Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 190 sonuç

Konu: Eskilerden Kim Kaldı? 1883

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Playmouth u yensen şampiyonmuşsun.

Trasnferde bir sene seni idare edecek maaşı az kümede kalmanı sağlayacak oyunculara yönelmen iyi olacaktır. Ama yakalarsan iyi gençleride tut. Bu sene işi çok zor.

Etrafta bosta olan oyuncular varsa onlara yonel. Ilk sezon ligde kalmamiz lazim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Playmouth u yensen şampiyonmuşsun.

Trasnferde bir sene seni idare edecek maaşı az kümede kalmanı sağlayacak oyunculara yönelmen iyi olacaktır. Ama yakalarsan iyi gençleride tut. Bu sene işi çok zor.
    Şöyle yetenek veya mental olarak elle tutulur 2-3 adamım olsaydı şampiyonluk rahat gelirmiş valla olmadı beceremedik

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Etrafta bosta olan oyuncular varsa onlara yonel. Ilk sezon ligde kalmamiz lazim
    Düşersem geri zaten moralman çökerim ama kadro acayip daraldı yine,lig açılışına geldik bakalım neler yapmışız...

Almanya kupayı kaldırırken Eto'o daha bitmedim dedi resmen...

Kuyt ilerlemiş yaşına rağmen başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor...

Sezon öncesi tahminler,bu sefer şapkadan tavşan çıkarabileceğimizi zannetmiyorum

Kulüp ise kar açıkladı,şaşırtıcı bir gelişme

SEZONA BAŞLARKEN KADROMUZ

Ehh o daracık kadro ile hazırlık maçlarında sallantılı bir periyodu gerimizde bıraktık,ambargo kalktığında ise alternatiflere yönelerek transfer sezonunu şimdilik tamamladık.Chelsea'den ümitliydim amaoyuncular gelmek istemedi ve başka klüpleri tercih ettiler bizim payımıza da anca bir adam düştü

İhtiyaç olan bölgelere imkan dahilinde ancak bu transferleri yapabildim,sağlam bir DOS ihtiyacım var ama para da yok,iyi adam da yok,fikstürde görüldüğü üzere de 2.ligden beraber geldiğimiz Fleetwood ile sezonu açıyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sezona dar kadromuz ile start verdik,2.lig maçının ardından hücüm hattında Richards sakatlanına bir takviye daha yaptım ki bir sonra ki maçta da Harris sakatlanınca transferi iyi ki yapmışım dedim ama beklentilerimi karsılamayacak gibi.

Tabii ki bedelsiz bir transfer,geçen sezounu Belçika'nın Oosterzonen takımında geçirmiş 30 maçta 5 gol atmış,anca bunu alabildik

Bu arada oyuncu avında ülke ülke dolanırken büyük bir mıcize ile karşılaştım

Maçlara geçtiğimizde ise ilk hafta tam kadro sahadaydık.Alt ligden beraber geldiğimiz rakibimizi iyi bir oyunla yendik.Ardından kupa da bir C'ship ekibi olan Charlton'ı beklemediğim bir şekilde yendik,bu maçta takım çok iyiydi,özellikle iki kanadımız Wassey ve İsmail.Oldham karsısında çok etkisizdik,bu mağlubiyet taraftarlarımızı da çok üzdü.Bu maçı nardından Richards idman da sakatlandı,Sane'yi aldık.Preston maçına Harris 11'de başladı 66.dk'ya kadar sahadaydı bi varlık göremedik,Sane girdi ondan da birşey göremedik Bu maçın ardından da idman da Harris sakatlandı.Newport maçını tek kale oynadık ama yeni golcümüz Sane dünyaları kaçırdı,puanları paylaştık.M'Boro karşısında çok iyiydik atamadık,kupaya veda ettik.Tranmere karşısında Wassey müthiş bir aşırtma ile puanları getirdi.Preston maçından son Tranmere maçına kadar 14 ve 15 kişilik kadrolar ile maçlara çıktığımızı da belirteyim.Son maçta da Wassey 4 hafta sakatlandı.Bu yılın sonu nasıl gelecek bilmiyorum Şu anda ligde 8 puanla 8.sıradayız.

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Zamanla daha iyi oluruz toparlıyacağız almanya da devrim olmuş resmen

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Zamanla daha iyi oluruz toparlıyacağız almanya da devrim olmuş resmen
    Hermann'ı R.Madrid'e satmış olmalarına rağmen,şampiyonluk gelmiş,bu sezon başında da Stegen'i Barça'ya göndermişler.Türkiye'de ise Bursa şampiyon bitirmiş sezonu,Fransa'da Monaco,Belçika'da Genk,bunlar süpriz biten ligler

Bursa'da bu sezon başı Allione'yi kadrosuna katmış,helal olsun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu sefer ki 5 haftalık periyodu kabu gibi geçirdik,bu periyoddaki ilk maçımız olan kupa maçının ardından,hafta içinde kalecimiz Vale de sakatlandı,girdiğimiz pozisyonlarda da gollük vuruşları yapamadığımızdan alt sıralara doğru geriledik.

Kadro da rotasyon olsun diye bir oyuncu kiraladık,herhangibir ücret veya maaş gibi bir para çıkmayacak kasamızdan.Zaten maaş bütçemizde -1M'dayız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu sefer de kötü başladık.Bristol derbisinde de mağlup olunca oyuncular ile bir toplantı yaptık,moraller biraz yerine geldi.Ardından 2 kanatımıza geçen sene ki oyuncularımız Santos ve Harrison'u yerleştirdim,sakat Swift'de iyileşince Crewe maçında biraz canlı gözüktük,Rochdale maçında yine yenildik,ardından nispeten rahat olan maçlardan puanları çıkarıp düşme potasının sıralama olarak yine üzerine çıktık ama puan olarak fark yok arada temkinli olmalıyız.Eskilerden hatta en eskisi Notts'u evimizde iyi oyun ve tek golle devirdiğimizde bayağı keyfim yerine geldi

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Takım biraz toparlanırsa ligde kalırsın.

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Aslında 6.ile arandaki 8 puanlık fark kapanmıyacak bir fark değil ama takımın rayına girmesi gerek, bu sezon böle devam etsek bile seneye çok daha iyi bir şekilde çıkacağımız kesin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Takım biraz toparlanırsa ligde kalırsın.
    Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Aslında 6.ile arandaki 8 puanlık fark kapanmıyacak bir fark değil ama takımın rayına girmesi gerek, bu sezon böle devam etsek bile seneye çok daha iyi bir şekilde çıkacağımız kesin
    Tempomuz pek fena değil zaten,iyi oynuyoruz genelde,takım saha da istediklerimin çoğunu yapıyor ama bitireceğimiz noktalarda teknik ve mental zayıflığımız bizi geri düşürüyor.Bu sene kalırız,bütçe toparlanırsa seneye çıkacak bir kadro oluşturabiliriz ama mali durumdan da hiç ümitli değilim

Bir 5 haftalık periyodu daha ekleyeyim;

Orta şekerli bir 5 maçlık peiryot daha ardımızda kaldı.Son maç hariç iyi oynadık,Port Vale maçını boşuna kaybettik.Son maçta da pozisyon vermiyorduk kalecimiz Vale'nin hatası sonucu yediğimiz ilk gol maçı bitirdi bizim için,açılınca da 2'yi yedik.Ağır kondisyon sıkıntısı çekiyoruz,dar kadro da tek tük U-19'da ki gençleri kullanıyorum bazen ki Dons maçında Quintal 194 boyuyla bir duran topta savunmadan çıkarak bize zaferi getirdi.

Parasızlıktan alamadığım Scott Vernon çok iyi bir performans sergiliyor,Dons'u tek başına sürüklüyor neredeyse.

Kume dusme hattiyla puan farkini biraz daha acarak rahatlariz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Kume dusme hattiyla puan farkini biraz daha acarak rahatlariz.
    Orası öyle de bayağı maceralı olacak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ocak ayına geldik,sözleşmesi biten oyuncularımız ile sözleşme yenileyemiyoruz parasızlıktan bu da kötüye işaret tabii ki.Chelsea'den kiraladığım Swift ise geleceğin Glenn Hoddle'ı olarak lanse ediliyor ve biz de gösterdiği bu performansın ardından Chelsea oyuncuyu tekrar bize kiralamak istemiyor,şu anda görünen takımdan ayrılacak ve doğru düzgün bir alternatifi mevcut değil kadromuzda.Son 5 haftadan 5 puan çıkardık aynı şehri paylaştığımız rakibimiz B.City ise ocak ayına lider giriyor.

Maçlar hakkında söyleyebileceğim çok fazla bir ayrıntı yok.Genelde her maçta gol yiyene kadar pozisonlar buluyoruz,topa sahip oluyoruz ama atamayıpta yediğimizde genelde kolay çözülüyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Gelişim

Bu mesajda kariyer başında iyi olarak nitelendirdiğim oyuncuların gelişimlerine bir göz atalım,tabii ki yetersiz antrenör sayısı ve tesislerimiz ile bu gelişimler gerçekleşti.

Ağustos 2013

Ocak 2015

Ağustos 2013

Ocak 2015

Ağustos 2013

Ocak 2015

Ağustos 2013

Ocak 2015

Ağustos 2013

Ocak 2015

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yeni yıla bir Premier Lig ekibi ile oynayarak başladık.Üstelik deplesmanda,kupa yolculuğumuz buraya kadarmış.Ardından sallantılı bir grafikle düşe kalka devam ettik.Zirve yarışında olan Yeovil'e bir süpriz yaptık,çok keyifliydi.Chelsea'den kiralık oalrak oynayan Swift takımdan ayrıldı,sıkıntılı gidiyorduk,geri alamadık ve savunmanın 2 kanadında da görev yapabilen Fankaty Dabo'yu Chelsea'den kiraladık.Milwall maçı öncesi de tecrübeli Alman sol bekim Franz 3-4 ay sürecek bir sakatlık geçirdi ve o arada ben de kadro genişliğini arttırmak için bedelsiz kiralayabileceğimiz oyuncu arayışına girdim ve takviyeleri yaptım,bu arada golcümüz Sene açıldı ve golleri sıralamaya başladı

TRANSFERLER

Bu transferler için kasadan kuruş para çıkmadı,kontratı biten oyuncularıma ise teklifler geliyor ama reddediyorlar Sezon sonunda göreceğiz işin sonu nerede bitecek.39'lık kalecim Basso'da sezon sonu emekli olacağını açıkladı.

35.HAFTA PUAN DURUMU

Son takviyelerin ardından artık bu ligde kaldık diyebilirim.Form grafiğimiz yükseliyor en önemlisi gol atabilen bir forvet oyuncumuz var artık,arada baltalığı tutsada E tabii ki son maçta evimizde aldığımız derbi zaferini de es geçmiyeyim.Kalemize yaklaşamadı lider,daha iyiydik hakettik kazandık,3-3 biten Oldham maçında ise isabetli 3 şutlarında 3 gol buldular,yine çok iyi oynadık ama rakip %100 isabetle gol bulunca gitti puanlar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Evet ritmi yakaladık,üstlere tırmandık.40.hafta geride kaldı,süprizler gelebilir

Berabere biten Crewe ve Bradford maçlarında sahanın hakimiydik.Özellikle Bradford maçında oyunu rakip ceza sahasına yıkmışken bir uzun top ve stoperımız Lockyer'in ıskalaması ile geriye düştük.Ardından golü bulduk,başka fırsatlarda bulduk ama atamadık.Golcümüz Sene,Dons maçından hemen önce sakatlandı ve 2 ay yok,kiralık oyuncular müthiş katkı sağlıyorlar.

Heyecanlı olmaya başladı sezonu bu gece bitireceğim,bakalım neler oalcak

Fark 6 puan hocam, 14lerden 6ya gelmiş neden kapanmasın tabi arada çok fazla takım var ama güzel bi seri yakalarsak, play-off u görebiliriz, yükselmemiz şart değil, zaten şuanki sıralama bile müthiş

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

O durumda iyi yere gelmişsin.Seneye mali durum az düzelirse çıkarsın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Pedro View Post
    Fark 6 puan hocam, 14lerden 6ya gelmiş neden kapanmasın tabi arada çok fazla takım var ama güzel bi seri yakalarsak, play-off u görebiliriz, yükselmemiz şart değil, zaten şuanki sıralama bile müthiş
    O durumda iyi yere gelmişsin.Seneye mali durum az düzelirse çıkarsın.
    Valla olmadı,hayal ettiğimizle kaldık

İlk Leyton maçına müthiş bir atmosferde çıktık,rakibin maçın başında kullandığı köşe vuruşunda Parkes topu ters bir vuruşla bizim kalemize gönderince büyük bir moral bozukluğu yaşadık.Rakibi sahasına gömdük ama tek gol dahi atamadık ve umudumuz bitti.Ardından gelen maçta da denk oyuna rağmen 4 yiyince bu işler bize büyük geldi dedim Sakatlıklarda ardı ardına geldi bu 2 maçı müthiş eksikler ile oynadık ve Port Vale maçında zirve yaptık,

Port Vale maçı öncesi takım durumu
    S'bury maçı ile B.Rovers başında 100.resmi maçıma çıktım,

Başarılı bir sezon ardımızda kaldı,Npower Lig1'de bir sezon daha devam edeceğiz.Oyuncularımızın sözleşmeleri bitiyor,parasızlıktan imzalayamıyoruz,transferde yapamadık,tesisleri geliştiremiyoruz genç kalitemizde düşük kalıyor,zorluklar ile dolu yeni sezona yelken açıyoruz.

2014-2015 Sezon Sonu Puan Tablosu

2.ligden beraber geldiğimiz Rochdale ve Newport yeniden geldikleri yere geri döndüler.Bir çınar Notts'da 1.lige veda etti.Hala alamamamın üzüntüsünü yaşadığın Vernon ligi gol kralı olarak tamamladı,Dons forması ile.

Kadro durumu;Çift haneli gol veya asist sayısına çıkan bir oyuncumuzun bulunmaması sezonun özeti gibi,fazlaca bile iyi bir yerde noktaladık ligi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aldığımda da eski takımında uzun zamandır gol atamayan Sene,biz de de uzun süre gol sıkıntısı çekti açıldığında da taraftarların gözüne girmeyi başardı.Son düzlükte sakatlanmasa belki playoff potasında olacaktık.
    Yeni sezon için 7 haftalık bir hazırlık dönemi geçireceğiz.

Tebrikler hocam, seneye çıkarız moral bozmak yok

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Pedro View Post
    Tebrikler hocam, seneye çıkarız moral bozmak yok
    Valla moral bozmamanın mumkunatı yok maalesef.Yönetim akr açıklıyor ama ortada para yok,sözlesmesi biten hiçbir oyuncumla sozlesme imzalayamadım,gözden cıkardıklarımı da satamadım ve kadro yıne daraldı ıyıce çok oyuncu kaybettik.

2015-2016 sezonu öncesi kadroda kalan oyuncular.Bakalım bu sezon nasıl ayakta kalacağız.Açıklanan kar nerede para nerede?Teknik ekipten de fireler verdik,zaten alamıyoruz kimseyi işler karıştı yine iyice,sezon başı bu sene de karışık geçecek.Chelsea'den birşeyler koparabiliriz inş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Muamma Muamma

Şimdi Sagopa'dan Muamma'yı dinlemeye başlıyorum ben...

alt liglerdeki kariyer hikayeleri çok güzel oluyor zevkle okuyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jAsain View Post
    alt liglerdeki kariyer hikayeleri çok güzel oluyor zevkle okuyorum
    Çile,gözyaşı ve keder

Ne şans varmış bizde arkadaş,bizim de başkanımız değişti,haala kötüye gidiyoruz ama gel gelelim rakiplerimize...

Hep fakiri beni buluyor,hep

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Olmayan bir takımla nasıl becereceğiz bilmiyorum ama

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Lockyer 52 maça çıkmış Şimdi gitmiş ama iyi olmamış gitmesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Lockyer 52 maça çıkmış Şimdi gitmiş ama iyi olmamış gitmesi
    Yahu hep fakirlikten,kaybettim iyi adamlarımı,sözleşme imzalayamadım adamlarla,dün gece full oyuncu aramayla geçti

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

İşin çok zor bu sene. Elinden geldiğince kiralık oyunculara bak bari belki onlarla idare edebilirsin.

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri