'ı ezmissin gibi geldi
![]()
Tebrik ederim. Shaktarın Kadrosuda iyimiş, bu sene avrupa kupasını alırsın.
Bu sezon AL gelir diye düşünüyorum![]()
Shaktar'ın kadrosu baya iyiymiş, Cavani kaç yaşına gelmiş acaba? PSG'den ayrılması çok zor çünkü.![]()
Cavani gerçekte Shaktara gelse katliam çıkar![]()
Teşekkür ederim ezdik sayılır
Teşekkürlerİlk maçta bekleri ve kalecisi cezalıydı,inşallah alırız
İnşallah Al de de kaliteli takımlar var ama yenebiliriz gibime geliyor
32 yaşında ama özellikleri hâlâ çok iyi,bu sene ucuza 8.5milyon e gelmiş ama maaşı 6.5milyon fazla bize
Yaşlanınca gelir belki diyeceğimde lucescu yaşlı oyuncu almaz heralde
Güzel galibiyet Sportingi rahat eleriz.
Hocam Sporting nasıl? Kadroları iyi mi?
Sportingi eleriz kupa da Manu ve Monaco var sana rakip olabilecek
Icerde yedigimiz 2 gol kotu olmus. Deplasmanda da 0-1 one gectikten sonra skoru koruyamamisiz. Bir sonraki sene yine deneriz![]()
Elenmek kötü olmuş. Regenler arasında parlayacağını düşündüğün biri varmı resimleri bekliyok![]()
Aynen öyle oldu ama ben farkla kazanmayı bekliyordum her ne kadar oyun lizbonu favori göstersede olmadı sağlık olsun.
Genellikle Forvet çıkıyor bu yönden kötü aslında bir sağbek yok ama Adem kadar hatta adem den daha iyi olabilecek oyuncularda var içlerinde birazdan atıyım resimlerini
Bende fenerle kariyer yapıyorum 4. sezondayım taktikler çok tutarsız A.Madridi 6-0 yendim gittim liverpool'a elendim.
Aynen katılıyorum, her taktiğin antisi var onu bulmak yapmak lazım.Bir de eski serilerde mesela fm13 de her diziliş için ayrı bir taktiğim vardı ve genellikle kazanıyordum kazanıyordum şimdi bir 4-5-1 kullanan takımı yendiğim taktikle yine 4-5-1 kullanan başka bir takıma yenilebiliyorum artık sadece diziliş önemli değil gibi çok incelemek gerekiyor sakatlık çıkmaması için bende sporting i hafife aldım ve yenildik maalesef