2014-2015 SEZONU TRANSFERLERİ

Cenk Tosun / Bedelsiz

Spoiler: Cenk Tosun Profil 

Sezer Özmen / 2.3MN

Spoiler: Sezer Özmen Profil 

Tunay Torun / 1.3MN

Spoiler: Tunay Torun Profil 

Mervan Çelik / 2MN

Spoiler: Mervan Çelik Profil 

Clément Chantôme / 1.7MN

Spoiler: Clément Chantôme Profil 

Anderson / 3.9MN

Spoiler: Anderson Profil 

Toplam Maliyet : 11,2 MN

REGENLER

Spoiler: Michael McBurney Profil 

Spoiler: Serkan Özdil Profil 

Toplam Maliyet : 500B

Gidenler

LİG ÖNCESİ HAZIRLIK MAÇLARI

Kısa bir özetleme yapmak istiyorum. Hazırlık maçlarında takım almış olduğu mağlubiyetlerden etkilendiğini bende düşünüyorum sizler gibi, yapmış olduğum hatadan ufaktan bahsetmek istiyorum.Hazırlık maçlarını hep yüksek itibarlı takımlarla oynama hevesim vardır. Ve bu yine aynı şekilde devam etti fakat oynadığımız takımlar bizden oldukça güçlü olduğu için ağır mağlubiyetler aldık sonuçlar beni lig öncesinde yıprattı diyebilirim . Bundan sonra benzer kulüpler ile oynamak en mantıklısı olacağını düşünüyorum , seneye bunu halledeceğimi söylemeden de geçmek istemedim.

Transferlere gelirsek Yabancıları elden çıkartma gereği duydum, orta sahanın göbeğindeki iki isim taraftarlarında çok sevdiği Batalla ve Belluschi ile yollarımızı ayırdık. Yerlerine gelen 2 isim performans bakımından geçen sezon pek varlık gösterememişler, forma şansı bulamadıkları için fakat ben onların yeteneklerini bende tekrar bulacaklarını düşünüyorum. Bu yüzden hem maliyetleri ucuz olduğu için bu iki isim ile anlaştım . Aldığım Anderson'un maliyeti 3.9 ve şu an ki piyasa değeri 7M oldu direk .
Nasıl aldığıma gelirsek takımları oyuncuları listeye ucuz fiyata koydular bende menajerlerin önerisiyle takıma kattım.
Regenlerden ve türk oyuncuları oldukça istekli bir tavırla takıma aldım.
Şu anlık rotasyon vs. olarak takım harika bana kalırsa.

UEFA AVRUPA LİGİ 3.TUR RAKİBİMİZ

Bu eşleşme 10 Numara oldu Sezon başında hatırlarsanız bu takım bizi sürpriz bir şekilde elemişti ve korkutucu bir skordu, isteğim olursa seneye keşke tekrar gelselerde rövanşı alsak diyordum hep. Bu fırsatı bana FM verdi ve Football Manager'e buradan teşekkürlerimi iletiyorum : ))

Tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin VOJVODİNA !!