Sayfa 4 / 30 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Böyle girmek daha zevkli
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    O değil de neredeyse hepinizin Dns ayarlarıyla oynanmış. Hayırdır siz hangi yasaklı sitelere girip neler izliyorsunuz öyle gençler! he söyleyin bakayım
    Hocam bunlar ktunnel grubu :-) :-)

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Hocam bunlar ktunnel grubu :-) :-)
    Ktunnel Lobisi, yedirmeyiz !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Hani bahçelinin öcalanlı montaj kaseti var ya abi onu siz nasıl şıp diye montaj olarak algıladıysanız bu da böyle. çıplak gözle gözümün önünde çaldığını görmeden inanmam
    bahçelinin öcalan halk kahramanıdır demesi ne kadar gerçekse yolsuzluk iddiaları o kadar gerçektir bana göre
    Bahçeli zaten o cümleyi kullandı, yani oradan buradan birleştirip yapılan bir konuşma ya da montaj değildi, dudaklarını bile uygun oynatmışlar diyenler vardı, yahu uygun olacak tabi, adam o lafları söyledi zaten, eklemeyle uydurulmadı ki. =)

Neyse konumuza gelirsek, zaten bu paylaşılan konuşmalar vs vs, inanmak isteyen inanıyor, istemeyen inanmıyor. Acaba var mı böyle şeyler diyen vicdanlı büyük bir kesim düşünmeye başlıyor, araştırıyor ama bir kızım var ki Tayyip ne derse onu emir görüp aksini asla düşünmüyor.

Bence maksat mevcut muhalefet edenleri ya da yeni ses/görüntü artık ne varsa paylaşacakları engellemek değil, onlar zaten her türlü paylaşım da yapar, dinler de izler de, mühim olan ne dese doğrudur kabul edenlerin zihinlerinde acaba oluşturmamak.

Yasaklarım, orası haram yuvası/şer odaklı oluşum falan filan desin çoğusu girmez bile artık ve haberi bile olmaz olan bitenden. Ki zaten haberi bile olmayan kitle çok, olma ihtimali olanları da engellemiş olur.

Hangi mahkeme kararına uymamış Twitter onu da görsek, sen aylardır şu görüşmeleri sızdıranları bulamamışsın, devletin içinde paralel yapı var deyip, kimseyi bu sebeple sorgulamamışsın, paralel yapı var deyip de çözmek için seçimleri bekliyorsun, sonra da dediklerimize uymadı gerekçesiyle siteyi kapatıyorsun.

Seçimde oy için menfaatine kullanacağı durumlar olması hayatta yapmazlardı, bekleyelim kokusu çıkar nasılsa.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sokaklara çıkıncada bunlar terörist diyor.Bu adamı anlamak çok zor.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Seçim bitsede kurtulsak diyorum. Hergün hergün aynı şeyleri yaşamak sıktı artık! Siyaset siyaset siyaset her partide aynı mantığıyla oy almak için herşeyi yapıyor. Kişilerin hangi partiye verdiği önemi yok açıkcası kim neye veriyorsa versin ama illa ki bu durumdan herkes sıkılmıştır.

Twitter ise BTK ile Başbakanlık açıklama yapmıştı. Eğer açıklamaya doğruysa ki doğru olduğunu düşünüyorum twitter devletin mahkemesini tanıyana kadar aklını başına gelmesi için uyarıdır diye tahmin ediyorum. Kapalı kalma süresi 1-2 günde olabilir seçim sonrasına kadarda olabilir her an herşey olabilir
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daha dur Cumhurbaşkanlığı seçimi var sonra genel seçimler var. =) Bu seçimlerin sonucu ne olursa olsun, gelecek seçimler için daha da kötü günler bizi bekliyor bence, daha önemli seçimler çünkü onlar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Ben merak ediyorum acaba neler olacak bu olaylardan sonra
    Last edited by anil luque : 21.Mart.2014 at 15:13

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah askina twitterda mahkemenin yasaklayacagi kadar, devletin rahatsız olacagi kadar ne var ne? Ben de bunu anlamiyorum. Adam gibi söylesinler böyle böyle bir durum var diye. Boş muhabbetler. YouTubeun kapatilmasi da sacmaydi. Arkadaş sen koskoca devletsin. Kicikirik bir internet sitesiyle sen niye ugrasiyorsun ki? Hele başka ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum. Eğer koskoca başbakan twitterda "3 5 capulcu"dan korkacak haldeyse üzgünüm artik benim de oyumu kaybetmiş demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Adamda ki kafaya bak ya. Bu ülkede yaşanmaz. İşimi gücümü elime alabilsemde gitsem başka ülkelere. Sen kimsin de benim özgürlüğümü hangi siteye girip giremeyeceğime karar veriyorsun ?

İster adult video izlerim ister twittera girerim. Buna başkası karar veremez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Adamda ki kafaya bak ya. Bu ülkede yaşanmaz. İşimi gücümü elime alabilsemde gitsem başka ülkelere. Sen kimsin de benim özgürlüğümü hangi siteye girip giremeyeceğime karar veriyorsun ?

İster adult video izlerim ister twittera girerim. Buna başkası karar veremez.
    Hayır Tolga adult video falan izleyemezsin yasak !

Git çocuk gelin al kendine , ona laf etmiyorlar..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Yuh!

Bunları yazanlara bu yasaklar tabi müstahak.

Bu yeni bir şey değil asım yıldırımın twitinden beri konuşulan bir durum. Önceki mesajımda da dediğim gibi oturdum kaseti ya da başka herhangi bir belgeyi beklemeye başladım ne çıkacak bakalım Son günlerde bir bomba patlayacak gibi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ortada o seks kasedi yok beklemeyin bence yukardaki arkadasin yazdigi gibi ya yazicioglu ile ilgili birsey cikacak yada tayibin onemli adamlara sovup kufur ettigi konusmasi cikacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ortada o seks kasedi yok beklemeyin bence yukardaki arkadasin yazdigi gibi ya yazicioglu ile ilgili birsey cikacak yada tayibin onemli adamlara sovup kufur ettigi konusmasi cikacak.
    Ben çok umutluyum kaset konusunda
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Bugün AKPliler : ' Yazıcıoğlu adam gibi adamdır'
    Yazıcıoğlu ile ilgili bişey çıkarsa AKPliler : 'Zaten Yazıcıoğlu şu tarihte şunu şunu yaptı ülke birliğini bozdu.'

Küfür ederse AKPliler : 'Herkes küfür ediyor biz Ustamızın arkasındayız'

Seks kasedi çıkarsa AKPliler : 'Herkesin çıktı zaten' ya da 'montaj bunlar'

Kısacası ne çıkarsa çıksın bu bağnaz kafa değişmedikçe hiçbiri işe yaramaz. O yüzden sırf eğlencesine bekliyorum ne çıkarsa artık

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Kaset çıkacak diye Twitter'i engellemezler.DNS'yi bir çocuk bile rahatlıkla değiştirirken böyle bir şey yapmaları mantıklı mı? Eğer öyle bir şüphe olsa tüm sosyal paylaşım sitelerini DNS değiştirip giremeyeceğiniz şekilde yaparlardı.Bu kadar basit değil.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yakında DNS ile erişimde yasaklanır internete bi ZenMate yazıp arattırın lazım olur belki

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Twitter kullanmıyorum fakat insanların özgürlüklerini kısıtlamak ne kadar doğru? Çoğu kişi cep telefonundan giriyor bu sosyal paylaşım ağlarına.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Film gibi ülkeyiz.

Nesil
    2013
    Yer
    09

Kapatılan birkaç konunuzda bölücülük, provakatörlük, T.C Başbakanına ve devlet büyüklerine hakaret had safhada, gereken işlemleri yapınız aksi takdirde yeni internet yasasıyla elimizden geleni ardımıza koymayız. Yeni Türkiye yolunda bölücülere ve imkan sağlayacılara yer yok, iyi çalışmalar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bence ya Fuatavni yi bulmak için yapıyor ya da milleti sokağa dökmek için. Kaset falan hikaye. Öyle bir varsa ki ihtimal vermiyorum ben çıkmasını engelleyemez
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by alexdeozil View Post
    Kapatılan birkaç konunuzda bölücülük, provakatörlük, T.C Başbakanına ve devlet büyüklerine hakaret had safhada, gereken işlemleri yapınız aksi takdirde yeni internet yasasıyla elimizden geleni ardımıza koymayız. Yeni Türkiye yolunda bölücülere ve imkan sağlayacılara yer yok, iyi çalışmalar.
    Nerde hakaret ? Neyse onu diyoruz ! Bölücülüğü senin başbakanın yapıyor.TCyi kaldırıp tepki üzerine geri getiren başbakana TC başbakanı demen de trajikomik. provakatörlük dendiğinde ise senin başbakanından başka biri gelmiyor aklıma ! Üslubumuzu bozmuyorsak saygımızdan ve forum kurallarından dolayıdır !

Şu yeni Türkiye yolunu bi anlatır mısın bana ? Hepinizin dilinde yeni Türkiye, ben hala asgari ücret ile yaşam mücadelesi veriyorum, nasıl bir yol bu merak ediyorum ?!

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

ekşisözlük, youtube, facebook vs. gibi yerlerde de bahsettiğin şeyler mevcut.

twitter'ın neden kapatıldığını hepimiz biliyoruz ve buna popo korkusu diyoruz en kibar tabirle.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bunca zamandır iktidarın başında olup verdiği kararları, değiştirdikleri yasalardan hiç memnun kalmadım. Reklamlarda çıkıyor insanlar şunu yaptı bunu yaptı ben yeni Türkiye'ye güveniyorum bilmem neler. Bunca yıldır eğitimde zerre kadar gelişme olmadı, yasalar desen birbirinden şahane! Vatandaşı mağdur eden o kadar çok yasa var ki saymakla bitmez. Anca o durum insanın başına gelipte yasanın ne olduğunu öğrendikten sonra insanın kafasına dank ediyor. Rezillik diz boyu. Sırf bu insanların atışmalarını ve seslerini duymamak için haberleri izlemiyorum. Gündemdekileri internetten takip ediyorum tüm gelişmeleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bir hükümet partisinden olanlar ülkesini seviyor ve koruyor diğer herkes bölücü,provakatör,çapulcu.Evet siz %50 oy aldınız ama ülkenin geri kalanı da %50 yapıyor hiç o kısma bakmıyorsunuz sanırım.Diğer kısımda olanları düşünceleri,hissetikleri,ihtiyaçları hiç önemli değil sizin nezdinizde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

May the force be with you
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

adam bizi tehdit ediyormuş. yeni uyandığımdan ötürü bunu 2. okuyuşumda idrak edebildim.

seni bu siteden şutlarken aldığım keyfi, sen de elinden geleni ardına koymazken alırsan süper olur.

öptüm seni.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    adam bizi tehdit ediyormuş. yeni uyandığımdan ötürü bunu 2. okuyuşumda idrak edebildim.

seni bu siteden şutlarken aldığım keyfi, sen de elinden geleni ardına koymazken alırsan süper olur.

öptüm seni.
    ben de mesajdan sonra senin cevabı okuyunca "neden bu kadar yumuşak bir mesaj yazmış acep aydın" diye düşünüyordum

Kralcılar da türemeye başladı... allah sonumuzu hayır etsin...

Trafikteki gönüllülere dönecek bu iş.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ben de mesajdan sonra senin cevabı okuyunca "neden bu kadar yumuşak bir mesaj yazmış acep aydın" diye düşünüyordum

Kralcılar da türemeye başladı... allah sonumuzu hayır etsin...

Trafikteki gönüllülere dönecek bu iş.
    Abi normalde siteden adam uzaklaştırmaktan zerre hoşlanmam. Hatta "süresiz uzaklaştırma" geyiği var bizim kurallarda. O cezayı alan adamlar bile birkaç ay sonra hatasını anladığında "geri dönsün" derim. Ama ultra saçmalayanların yazarlığını almakta veya siteden uzaklaştırmakta başbakan gibi davranmaktan çekinmem. Sustururum hemen. Aslında başbakanın niye bu kadar gazeteciyi içeri attırdığını şimdi anladım. Valla güzel bir his veriyor.

Gerçi pardon, paraleller içeri atmıştı gazetecileri ve komutanları

O kadar acizleşti ki artık taktikleri, akpli troller bile "bunlar sokağa çıksın, gündem değişsin" diye neler yapıyor bak:

Sayfa 4 / 30 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri