Böyle girmek daha zevkli![]()
Böyle girmek daha zevkli![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bahçeli zaten o cümleyi kullandı, yani oradan buradan birleştirip yapılan bir konuşma ya da montaj değildi, dudaklarını bile uygun oynatmışlar diyenler vardı, yahu uygun olacak tabi, adam o lafları söyledi zaten, eklemeyle uydurulmadı ki. =)
Neyse konumuza gelirsek, zaten bu paylaşılan konuşmalar vs vs, inanmak isteyen inanıyor, istemeyen inanmıyor. Acaba var mı böyle şeyler diyen vicdanlı büyük bir kesim düşünmeye başlıyor, araştırıyor ama bir kızım var ki Tayyip ne derse onu emir görüp aksini asla düşünmüyor.
Bence maksat mevcut muhalefet edenleri ya da yeni ses/görüntü artık ne varsa paylaşacakları engellemek değil, onlar zaten her türlü paylaşım da yapar, dinler de izler de, mühim olan ne dese doğrudur kabul edenlerin zihinlerinde acaba oluşturmamak.
Yasaklarım, orası haram yuvası/şer odaklı oluşum falan filan desin çoğusu girmez bile artık ve haberi bile olmaz olan bitenden. Ki zaten haberi bile olmayan kitle çok, olma ihtimali olanları da engellemiş olur.
Hangi mahkeme kararına uymamış Twitter onu da görsek, sen aylardır şu görüşmeleri sızdıranları bulamamışsın, devletin içinde paralel yapı var deyip, kimseyi bu sebeple sorgulamamışsın, paralel yapı var deyip de çözmek için seçimleri bekliyorsun, sonra da dediklerimize uymadı gerekçesiyle siteyi kapatıyorsun.
Seçimde oy için menfaatine kullanacağı durumlar olması hayatta yapmazlardı, bekleyelim kokusu çıkar nasılsa.
"YÜCE ATATÜRK"
Sokaklara çıkıncada bunlar terörist diyor.Bu adamı anlamak çok zor.
Seçim bitsede kurtulsak diyorum. Hergün hergün aynı şeyleri yaşamak sıktı artık! Siyaset siyaset siyaset her partide aynı mantığıyla oy almak için herşeyi yapıyor. Kişilerin hangi partiye verdiği önemi yok açıkcası kim neye veriyorsa versin ama illa ki bu durumdan herkes sıkılmıştır.
Twitter ise BTK ile Başbakanlık açıklama yapmıştı. Eğer açıklamaya doğruysa ki doğru olduğunu düşünüyorum twitter devletin mahkemesini tanıyana kadar aklını başına gelmesi için uyarıdır diye tahmin ediyorum. Kapalı kalma süresi 1-2 günde olabilir seçim sonrasına kadarda olabilir her an herşey olabilir![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Daha dur Cumhurbaşkanlığı seçimi var sonra genel seçimler var. =) Bu seçimlerin sonucu ne olursa olsun, gelecek seçimler için daha da kötü günler bizi bekliyor bence, daha önemli seçimler çünkü onlar.
"YÜCE ATATÜRK"
Ben merak ediyorum acaba neler olacak bu olaylardan sonra
Last edited by anil luque : 21.Mart.2014 at 15:13
Allah askina twitterda mahkemenin yasaklayacagi kadar, devletin rahatsız olacagi kadar ne var ne? Ben de bunu anlamiyorum. Adam gibi söylesinler böyle böyle bir durum var diye. Boş muhabbetler. YouTubeun kapatilmasi da sacmaydi. Arkadaş sen koskoca devletsin. Kicikirik bir internet sitesiyle sen niye ugrasiyorsun ki? Hele başka ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum. Eğer koskoca başbakan twitterda "3 5 capulcu"dan korkacak haldeyse üzgünüm artik benim de oyumu kaybetmiş demektir.
Adamda ki kafaya bak ya. Bu ülkede yaşanmaz. İşimi gücümü elime alabilsemde gitsem başka ülkelere. Sen kimsin de benim özgürlüğümü hangi siteye girip giremeyeceğime karar veriyorsun ?
İster adult video izlerim ister twittera girerim. Buna başkası karar veremez.
ortada o seks kasedi yok beklemeyin benceyukardaki arkadasin yazdigi gibi ya yazicioglu ile ilgili birsey cikacak yada tayibin onemli adamlara sovup kufur ettigi konusmasi cikacak.
Bugün AKPliler : ' Yazıcıoğlu adam gibi adamdır'
Yazıcıoğlu ile ilgili bişey çıkarsa AKPliler : 'Zaten Yazıcıoğlu şu tarihte şunu şunu yaptı ülke birliğini bozdu.'
Küfür ederse AKPliler : 'Herkes küfür ediyor biz Ustamızın arkasındayız'
Seks kasedi çıkarsa AKPliler : 'Herkesin çıktı zaten' ya da 'montaj bunlar'
Kısacası ne çıkarsa çıksın bu bağnaz kafa değişmedikçe hiçbiri işe yaramaz. O yüzden sırf eğlencesine bekliyorum ne çıkarsa artık![]()
Kaset çıkacak diye Twitter'i engellemezler.DNS'yi bir çocuk bile rahatlıkla değiştirirken böyle bir şey yapmaları mantıklı mı? Eğer öyle bir şüphe olsa tüm sosyal paylaşım sitelerini DNS değiştirip giremeyeceğiniz şekilde yaparlardı.Bu kadar basit değil.
Yakında DNS ile erişimde yasaklanır internete bi ZenMate yazıp arattırın lazım olur belki![]()
Twitter kullanmıyorum fakat insanların özgürlüklerini kısıtlamak ne kadar doğru? Çoğu kişi cep telefonundan giriyor bu sosyal paylaşım ağlarına.
Film gibi ülkeyiz.
Kapatılan birkaç konunuzda bölücülük, provakatörlük, T.C Başbakanına ve devlet büyüklerine hakaret had safhada, gereken işlemleri yapınız aksi takdirde yeni internet yasasıyla elimizden geleni ardımıza koymayız. Yeni Türkiye yolunda bölücülere ve imkan sağlayacılara yer yok, iyi çalışmalar.
Bence ya Fuatavni yi bulmak için yapıyor ya da milleti sokağa dökmek için. Kaset falan hikaye. Öyle bir varsa ki ihtimal vermiyorum ben çıkmasını engelleyemez
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Nerde hakaret ? Neyse onu diyoruz ! Bölücülüğü senin başbakanın yapıyor.TCyi kaldırıp tepki üzerine geri getiren başbakana TC başbakanı demen de trajikomik. provakatörlük dendiğinde ise senin başbakanından başka biri gelmiyor aklıma ! Üslubumuzu bozmuyorsak saygımızdan ve forum kurallarından dolayıdır !
Bunca zamandır iktidarın başında olup verdiği kararları, değiştirdikleri yasalardan hiç memnun kalmadım. Reklamlarda çıkıyor insanlar şunu yaptı bunu yaptı ben yeni Türkiye'ye güveniyorum bilmem neler. Bunca yıldır eğitimde zerre kadar gelişme olmadı, yasalar desen birbirinden şahane! Vatandaşı mağdur eden o kadar çok yasa var ki saymakla bitmez. Anca o durum insanın başına gelipte yasanın ne olduğunu öğrendikten sonra insanın kafasına dank ediyor. Rezillik diz boyu. Sırf bu insanların atışmalarını ve seslerini duymamak için haberleri izlemiyorum. Gündemdekileri internetten takip ediyorum tüm gelişmeleri.
Bir hükümet partisinden olanlar ülkesini seviyor ve koruyor diğer herkes bölücü,provakatör,çapulcu.Evet siz %50 oy aldınız ama ülkenin geri kalanı da %50 yapıyor hiç o kısma bakmıyorsunuz sanırım.Diğer kısımda olanları düşünceleri,hissetikleri,ihtiyaçları hiç önemli değil sizin nezdinizde.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Abi normalde siteden adam uzaklaştırmaktan zerre hoşlanmam. Hatta "süresiz uzaklaştırma" geyiği var bizim kurallarda. O cezayı alan adamlar bile birkaç ay sonra hatasını anladığında "geri dönsün" derim. Ama ultra saçmalayanların yazarlığını almakta veya siteden uzaklaştırmakta başbakan gibi davranmaktan çekinmem. Sustururum hemen. Aslında başbakanın niye bu kadar gazeteciyi içeri attırdığını şimdi anladım. Valla güzel bir his veriyor.
Gerçi pardon, paraleller içeri atmıştı gazetecileri ve komutanları
O kadar acizleşti ki artık taktikleri, akpli troller bile "bunlar sokağa çıksın, gündem değişsin" diye neler yapıyor bak:
![]()