Quote Originally Posted by sadistkral View Post
Hemen hemen hepimiz oyundaki sakatlık sorunundan dert yanıyoruz. Ama gerçek futbol hayatında da neredeyse bu kadar sakatlık oluyor maalesef. Bruma, Aydın, Holosko, Sivok, Bilal, Sol Bamba bunların Türkiye'den basit örnekleri. Sanırım hayıflanmak yerine buna alışmaya çalışmak, ve alternatifi bol bir kadroya kurmaya gayret etmek gerekiyor..
Sakatlıklar'dan dert yanma sebebimiz üst üste gelmesi. evet bazen bunaltıyor ama inanın sezonun tamamını ele aldığımızda çok büyük aksiliklerle karşılaşmadığınız sürece sakatlıklar gayet normal düzeyde. yani ben bir fm 13 serii sinde bir güncelleme hatırlıyorum her sakatlanan oyuncum diz kirişi kopması sakatlığından 2-3 ay gidiyordu. 3 sakatın 2 si tartışmasız diz kirişi kopması oluyordu.

Fm 14 bu konuda benim için 10/9

Yıl - 2016 -

bir kaç oyuncumun sakatlık tablosunu paylaşayım. Burak gördüğünüz gibi hiç sakatlanmadı ( böyle birşeyle ilk kez karşılaşıyorum ) Selçuk küçük 1-2 sakatlık geçirdi. Bruma ise takımın en fazla sakatlanan oyuncusu oldu.

Burak - [IMG][/IMG]

Selçuk -

Bruma -